Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

leydim canım tedavin hayırlı olsun inşallah bu sefer çok güzel sonuçlanacak müjdeli habere vereceksin bizlere allahım gönlüne göre versin canım

zamanla alışırsın canım hatta vazgeçilmez yerin olur ilerde..Valla bana hatırlattın bak açıköğretimi üff bilen varsa sölesinn şifam sende belki bilirsin bir türlü ulaşamadım aöf bürolarına.geçen sene dondurmuştum yani gitmedim bu sene bi işlem yapmam lazımmı bilmiyomm zamanı da geçmeden yapmam lazım..Bence şifamm hiçç girmee ağrısız başınn ağrımasınn zor çalışmadan olmuyoo kafamçokkarıştı

canım çok sevindim az önce de yazdım inşş bu son adetin olur :Saruboceq: haberler güzel valla Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah :ecrin_bebek: :CüvCüv: :Saruboceq: olumunekankayizsmile

canım hiç bir fikrim yok ama tahminime göre bildirmen lazım CADIARZU canım ben kaydoldum bile 2 yılcık sosyal hizmetler bölümü okucam böle ne uzuyom ne kısalıom :gitme: napıyım çünkü ben çalışıyordum işde daha önce artık lise mezunuyum diye önüm kapandı malesef zor ama okumaya çabalıcam sositososito okuyup böyük adam olacam kaydirigubbakcemile3

çokk sağol şifammm canımm benimm bu arada doktor zayıflamam gerektiğini söyledi hemide bikaç kezzz aklinialirimsmile üffff bu boğaz nasıl durcak bilmemm kaydirigubbakcemile2 şifamm senin kiloyla sorunun yok dimii ne güzell yaa sempatiksalakcinni

bu arada nurcan la konuştum şimdi taşınmış yeni evindeymiş herkeseeee bol boll selamıı varr yarın falan net gelecekmişş

arkadaşlar ben kurstayım birazdan ders başlayacak çıkıyorum görüşmek üzere

şimdi kurstan mı yazıyon off ne güzell kolay gelsin canım

başladıysan çalışacaksın el mahkumm :bbo: evet evet artık lise mezunu yetmiyooo bende öleyimm boshayallersmile heleki ünlü iş arama sitesindeki kriterleri görünce ben bir hiçmişim diyomm kaydirigubbakcemile3

neysee ben kaçar çok durdumm çok işim varr öptümm seniii Şeniz başka zaman bol bol konuşalımmm :içelim:

canım yaa olmamı heç bende basen ve göbiş kısmımı fazla bulurum aldım yane veremiyomm bilmiyorumkismile Nurcan cığım aleyküm selam inşallah yeni evin uğurlar getirir iiii fazla ayrılık girmiooo yarın kısmetse görüşmek üzere sağol Sevdacığım ilettiğin için yerimseniben

anlıyorum canım tamam canım kolaylıklar tabiki yine yine görüşmek üzere kib öptümmm opuyorumnanaktan

kızlar özelinize göndermiştim ismimi..gelmedi herhalde....evet adım ümmühan....bebeğine hasret..ona kavuşacağı günü sabırsızlıkla bekleyen..yüreciği bebeğinin özlemiyle tutuşan ümmühannnnnnnnn

hoşgeldin sevda nasılsın canım ....çok şükür bizim herşey yolunda gidiyo inşallah
böyle devam eder....sürekli dualarımdasınız darısı başınıza inşallah

hadi gözün aydın canım madem yumurta takibi yapılıyo bu cuma sana başlarız
leydimin ve bulutun duaları bitince öncelik tedavide olanların olsun

leydim için cuma günene kadar okunacak ayetel kürsi

ipek.... 50
melike.. 50
sifaa ..... 63
bulut .....100
sevda....50
toplam 313

sevdada 50 tane istediği için kendimden düştüm çünkü ben biraz önce dışarı çıkmıştım
yolda gelirken hem bulut için aldıklarımı okudum hemde yasemine 50 okudum
bulut eğer 100 sana çok gelirse yardm edebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…