Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

eşim hastanede gördüğü eller için olan dezenfekte ilacından aldı
ben etli balıklı işler yapınca elimi ykadıktan sonra onunlada ovuyorum

melikecim hiç korkma yolu yarıladın inşallah kucağınada alıcaksın

inşalahh aplacımmm Rabbim bütün hamişlere hayılısıyla doğum sağlıklı sıhhatli nasib etsinn
bebek hasretiyle yanan kardeşlerimede hayırlı evlatlar nasib etsinn
hakkaten aplaa artık korkularım azaldı ister istemez stres oluyo arada ama çok şükür çoğu bitii

amin canım bütün kalbimle :ecrin_bebek::ecrin_bebek:

slm aplacımm hoşgeldinn çok şükür sen nasılsın
ne yaptın aplaa iğne falan oldun sonuç ne zaman

hosbuldum iyiyim sagol melikecim biraz korku telas icindeyim ya benim 19 u adet gunumdu pek sasmaz gununude adetim ama olmadi daha yalnizca 19 undan beri oluyomusum gibi cok sancim var yaaa ...bu igne adet gecikmesi yaparmi strestenmi gelmiyo acaba ...yada umitleniymmi bilmiyommmm

aplacım inşalahh hamişsindirrr
bende adet gecikmesi falan olmmaıştı aplaa
adet olacakmışsın gibi ağrı bendede oldu hamilelik belirtiside olabilir hakkında hayırlısı olsun inşalahh

doktor ne diyo canım bir kan testi falan yap demedimi
günün geçmiş varsa çıkar kan testinde hakkında hayırlısı olsun
inşallah bebiş gecikmesidir

kıslarr ben dondummmm ufoyu yakıyım yoksam hasta olacam ayaklarım buz gibii olduuu çok öptümm sizii hayırlı günlerrr

slm kizlar

kizlar napiyorsunuz
ben bu aralar giremyrum islerim var kizlar ben tosti icin 50 tane ayetel kursi okudum allah kabull eder insallah
sizleri seviyorum
kendinize iyi bakin
dualarinizda beni unutmayin

sırnaşık şey
tamam aplacım dediğinn iyi olduuu ya ben hepp öle dokunuyordumm eldivezsiz bundan sonra dikkat ederimmm

343gr olmuş diğer dr tahminen söylemişti herhalde

eşim hastanede gördüğü eller için olan dezenfekte ilacından aldı
ben etli balıklı işler yapınca elimi ykadıktan sonra onunlada ovuyorum

bende hamileliğin son zamanlarında pürelle ellerimi sabahtan akşama kadar ovuyordum grip slgını vardı yaa

doktor ne diyo canım bir kan testi falan yap demedimi
günün geçmiş varsa çıkar kan testinde hakkında hayırlısı olsun
inşallah bebiş gecikmesidir

aramadimki ipek gelirse diye korkuyorum..ama hic gecikmez benim gunlerim cok duzenlidir adetlerim o ay 31 ise bir gun once olur yani tam 30 gunde baslar yine ..acaba ignemi yapiyo diye dusunuyordum dr zaten igneyi verirken olur bu ay gorursun kesin bak demistide ben guvenmemistim Allahtan baskasi bilemez sonucta veren o..aliymmi test bekliymmi 1 gun daha napiym umitlenim olmayinca ben cok yikiliyorum yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…