Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

s.a. kızlar nasılsınız bugun sabah kan wermeye gıtmıstım progesteron testı ogleden sonra cıktı sonuc doktorum aradı cok guzel catlamıs yumurta kalıtesıde guzel dedı ama yıne umıtsızım ben asılama yapalı 1 hafta oldu ben hıcbırsey hıssetmıyorum yıne gelmıcek gıbı bebısım.moralım 0 altında rabbım hayırlısını wersın doktorumla gorustukten sonra bıde gebelık testı yaptım yıne negatıf.hamıle olan arkadaslarım ılk haftalarda hıc bırsey hıssedılmıyormu acaba yanı bazı kısıler ılk haftada hıssedıyormus bazı kısıler 1 ay gectıkten sonra bılgılendırırsenız sewınırım

hoşgeldin doktorun herşey iyi görünüyo diyosa sende iyi düşün iyi olsun
hiç belirti arama canım 4 aşılama 2 tüp bebek yapıldı bana inan hepsi birbirine benziyodu
belirtiler hemen hemen aynıydı

ben sadece aşılama ve tüp bebek tedavilerinde çatlatma iğnesi oldum

yaptimi sende adet gecikmesi falan..bide bende bisey hissetmiyorum yalnizca sabahlari cok az mide bulantim var 1 haftadir acliktandir diyorum yemek yedikten sonra geciyo oda bazen oluyodu bende zaten yani belirti bendede yok

tubiş hamam gidipte terleme şimdi:) bizim veletlerin işi belli olmaz bir bakmışsınki bu ay sana süpriz yapmıştır
hiç sanmam nurcanım ya ama yinede dikkat etmeye çalışıyorum belki bi mucize olur kim bilirboshayallersmileufoyu banyoma aldım komşum saolsun geldi ovdu sıcak suyla az daha rahatım şimdi ama feciş bi ağrıymış anlatamam bıcak gibi saplanıyo nesef aınca bile

durucuk babannemiz rahatsızmış geçmiş olsun inşalah başırılı bi ameliyat atlatır alah şifasını versin elden avuca düşürmesin inşallah:Saruboceq:
ımmmm yanlış anamadıysam annecikte hastaymış ve iyileşme yolundaymış hmmm geçmiş olsun
nihayet bi relax gördüm sen, nihayet:bbo:hayırlısıyla bi kucağına alsaydın snedne çok ben rahatlıcamkaydirigubbakcemile3

ben tedavlerde hep olmam gereken tarihte adet oluyodum gecikme olmadı hiç
sadece ilk tüp bebek tedavisinden sonra 2. adetimde gecikme olmuştu

hoşgeldin doktorun herşey iyi görünüyo diyosa sende iyi düşün iyi olsun
hiç belirti arama canım 4 aşılama 2 tüp bebek yapıldı bana inan hepsi birbirine benziyodu
belirtiler hemen hemen aynıydı

rabbım ınsallah bu bekleyıslerımızı ona acılan ellerımızı bos cewırmez beklemek cok zor rabbım hepımıze sabır wersın

ipem sana bişi sorucam hani sen evdeyken 70.000 laillahe illallah çektim demiştin ya bununla ilgii beni bilgilendirirmisin canım
ben 10.000 ihlası bugün bitiriyorum inşallah hemen ondan sonra bende başlamak istiyorum ayrıca bi sorum daha olucak 10.000 ihlas bittikten sonra duası alınıcakmı acaba bigin varmı tşk.ler şimdiden opuyorumnanaktan

ben tedavlerde hep olmam gereken tarihte adet oluyodum gecikme olmadı hiç
sadece ilk tüp bebek tedavisinden sonra 2. adetimde gecikme olmuştu
hı hııı benimde 5 gün geçmişti demekki olabiliyomuşa.sa.s
tuba şimdide bir kaç gün sıcak tut havlu falan koy
pamuklu bi havlluyu kızdırıp ütüde sırtıma serdi komşum saolsun bayağı rahatadı eşimde akşam sana bardak çekeyim diyo ufak çay bardağı adım dedi bi keresinde su bardağıyla yapmıştıda ateş sönmeyince sırtım yanmıştı üstüne bi haylandımki görmeyin su bardağınfdan oldu diye ondan ufak aldım dedi yazık yesin hatunu tosuncuğunuzemuszemus

anladim ipekcim hayirlisi bekliym bakalim... neyse kizlar ben cikiyorum yemek yapicam sizlere hayirli gunler by by

slm tugba nasilsin...sende catlatma ignesinden sonra 5 gun gecikmis adetin dogru anladim demi canim ...benimki daha 3 uncu gun gecikme olabiliyomu yani

anam anam cennete mi düştüm ne hatun kaynıyo nem nem epeydir böylesine rast gelmediydim hankından başlasam öpmeeeee bilemedim

slm tugba nasilsin...sende catlatma ignesinden sonra 5 gun gecikmis adetin dogru anladim demi canim ...benimki daha 3 uncu gun gecikme olabiliyomu yani
mrb canımcım.benim çatlatmadan sonra değil tüp bebek tedavimden sonra 5 gün gecikti birde aşılamamdan sonra 2 gün erken olmuştum yani her ikisindede çatlatma iğnesi oldum onunla alakalı olabilir ama çok kasma kendiniderim

yanlış hatırlamıyosam sen ovulasyon takibinden sonra çatlatma iğnesi yapılarak gebe kalmaya çaışıyosun demi e belkide hamişl,k vardır neden direk adet beklemeye geçtinki şekercim

ipeeek nasılsın annoşun müstakbel olanı nasıl gidiyo şişim günleri ama daha başlamamıştır dimi kanguru vaziyetleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…