- 9 Mayıs 2010
- 211
- 35
- 123
sen bilirsin sabırlı kız ama idrar testi değilde kan testi yaptır istersen
yarin sabah arayim ev dr unu bugunde bekliym diyorum insallah vardir dua edin canim yaa
s.a. kızlar nasılsınız bugun sabah kan wermeye gıtmıstım progesteron testı ogleden sonra cıktı sonuc doktorum aradı cok guzel catlamıs yumurta kalıtesıde guzel dedı ama yıne umıtsızım ben asılama yapalı 1 hafta oldu ben hıcbırsey hıssetmıyorum yıne gelmıcek gıbı bebısım.moralım 0 altında rabbım hayırlısını wersın doktorumla gorustukten sonra bıde gebelık testı yaptım yıne negatıf.hamıle olan arkadaslarım ılk haftalarda hıc bırsey hıssedılmıyormu acaba yanı bazı kısıler ılk haftada hıssedıyormus bazı kısıler 1 ay gectıkten sonra bılgılendırırsenız sewınırım
inşallah allah kimsenin emeklerini boş çıkarmasın
amin canim..sen vuruldunmu ovitrelle catlatma ignesi yaptimi gecikme falan sana yada bir bilgin varmi canim
ben sadece aşılama ve tüp bebek tedavilerinde çatlatma iğnesi oldum
hiç sanmam nurcanım ya ama yinede dikkat etmeye çalışıyorum belki bi mucize olur kim bilirboshayallersmileufoyu banyoma aldım komşum saolsun geldi ovdu sıcak suyla az daha rahatım şimdi ama feciş bi ağrıymış anlatamam bıcak gibi saplanıyo nesef aınca biletubiş hamam gidipte terleme şimdi:) bizim veletlerin işi belli olmaz bir bakmışsınki bu ay sana süpriz yapmıştır
walla şanslıyız diyorum babanne bayramdan sonra zor bir ameliyet olacak sonra hep annem bakacak bi de kaç yaşında insanlar sabahın körü demiyolar geliyolar allah razı olsun
aynen öyle ipek akşamı anlamıyosunki
durucuk babannemiz rahatsızmış geçmiş olsun inşalah başırılı bi ameliyat atlatır alah şifasını versin elden avuca düşürmesin inşallah:Saruboceq:bel fıtığı belinde kayma var aslında riskli bir ameliyat yani % 50 şans var felç kalma riski var ama ameliyatı olmak zorunda allah yardımcısı olsun bu haliyle çocuğuma bakıyoo
annemde iyileşmeye çalışıyo zaten o baktı ekim ayının başlarında şimdi düzcede anneannemi dolaşmaya gitti bende haftaya izin aldım kayın valide dinlensin hemde izinleri bitirmek zorundayız
nihayet bi relax gördüm sen, nihayet:bbo:hayırlısıyla bi kucağına alsaydın snedne çok ben rahatlıcamkaydirigubbakcemile3şekerlerr çözdüm olayı geldimm 3 dr aradım tamm
benimnle hamileliği aynı bi komşum var onu aradım konuştuk Allah razı olsun çok güsel aydınlattııı birde bu bacak uzun konusu vardıı onuda sordum anlamamış geçiştirmiştii adam beni geri aradı siz bacakla ilgili bişey sormuştunuz tekrarlarmısı8ız die bende sordum uzun bacaklı bi bebek dedi dr dedim haftasını falan sordu çok güsel dedi uzun boylu bebeğiniz dedi tebrik etti
yani çok şükür yaptıkları test doğru testmişş
hoşgeldin doktorun herşey iyi görünüyo diyosa sende iyi düşün iyi olsun
hiç belirti arama canım 4 aşılama 2 tüp bebek yapıldı bana inan hepsi birbirine benziyodu
belirtiler hemen hemen aynıydı
hı hııı benimde 5 gün geçmişti demekki olabiliyomuşa.sa.sben tedavlerde hep olmam gereken tarihte adet oluyodum gecikme olmadı hiç
sadece ilk tüp bebek tedavisinden sonra 2. adetimde gecikme olmuştu
pamuklu bi havlluyu kızdırıp ütüde sırtıma serdi komşum saolsun bayağı rahatadı eşimde akşam sana bardak çekeyim diyo ufak çay bardağı adım dedituba şimdide bir kaç gün sıcak tut havlu falan koy
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:rabbım ınsallah bu bekleyıslerımızı ona acılan ellerımızı bos cewırmez beklemek cok zor rabbım hepımıze sabır wersın
hı hııı benimde 5 gün geçmişti demekki olabiliyomuşa.sa.s
pamuklu bi havlluyu kızdırıp ütüde sırtıma serdi komşum saolsun bayağı rahatadı eşimde akşam sana bardak çekeyim diyo ufak çay bardağı adım dedibi keresinde su bardağıyla yapmıştıda ateş sönmeyince sırtım yanmıştı üstüne bi haylandımki görmeyin su bardağınfdan oldu diye ondan ufak aldım dedi yazık yesin hatunu tosuncuğunuzemuszemus
mrb canımcım.benim çatlatmadan sonra değil tüp bebek tedavimden sonra 5 gün gecikti birde aşılamamdan sonra 2 gün erken olmuştum yani her ikisindede çatlatma iğnesi oldum onunla alakalı olabilir ama çok kasma kendiniderimslm tugba nasilsin...sende catlatma ignesinden sonra 5 gun gecikmis adetin dogru anladim demi canim ...benimki daha 3 uncu gun gecikme olabiliyomu yani
anam anam cennete mi düştüm ne hatun kaynıyo nem nem epeydir böylesine rast gelmediydim hankından başlasam öpmeeeee bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?