Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ayy yazıkk ameliyatmı olacak geçmiş olsun
inşallah ciddi bir ameliyat değildir

ayy yazıkk ameliyatmı olacak geçmiş olsun
inşallah ciddi bir ameliyat değildir

bel fıtığı belinde kayma var aslında riskli bir ameliyat yani % 50 şans var felç kalma riski var ama ameliyatı olmak zorunda allah yardımcısı olsun bu haliyle çocuğuma bakıyoo

annen nasıl oldu duru iyileştimi

annemde iyileşmeye çalışıyo zaten o baktı ekim ayının başlarında şimdi düzcede anneannemi dolaşmaya gitti bende haftaya izin aldım kayın valide dinlensin hemde izinleri bitirmek zorundayız

Rabbim acil şifalar versin aplacımm

şekerlerr çözdüm olayı geldimm 3 dr aradım tamm
benimnle hamileliği aynı bi komşum var onu aradım konuştuk Allah razı olsun çok güsel aydınlattııı birde bu bacak uzun konusu vardıı onuda sordum anlamamış geçiştirmiştii adam beni geri aradı siz bacakla ilgili bişey sormuştunuz tekrarlarmısı8ız die bende sordum uzun bacaklı bi bebek dedi dr dedim haftasını falan sordu çok güsel dedi uzun boylu bebeğiniz dedi tebrik etti
yani çok şükür yaptıkları test doğru testmişş

rica ederim ipeğim
sağol melikecim doktora gittin dimi geçmişi okuyamadım bebişimiz nasılmış

gittim aplacım çok şükür iyi bebiş babası gibi uzun bacaklı uzun boyluymuş sıpaa benim ibii kısa değilmişş bebek aşşağıda die korkuyodumya apla bebek yukardaymışl zatenn ayakları aşşağıdaymış ayaktan tepiyomuş süreklii

etlere eldivensiz dokunca ne oluyo apla tavuk da dahil mi

maşallah uzun boylu
canım pişmemiş oldukları için bakteriden dolayı yada elleri çook çok iyi yıkamak lazım ben dokunmmamıştım

oh çok şükür melike desene boylu poslu bir delikanlı olucak oğlun

çok şükür aplaa çok rahatladımm uyy öyleymiş aplacımm walla artık 3 haftayıda rahat geçirim şeker yüklemesine kadar 3 hafta evham yok
ama evham yapıyorumm çünkü kaybetmekten o kadar korkuyorum ki
aaaaaaaaaaaa rüyamdaa doğum yaptımmm yaa acayipp şeker bi oğlum olmuşş gülümsüyor falan emziriyorum meme küçük geliyo bulamadı falan sonra korktumm ememicek die sonra buldu emdiiii yaa resmen hissettimmm o duyguyuu

maşallah uzun boylu
canım pişmemiş oldukları için bakteriden dolayı yada elleri çook çok iyi yıkamak lazım ben dokunmmamıştım

sırnaşık şey
tamam aplacım dediğinn iyi olduuu ya ben hepp öle dokunuyordumm eldivezsiz bundan sonra dikkat ederimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…