Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

slm arkadaşlar nasılsınız bugün eşim evde pek burda olamıcam preseed kullananların topiğine baktık birlikte sipariş verdik hadi hayırlısı bu arada kedersiz almayı düşünüyodu aldımı bilmiyorum ebay diye bi yer var orda 40,45 lira umarım işimize yarar

eee ipem nasılsın canım leydime okunuyomuş nasıl üzülüyorum ya alamıyorum inş.perşembeye tamamen biterde hastalığım biraz olsun alırım sizlerden
öpüyorum hanımlar allaha emanet olun opuyorumnanaktan

aaaa başladınmı bu çok güzel bi haber inşallah o iki bebeğinde sımsıkı tutunup bırakmıcak annesini iiiinşallaaaaaaaaah yüce rabbim hayırlısıyla ol desin bu defa..:Saruboceq:
ooo sevo maşallah sendende güzel haber aldık devamı gelcek inşallah hadi bakalım hareket başladıysa vardır bi hayır çok geçmez kutlama yaparız inşallah :Saruboceq:
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
recim yap reciiiim
a.s.nurcan taşınmış demek hayırlı olsun evi inşallah uğurlu gelir ipeminki gibi:Saruboceq:
:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

tubişim gelmişsin göremedim seni canım üzülme senin herkes için elinden geldiğince
bütün dualara katıldığını biliyoruz sevdanınkilere katılırsın canım opuyorumnanaktan

kızlar ben geldim daha yeni giedim eve ve karnımı doyurmadan sizlere bakmak istedim..... hepinizden ALLAH razı olsun benim için dualar okumaya başlamaşsınız bilemmmm..... inanın çok duygulandım....... iyiki varsınız.. bide bulut 100 tane almış ben onun 50 tanesini alayım kızlar .. hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.. tekrar ALLAH razı olsun diyorum canlarım .. RABBİM en kısa zamanda gönlümüzün muradını verir inş......

ipeğim canım sende meleğinin kalp atışlarını duymuşssun canım hadi gözün aydın ... ALLAH tamamını erdirsin canım..... darısı en yakın zamanda başımıza inş.....

leydim sen alamıyosun canım senin dileklerinin kabul olması için başka birileri okuyormuş hem merak etme bulutun aldığı 100 tanden 30 tanesini ben okuyorum

leydim hoş geldin..ne demek canım burda birbirimiz için varız ..asla unutma..inanıyorumki birbirimize ettiğiiz dualar kabul olacak...inşallah...okurum canım asla kendine sıkıntı yapma....rabbim kabul etsin...

ipeğim canım sende meleğinin kalp atışlarını duymuşssun canım hadi gözün aydın ... ALLAH tamamını erdirsin canım..... darısı en yakın zamanda başımıza inş.....

sağol canım daha duymadık ufak olduğu için sadece kalp atışlarını gördük ........inşallah
allah en yakın zamanda sizlerede nasip etsin bizimde tamamına erdirsin

ölemi bilmiyodum canım yaaaa.. bilmiyorumkismile çok saol ipeğim fikir senden çıkmış, hayırlısıyla bebişini kucağına almak nasip etsin mevlam... mutluluğun daim olsun canım..... daırısı bizlerin başına....

ipekciğim sen nasılsın..artık minik meleğimiz kendini belli etmeye başlamıştır..çok şükür kalp atışıda duyuldu...vücudunda varmı değişiklikler...inşallah mide bulantın olmaz...sorunsuz geçirisin...tüm arkadaşlar...

kızlar transfer tarihi değişti kısmetse cumartesi olcakmış daha da heyecanlandım şimdi.... eyvahedigeldismile

amin canım hepimizin kucakları dolsun inşallah ....bu fikir senin için benden çıktı ama
benim aklıma gelmesinde bulutun payı var eğer o benim için bunu başlatmasaydı
benim haberim yoktu 313 ayetel kürsiden

bulutum sende hoşgeldin canım çok saol ALLAH razı olsun senden.... canım bak hocamız ŞURA süresinin 49-50 ayetlerini bol bol oku dedi... bide meryem süresini dedi...... canlarım inş. dualaımız kabul olur ve meleklerimize kavuşuruz. kızlar... yalnız bi sorun kafamı kurcaladı bugün doktorum cumartesi hastaneye gelin ama yatış işlemlerini yapmayın dedi.. biraz bekliyecekmişiz eğer embriyolar çözülürken bozulmazsa transfer olucakmış..... yani anladım ki doktorun pek umudu yok embriyolarımdan.... ama şansımı denemek istiyorum.. hayırlısıyla elimizden geleni yapalımda gerisi ALLAH tan.............. boshayallersmile

yavaş yavaş kendini belli ediyo canım bulantım oluyo bazen allahtan çok şiddetli değil eğer böyle giderse rahat geçiririm uyku halim oluyo çabuk yoruluyorum
kızlar transfer tarihi değişti kısmetse cumartesi olcakmış daha da heyecanlandım şimdi.... eyvahedigeldismile

hayırlısı olsun canım inşallah bu defa son olucak cumartesi bebişin sana sıkı sıkı tutunucak hepimzin duaları seninle allah yardımcın olsun sakın stres yapma
moralini yüksek tut

kızlar tekrar ALLAH razı olsun sizden dilerim gönüllerinizdeki muradlarınız en yakın zamanda geçekleşir.... kendinize iyi bakın ben karnımı doyurup biraz uzanmak istiyorum.. bütün günüm yollarda geçti...... sonra görüşürüz.... opuyorumnanaktan

canım leydim...sakın olumsuz düşünme transferden sonra hamileymişsn gibi bebeğin seninleymiş gibi ol..emin olki bebşin bu sefer annesine sıkıca tutunacak....kendini üzüp stres yapma ne kadar zararlı biliyorsun....peşinden de inşallah bizler geleceğiz....

umudu olmadığından öyle dememiştir canım bdoktorlar her ihtimali gözönüne
alarak konuşuyolar onun için demiştir tabiki dene şansını inşallah bu sefer olucak :ecrin_bebek::ecrin_bebek:

tamam canım yat dinlen...kendine iyi bak..aslada doktorların söylediğini şuan kafaya takma..veren rabbim..yoktan var eyleyen rabbim...rabbime sığın dua et...inşallah gerisi gelecek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…