ayy yazıkk ameliyatmı olacak geçmiş olsunwalla şanslıyız diyorum babanne bayramdan sonra zor bir ameliyet olacak sonra hep annem bakacak bi de kaç yaşında insanlar sabahın körü demiyolar geliyolar allah razı olsun
aynen öyle ipek akşamı anlamıyosunki
ayy yazıkk ameliyatmı olacak geçmiş olsun
inşallah ciddi bir ameliyat değildir
annen nasıl oldu duru iyileştimi
size iyi sohbetler kızlarr
geçmiş olsun duru inşallah sorunsuz bir ameliyat olur
inşallah ipek
ee sen anlat mercimeğimiz nasıl:ecrin_bebek:
ne anlatıyım canım iyiyim şimdilik
bel fıtığı belinde kayma var aslında riskli bir ameliyat yani % 50 şans var felç kalma riski var ama ameliyatı olmak zorunda allah yardımcısı olsun bu haliyle çocuğuma bakıyoo
annemde iyileşmeye çalışıyo zaten o baktı ekim ayının başlarında şimdi düzcede anneannemi dolaşmaya gitti bende haftaya izin aldım kayın valide dinlensin hemde izinleri bitirmek zorundayız
aklıma gelmişken söyliyim ipek çiğ köfte sucuk salam bunları yeme birde etlere eldivensiz dokunma canım
Rabbim acil şifalar versin aplacımm
tamam canım sağol
rica ederim ipeğim
sağol melikecim doktora gittin dimi geçmişi okuyamadım bebişimiz nasılmış
şekerlerr çözdüm olayı geldimm 3 dr aradım tamm
benimnle hamileliği aynı bi komşum var onu aradım konuştuk Allah razı olsun çok güsel aydınlattııı birde bu bacak uzun konusu vardıı onuda sordum anlamamış geçiştirmiştii adam beni geri aradı siz bacakla ilgili bişey sormuştunuz tekrarlarmısı8ız die bende sordum uzun bacaklı bi bebek dedi dr dedim haftasını falan sordu çok güsel dedi uzun boylu bebeğiniz dedi tebrik etti
yani çok şükür yaptıkları test doğru testmişş
etlere eldivensiz dokunca ne oluyo apla tavuk da dahil mi
oh çok şükür melike desene boylu poslu bir delikanlı olucak oğlun
maşallah uzun boylu
canım pişmemiş oldukları için bakteriden dolayı yada elleri çook çok iyi yıkamak lazım ben dokunmmamıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?