Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kızlar nasılsınız bakalım....kızlar teyze oluyorum 2. defa ..az önce kızkardeşimin yanından geldim..1,5 aylık hamileymiş..bir kızı vardı 5 yaşında..şimdi tekrar hamile...rbbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin...

yine gözlerim yaşlarla doldu..ben onun ablasıyım..4 yaş büyüğüm..ondan önce evlendim...benim daha bir yavrum yok...o annemlere bir torun daha veriyor...benn bennnnnnnnn...artık kendimi işe yaramaz bu dünyada fazlalık olarak görüyorum...şuan kızlar inanın klvyenin üzerindeki harfleri zor görüyorum...asla kimseyi kıskanmıyorum..rabbim isteyen herkese versin...

kız kardeşim hep abla sen doğur seninkine bakayım ondan sonra doğuracam diyordu...ben de diyordum sen bana bakma doğurmak istersen doğur ..rabbim bize ya nasip eder ya eder...bizim işimiz rabbime kalmış....ben o mutluluğu ya yaşarım ya yaşamam...artık ümitlerim tükenmeye başladı...gücüm kalmadı...rabbim çok aratma bizleri tez vakitte yüzlerimizi güldür..aminnnnnnnnnn
mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben

hoşbuldum cankuşum hayırlısı olsuna ama üzülerek sana katıldığımı belirtirim parantez içinde,ben boş boş evdeyken ne güseldi dimi paralı içşi gibi ayrılmıyordum burdan ama artık olmuyor keşke okuldan gieebilsem amma masa başı iş değilki.ama herkeste var bir rehavet bi mayışıklık anlamadım gitti yabancı gibi geliyo artık topic bana yaa

buluuuuut kendine gel ama ne demek işe yaramaz fazlalık,her çocuk doğuran işe yarar insan olarak nitelendirilecekse ohoooo memleket pürü şahane olurdu emin ol ve samalamayı bırak artık hem bu nasibi verecek olan Rabbim o yüzden çocuğun olmadığında bu senin eksikliğin değil Rabbimin sınaması ve takdiri ilerde anne olduğunda da bu senin meziyetin ve becerin değil yine Rabbimin lütfu olacak.

öncelikle hayırlı olsun allah tamamına erdirsin canım....sende ne olur üzme kendini
ettiğimiz bu dualar elbet zamanı gelince kabul olcak dualarımız kabul edilinceye kadar dua etmeye devam edicez canım yeterki kendini yıpratma hasta olma

valla minnakçım bende aynen senin gibiyikimse gelemdiği gelmediği için benimde
gelmek istemiyo canım ama arada bakıyorum belki uğrayan olur diye

kızlar iyiki varsınız..elimde değil hepimiz yaşıyoruz..insan bazen güçsüz çaresiz kalıyor...

bulutum yazdıklarımı okuyunca sert çıktım gibi geldi yanlış anlama olur mu sadece işe yaramaz lafına çok sinirlendim çünkü kendini boşa yıpratıyorsun,tamam hepimiz çok istiyoruz anne olmayı ama senin dünyaya geliş amacın anne olmak değil sen bir insan olarak ne kadar değerli olduğunu hiçe sayıyorsun lütfen böyle düşünme.anne olsan da olmasan da sen biricik ve teksin bunu unutma seni seven sana değer veren insanları üzüyorsun.Sabırsız olma anacım bekle sıranı ipekten başladık işte yavaş yavaş olacak merak etme sadece inanç ve dua gerisini Rabbim bilir sen hiiiç kendini ve sevdiklerini üzme

tamam ipekim bende sana güle güle deyip yolcu etmeye geliyorum zaten he sevildiğini bil annoş he he

canım kardeşini çok tebrik ediyorum sana geince minnak içimi okumuş zaten
sadece kendini üzme ve sabret diyebilirim canım dualarımdasın diğer arkadaşlarım gibiopuyorumnanaktan
:teselli:

tarfiiiil seni gördüm heey ordamısn
tarfil biiyomusun bizim kızlar üç gündür gelmez oldu evimize böye olmamalı bizim ev ya!! dolup taşardı şimdi kimsecikler yok ama yaa ben çok üzülüyroum bugün sık sık geldim kimse olmayınca bende başka topiklerde dolaştım :çok üzgünüm:

canım yaa 5 dk bakıp çıktım hemen farketmedim seni kusura bakma bugün evin camları falan değişti baya yoruldum fazla kalamadım evet haklısın oku oku bitiremezdim sayfaları ama şimdi öyle değil

umarım en kısa zamanda eski haline döner canım öpüyorum seniiiŞeniz

selam kızlar ben ayetel kürsilerimi okudum allah kabul etsin bulutcum sende üzülme lütfen senınde bebişin gelecek inan buna kızkardeşinde güzel bir gebelik geçirir inş.

ipek apla maşalahhh çok şükür walla aklım hep sendeydii
bugün kocişle gezdik alışveriş bana ciciler aldıkk
aplacım sordun mu doktoruna nbu ayrıntılı ultrasonu

slm kızlar nasılsınız 1 haftadır annemle ablam vardı hafta sonuda düğün vardı babamla diğer ablamlar geldi yani yoğun 1 hafta geçirdim size bakamadım dikiş kursunada gidiyorum ya evler bir alem halı felan silmem lazım hiç canım istemiyor kursum çarşamba gününe kadar ondan sonra temizlik yaparım artık neyse yaramazlık yoktur inşallah hamileler iyi olsunda bize bi şey olmaz bu dert öldürmediği sürece ayetel kürsüler okunacağı zaman kime okunacaksa özelden msj atsın okurum ben yeni yıkandım bu geçen haftadan beri yumurta takibine başlattım dr u ben söylemesem hiç bakmasalar bakalım yumurtluyommu yumurtlasamda çatlıyomu görelim demi neyse hepinizi çok öpüyorum hayırlı geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…