hoş geldin canım hamdolsun iyiyim sağol sende iyisindir inşallah olumunekankayizsmile dr dan memnun değil misin canım CADIARZU inşallah bu ay güzel haberini alırız :Saruboceq: olumunekankayizsmileslm kızlar nasılsınız 1 haftadır annemle ablam vardı hafta sonuda düğün vardı babamla diğer ablamlar geldi yani yoğun 1 hafta geçirdim size bakamadım dikiş kursunada gidiyorum ya evler bir alem halı felan silmem lazım hiç canım istemiyor kursum çarşamba gününe kadar ondan sonra temizlik yaparım artık neyse yaramazlık yoktur inşallah hamileler iyi olsunda bize bi şey olmaz bu dert öldürmediği sürece ayetel kürsüler okunacağı zaman kime okunacaksa özelden msj atsın okurum ben yeni yıkandım bu geçen haftadan beri yumurta takibine başlattım dr u ben söylemesem hiç bakmasalar bakalım yumurtluyommu yumurtlasamda çatlıyomu görelim demi neyse hepinizi çok öpüyorum hayırlı geceler
amin canım allah sizlerin haberini almayı nasip etsin en kısa zamanda
40 tane kalmıştı ben aldım istersen o 40 taneyi sana verebilirim
Allah kolaylık versin aplacımm çok şükür iyiyiz bizzslm kızlar nasılsınız 1 haftadır annemle ablam vardı hafta sonuda düğün vardı babamla diğer ablamlar geldi yani yoğun 1 hafta geçirdim size bakamadım dikiş kursunada gidiyorum ya evler bir alem halı felan silmem lazım hiç canım istemiyor kursum çarşamba gününe kadar ondan sonra temizlik yaparım artık neyse yaramazlık yoktur inşallah hamileler iyi olsunda bize bi şey olmaz bu dert öldürmediği sürece ayetel kürsüler okunacağı zaman kime okunacaksa özelden msj atsın okurum ben yeni yıkandım bu geçen haftadan beri yumurta takibine başlattım dr u ben söylemesem hiç bakmasalar bakalım yumurtluyommu yumurtlasamda çatlıyomu görelim demi neyse hepinizi çok öpüyorum hayırlı geceler
kızlar kimsecikler yok ama ben yinede paylaşmak istedim.... yaklaşık 15 gün önce ben tedaviye başladım hastanede kalan 2 tane dondurulmuş embriyolarım yani yumoşlarım için..... dün doktora gittim çok şükür herşey yolunda elhamdülillahhhh........yumurtam olgunlaşmış büyümüş ilaçsız...... akşamda overilet diye bir çatlatma iğnesi vuruldum.. doktor şansa bırakmayalım eğer yumurtan geç çatlarsa beklemeyelim dedi..... bugün tekrar gidiyorum... saat 10 gibi çıkıcam... eğer kendinden çatlamış mı çatlamamışmı ona bakalım dedi.... neyse kızlar bugün kendiliğinden çatlamadıysa yarın ilacın etkisiyle çatlarmış..... kısmetse cumartesi çözülme işlemi var... pazar yada pazartesi transferim olacak kısmetse çok heyecanlıyım hastanedeki 2 yavrumuda alıcam sonunda..... RABBİM den hayırlısıyla bu sefer meleklerimin bana sıkı sıkı tutuunması için yalvarıyorum..... ne olur sizlede dualarınızı eksik etmeyin...... hepinizi çok çok öpüyorum ALLAH a emanet olun benim güzel dostlarım....... opuyorumnanaktan
herkese günaydın ....leydim tedavin hayırlı olsun inşallah bu defa emeklerinin karşılığını alırsın canım
gelen giden yok ama uğrayan arkadaşlar eğer kabul ederse cumaya kadar sanada ayetel kürsi okuyalım 313 okunmayacak bir sayı değil
canım 63 ben alayım Leydim in gerçek ismi Yasemin di demi CADIARZU bulut un ismi ne acaba onuda bildirirsen canım sana zahmet yerimsenibenleydim için cuma günene kadar okunacak ayetel kürsi
ipek.... 100
melike.. 50
canım benim bu çok güzel haber yaaaaa inşallah bu güzelliklerin ardından müjdeli geleceksin inşallah :Saruboceq:kızlar kimsecikler yok ama ben yinede paylaşmak istedim.... yaklaşık 15 gün önce ben tedaviye başladım hastanede kalan 2 tane dondurulmuş embriyolarım yani yumoşlarım için..... dün doktora gittim çok şükür herşey yolunda elhamdülillahhhh........yumurtam olgunlaşmış büyümüş ilaçsız...... akşamda overilet diye bir çatlatma iğnesi vuruldum.. doktor şansa bırakmayalım eğer yumurtan geç çatlarsa beklemeyelim dedi..... bugün tekrar gidiyorum... saat 10 gibi çıkıcam... eğer kendinden çatlamış mı çatlamamışmı ona bakalım dedi.... neyse kızlar bugün kendiliğinden çatlamadıysa yarın ilacın etkisiyle çatlarmış..... kısmetse cumartesi çözülme işlemi var... pazar yada pazartesi transferim olacak kısmetse çok heyecanlıyım hastanedeki 2 yavrumuda alıcam sonunda..... RABBİM den hayırlısıyla bu sefer meleklerimin bana sıkı sıkı tutuunması için yalvarıyorum..... ne olur sizlede dualarınızı eksik etmeyin...... hepinizi çok çok öpüyorum ALLAH a emanet olun benim güzel dostlarım....... opuyorumnanaktan
canım benim hamdoolsun iyiyim sağol sende iyisindir inşşş bu son adetin olur inşallah canım :Saruboceq: olumunekankayizsmile yeni ortama alışmaya çalışmaya çalışsamda ne bileyim çok sıkılıyorum hiç bi iş yapmayı canım istemiyor havalardan mıdır nedir madem bu yıl da evdeyim açıköğretim okuyayım dedim ama henüz derslere bile başlayamadım çalışmaya boshayallersmile inşallah hepimizin tüm telaşesi yoluna girer gönlümüzce olur her şey olumunekankayizsmilegünaydınlarrrrr
bi bakimm dedim ama bitek şifam geldi şimdi ben geçmişe bakarken baya bir boş kalmış burası..tabii bensiz olmadıı kaydirigubbakcemile3 şaka bi yana bu aralar herkesin işi var sanırım..
bulut kendini üzmüşsün ne desem boş aynı durumları zaman zaman bizde yaşıyoruz ama sonra yeniden umutlanıyoruz..bu zamanalr geçecek inşallah bizde anne olacağızzz
leydim yeniden dondurulmuşlarla yola devam ediyormuşsunnn bu son tedavin olur inşallahhhhhh bebişleriniii kavuşursunn canım benimmm.
Benim adetim bugün bitecek nasipse bende leydim için 50 tane alayımm
ipemmmm bacımmm mercimeğini demekkk gördünnn hayırlısıylaaaa gözün aydın canım.Maşallahh herşey çok güzel gidiyorrr kem gözleree fişş (fiş mi denir bilmiyom tam ama kaydirigubbakcemile3 )
şifammm nassıınnn canımmm
ben çıkıyorummm bi haber alayım dedimm sizlerdennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?