kızlar nasılsınız bakalım....kızlar teyze oluyorum 2. defa ..az önce kızkardeşimin yanından geldim..1,5 aylık hamileymiş..bir kızı vardı 5 yaşında..şimdi tekrar hamile...rbbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin...
yine gözlerim yaşlarla doldu..ben onun ablasıyım..4 yaş büyüğüm..ondan önce evlendim...benim daha bir yavrum yok...o annemlere bir torun daha veriyor...benn bennnnnnnnn...artık kendimi işe yaramaz bu dünyada fazlalık olarak görüyorum...şuan kızlar inanın klvyenin üzerindeki harfleri zor görüyorum...asla kimseyi kıskanmıyorum..rabbim isteyen herkese versin...
kız kardeşim hep abla sen doğur seninkine bakayım ondan sonra doğuracam diyordu...ben de diyordum sen bana bakma doğurmak istersen doğur ..rabbim bize ya nasip eder ya eder...bizim işimiz rabbime kalmış....ben o mutluluğu ya yaşarım ya yaşamam...artık ümitlerim tükenmeye başladı...gücüm kalmadı...rabbim çok aratma bizleri tez vakitte yüzlerimizi güldür..aminnnnnnnnnn
mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben
canım kardeşini çok tebrik ediyorum sana geince minnak içimi okumuş zatenkızlar nasılsınız bakalım....kızlar teyze oluyorum 2. defa ..az önce kızkardeşimin yanından geldim..1,5 aylık hamileymiş..bir kızı vardı 5 yaşında..şimdi tekrar hamile...rbbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin...
yine gözlerim yaşlarla doldu..ben onun ablasıyım..4 yaş büyüğüm..ondan önce evlendim...benim daha bir yavrum yok...o annemlere bir torun daha veriyor...benn bennnnnnnnn...artık kendimi işe yaramaz bu dünyada fazlalık olarak görüyorum...şuan kızlar inanın klvyenin üzerindeki harfleri zor görüyorum...asla kimseyi kıskanmıyorum..rabbim isteyen herkese versin...
kız kardeşim hep abla sen doğur seninkine bakayım ondan sonra doğuracam diyordu...ben de diyordum sen bana bakma doğurmak istersen doğur ..rabbim bize ya nasip eder ya eder...bizim işimiz rabbime kalmış....ben o mutluluğu ya yaşarım ya yaşamam...artık ümitlerim tükenmeye başladı...gücüm kalmadı...rabbim çok aratma bizleri tez vakitte yüzlerimizi güldür..aminnnnnnnnnn
mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben
tarfiiiil seni gördüm heey ordamısn
tarfil biiyomusun bizim kızlar üç gündür gelmez oldu evimize böye olmamalı bizim ev ya!! dolup taşardı şimdi kimsecikler yok ama yaa ben çok üzülüyroum bugün sık sık geldim kimse olmayınca bende başka topiklerde dolaştım :çok üzgünüm:
bulut için ayetel kürsi listesi
ipek ...... 50
melike ...50
şifaa .......63
tosti.........50 bitti
maiberf...30
leydim 30
damlaselen 40
kızlar duamız cuma günü okuyanlar bittiğini haber versinler....inşallah dünrümde gelir o gün duasını yapar..inşallah kızlar duasında hepiniz orda olursunuz hep bir ağızdan amin denir...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
ipek apla maşalahhh çok şükür walla aklım hep sendeydiiiyiyim canım sen nasılsın cumartesi günü doktora gittik gayet iyi görünüyodu
kesenin içinde bebek ve kalp atışını gördük 10 gün sonra gel kalp atışınıda dinletirim dedi ..allah inşallah buradaki bütün arkadaşlarımada nasip etsin ...evet canım artık
kimseler gelmez oldu böyle giderse topik tarih olucak :gitme:
canım benim kızkardeşini tebrik ederim Rabbim sağlıklı-sıhhatli ,hayırlı evlat nasip etsin inşalah Rabbimin var bir bildiği lütfen üzülme olumunekankayizsmile sabrını sakın ümidini yitirme canım ben senin için aldığım ayetel kürsiyi okudum fakat gerçek ismin ne idi bilmiyorumkismile yazılmamış da CADIARZU isminide öğreneyim kusura bakma bayağıdır yoktum unutuyorum isimlerinizi kafamçokkarıştı kendine dikkat et sıkma tatlı canını opuyorumnanaktanbulut için ayetel kürsi listesi
ipek ...... 50
melike ...50
şifaa .......63
tosti.........50 bitti
maiberf...30
leydim 30
damlaselen 40
kızlar duamız cuma günü okuyanlar bittiğini haber versinler....inşallah dünrümde gelir o gün duasını yapar..inşallah kızlar duasında hepiniz orda olursunuz hep bir ağızdan amin denir...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?