tubiş tespihi al eline lailahe illahlah dye başla bir tespih dönünce en sonuna gelinceipem sana bişi sorucam hani sen evdeyken 70.000 laillahe illallah çektim demiştin ya bununla ilgii beni bilgilendirirmisin canım
ben 10.000 ihlası bugün bitiriyorum inşallah hemen ondan sonra bende başlamak istiyorum ayrıca bi sorum daha olucak 10.000 ihlas bittikten sonra duası alınıcakmı acaba bigin varmı tşk.ler şimdiden opuyorumnanaktan
minnak hoşgeldin anam nassın bakem ne tarafın rüzgarı savurdu seni buralara de bakem uğraşmakta üstüme yok dimi o mesajdan sonraanam anam cennete mi düştüm ne hatun kaynıyo nem nem epeydir böylesine rast gelmediydim hankından başlasam öpmeeeee bilemedim
hosgeldin canim...ay kiz ne guzel yazmissin oyle guldurdun beni
tamam canım bu yazıyı hemen not alıyorum..çok teşekkürler peki buna bugünmü yoksa yarınmı başlamalıyım acaba birde bunun günü varmı ipem hani atıyorum cumadan cumaya vs gibi..kusura bakma sorup sorup duruyorum ama hoş gör..çok teşekkür ederim allahım o güzel kalbince versin herşeyi ipem kendim okumaya çalışıcam ama eğer sorduğum gibi belli bi süresi varsa dağıtırım sizlere diyemicem çünkü burda diğer arkadaşlarımız içinde okuyoruz sağol annemmmmmopuyorumnanaktantubiş tespihi al eline lailahe illahlah dye başla bir tespih dönünce en sonuna gelince
lailahe illahlah muhammeden resullllah diyosun canım ben iki rejkat namaz kılıp başlamıştım selsebil sağolsun söylemişti namazda niyet etmştim çekeceğim tespihlerin hürmetine dileğimin kabul olması için içimden geldiğince dua etmiştim sonra 70 bin olunca tekrar dua etmiştim sende ihlasların için dua edebilirsin allah kabul etsin canım
ben 70 bini eşimle çekmiştim tek başına zorlanırsan sana severek yardım ederim
gidenmi yohsa hmm saate baktım evet saatin gelmiş öperim seni ii akş.hanımlar iyi akşamlar
minnak hoşgeldin anam nassın bakem ne tarafın rüzgarı savurdu seni buralara de bakem uğraşmakta üstüme yok dimi o mesajdan sonra
hadi ilk beni öp maden gönüllüyüm ben Şeniz
minnakçım hoşgeldin iyiyim canım şimdilik sorun yyok sen nasılsın
mrb canımcım.benim çatlatmadan sonra değil tüp bebek tedavimden sonra 5 gün gecikti birde aşılamamdan sonra 2 gün erken olmuştum yani her ikisindede çatlatma iğnesi oldum onunla alakalı olabilir ama çok kasma kendiniderim
yanlış hatırlamıyosam sen ovulasyon takibinden sonra çatlatma iğnesi yapılarak gebe kalmaya çaışıyosun demi e belkide hamişl,k vardır neden direk adet beklemeye geçtinki şekercim
hoşbuldum güzellik ne güsel güldürdüysem appeyin bana ama seninle henüz müşerref olmadım zannımca
deli kıs seni deliiiopuyorumnanaktanlodos savurdu sanırsam bugün öyle biraz fazla kalamıycam ama çoks evindim ya sizi görünce valla adte sancısı .ekerken mazejik bulmuş gibi oldum yeminle dur şöle en sırnaşıkından öpem muaaaahhh
canım bak ilaçta kullanmışsın iğne ve stres bunlardanda oabilir gecikmesi ama umutsuz oluyum dedim deme lütfen umudun olsun umutsuzsan zaten başlamasaydın nasılsa olmıcak diye düşünürsen allah korusun olmaz zaten o düşüncedeki kişinin stressiz olmaması mümkün deği onun için pozitif düşünne biliym tugba canimya umitlenince kotu oluyorum sonra da direk negatif diye dusunuym dedim ...ben gecen ay adetimin 4 uncu gunu basladim 5 gun boyunca 1 i gunde 2 kere , digeri gunde 1 kere hap aldim sonrada adetin 14 uncu gunu igne oldum ovitrelle catlatma ignesi yumurta capi olculup olucaktim ama burasi turkiyenin tedavisini kabul etmedi olcmediler dr umda 14 uncu gun vurul yapicak bisey yok dedi oldum...19 u adetim olucakti bugun 21 i olmadi sancilar var 3 undur ama gelmedi bisey...ignemi yapti dedim yada strestenmi bilmiyorum ama adetlerim cok duzenlidir benim hic sasmaz..
tam abu akşam başlıyorum inşallah dondurumuşla başamadan önce bildiğim ne varsa okumak istiyorum çünkü okudukça umutanıyorum sağol canım bakarım olmuyo o zaman yardım dierim allah razı olsuntubacım her hangi bir zamanı yok biz başladığımızda ramazandı
kadir gecesinde duasını yapmıştık ama bir haftadan fazla sürmüştü okumamız eşim biraz ağırdan almıştı kaydirigubbakcemile3 sen başla çabuk bitsin istersen ben dediğim gibi yardım ederim
istediğin zaman haner vermen yeter
güle güle durucukkk ege beyi kokla yerimize ciğerine çekesiye kadar hemdeeopuyorumnanaktankızlar mesai bitti çıkıyorum ben iyi akşamlar hepinize
evet canimtanismadik hic ben uzun zamandir girmiyodum nete....benim adim dilek 4 yillik evliyim bebek yok tedavide turkiyeye gittikce oluyorum dr hic bir sorun yok diye bagiriyo 2 yildir ama bebekte yok yalnizca esimin degerler biraz dusuk oda bebege engel derece deyilmis bu yilda hap verdi bide cetletme ignesi bekliyorum hayirlisi bakalim vardir insallah[/QUOTE
memnun oldum dilek ben de melike büyük olanı ama minnak derler bana he he ,bende 3,5 yıllık evliyim 2 yıldır istiyoruz ama olmuyor herşey normal aynen sende olduğu gibi bekjleyin dedi dr bekliyoruz amma bende sabır kalmadı bayramdan sonra gidicem mutlaka.herhangş bir tedavş görmedim sadece bir ara klomen kullandım o kadar.Rabbim herkese hakkında hjayırlısını versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?