canım benim hamdoolsun iyiyim sağol sende iyisindir inşşş bu son adetin olur inşallah canım :Saruboceq: olumunekankayizsmile yeni ortama alışmaya çalışmaya çalışsamda ne bileyim çok sıkılıyorum hiç bi iş yapmayı canım istemiyor havalardan mıdır nedir madem bu yıl da evdeyim açıköğretim okuyayım dedim ama henüz derslere bile başlayamadım çalışmaya boshayallersmile inşallah hepimizin tüm telaşesi yoluna girer gönlümüzce olur her şey olumunekankayizsmile
canım çok sevindim az önce de yazdım inşş bu son adetin olur :Saruboceq: haberler güzel valla Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallahheee bu arada bende sabah doktordaydım bakalım bu ay bende yumurta takibi yaptırıyom birde eşime de banada baya bir ilaç verdi 3 ay kullanılacakk bakalımm hayırlısı.Doktor bu şekilde deneyelim kendiliğinden olmazsa ilaçsız aşılama yaparız oda olmazsa bahar aylarında en çok hamilelik oluyomuş kızlar bu zamanları iyi değerlendirelim yani bu zamanalr ve mart nisan ayları..Olmazsa eğer dedi rapor çıkartıp tüp bebeğe başlarız dedi memorialde valla çok memnunum şuan doktorumdan ilk defa beni anlayan bana yol gösteren bir doktor oldu çokkk mutluyuummm çokkk kaydirigubbakcemile3
canım hiç bir fikrim yok ama tahminime göre bildirmen lazım CADIARZU canım ben kaydoldum bile 2 yılcık sosyal hizmetler bölümü okucam böle ne uzuyom ne kısalıom :gitme: napıyım çünkü ben çalışıyordum işde daha önce artık lise mezunuyum diye önüm kapandı malesef zor ama okumaya çabalıcam sositososito okuyup böyük adam olacam kaydirigubbakcemile3zamanla alışırsın canım hatta vazgeçilmez yerin olur ilerde..Valla bana hatırlattın bak açıköğretimi üff bilen varsa sölesinn şifam sende belki bilirsin bir türlü ulaşamadım aöf bürolarına.geçen sene dondurmuştum yani gitmedim bu sene bi işlem yapmam lazımmı bilmiyomm zamanı da geçmeden yapmam lazım..Bence şifamm hiçç girmee ağrısız başınn ağrımasınn zor çalışmadan olmuyoo kafamçokkarıştı
aaaa ne güzel ne kursu aramıza kurstan mı katılıyorsun olumunekankayizsmile kolaylıklar canım iyi dersler opuyorumnanaktanarkadaşlar ben kurstayım birazdan ders başlayacak çıkıyorum görüşmek üzere
arkadaşlar ben kurstayım birazdan ders başlayacak çıkıyorum görüşmek üzere
canım hiç bir fikrim yok ama tahminime göre bildirmen lazım CADIARZU canım ben kaydoldum bile 2 yılcık sosyal hizmetler bölümü okucam böle ne uzuyom ne kısalıom :gitme: napıyım çünkü ben çalışıyordum işde daha önce artık lise mezunuyum diye önüm kapandı malesef zor ama okumaya çabalıcam sositososito okuyup böyük adam olacam kaydirigubbakcemile3
canım yaa olmamı heç bende basen ve göbiş kısmımı fazla bulurum aldım yane veremiyomm bilmiyorumkismile Nurcan cığım aleyküm selam inşallah yeni evin uğurlar getirir iiii fazla ayrılık girmiooo yarın kısmetse görüşmek üzere sağol Sevdacığım ilettiğin için yerimsenibençokk sağol şifammm canımm benimm bu arada doktor zayıflamam gerektiğini söyledi hemide bikaç kezzz aklinialirimsmile üffff bu boğaz nasıl durcak bilmemm kaydirigubbakcemile2 şifamm senin kiloyla sorunun yok dimii ne güzell yaa sempatiksalakcinni
bu arada nurcan la konuştum şimdi taşınmış yeni evindeymiş herkeseeee bol boll selamıı varr yarın falan net gelecekmişş
anlıyorum canım tamam canım kolaylıklar tabiki yine yine görüşmek üzere kib öptümmm opuyorumnanaktanşimdi kurstan mı yazıyon off ne güzell kolay gelsin canım
başladıysan çalışacaksın el mahkumm :bbo: evet evet artık lise mezunu yetmiyooo bende öleyimm boshayallersmile heleki ünlü iş arama sitesindeki kriterleri görünce ben bir hiçmişim diyomm kaydirigubbakcemile3
neysee ben kaçar çok durdumm çok işim varr öptümm seniii Şeniz başka zaman bol bol konuşalımmm :içelim:
leydim için cuma günene kadar okunacak ayetel kürsi
ipek.... 100
melike.. 50
sifaa 63
bulut 100
toplam 313
kızlar bende bu kadar alayım...eğer okumak isteyen olursa benden paylaşırız...inşallah rabbim tedavini olumlu sonuçlandırır..sende bebeğine kavuşursun....
canım 63 ben alayım leydim in gerçek ismi yasemin di demi cadıarzu bulut un ismi ne acaba onuda bildirirsen canım sana zahmet yerimseniben
aplaaa çok şükürr bebeğide keseyiye atışıoda duymuşsunuzz görmüşsünüz çok sevindimmmmm
nasılsınnn
günaydınlarrrrr
bi bakimm dedim ama bitek şifam geldi şimdi ben geçmişe bakarken baya bir boş kalmış burası..tabii bensiz olmadıı kaydirigubbakcemile3 şaka bi yana bu aralar herkesin işi var sanırım..
bulut kendini üzmüşsün ne desem boş aynı durumları zaman zaman bizde yaşıyoruz ama sonra yeniden umutlanıyoruz..bu zamanalr geçecek inşallah bizde anne olacağızzz
leydim yeniden dondurulmuşlarla yola devam ediyormuşsunnn bu son tedavin olur inşallahhhhhh bebişleriniii kavuşursunn canım benimmm.
Benim adetim bugün bitecek nasipse bende leydim için 50 tane alayımm
ipemmmm bacımmm mercimeğini demekkk gördünnn hayırlısıylaaaa gözün aydın canım.Maşallahh herşey çok güzel gidiyorrr kem gözleree fişş (fiş mi denir bilmiyom tam ama kaydirigubbakcemile3 )
şifammm nassıınnn canımmm
ben çıkıyorummm bi haber alayım dedimm sizlerdennn
heee bu arada bende sabah doktordaydım bakalım bu ay bende yumurta takibi yaptırıyom birde eşime de banada baya bir ilaç verdi 3 ay kullanılacakk bakalımm hayırlısı.Doktor bu şekilde deneyelim kendiliğinden olmazsa ilaçsız aşılama yaparız oda olmazsa bahar aylarında en çok hamilelik oluyomuş kızlar bu zamanları iyi değerlendirelim yani bu zamanalr ve mart nisan ayları..Olmazsa eğer dedi rapor çıkartıp tüp bebeğe başlarız dedi memorialde valla çok memnunum şuan doktorumdan ilk defa beni anlayan bana yol gösteren bir doktor oldu çokkk mutluyuummm çokkk kaydirigubbakcemile3
tamam ipeğim kaç tane almak istiyorsan al..kalanı ben okuyayım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?