aaaa başladınmı bu çok güzel bi haber inşallah o iki bebeğinde sımsıkı tutunup bırakmıcak annesini iiiinşallaaaaaaaaah yüce rabbim hayırlısıyla ol desin bu defa..:Saruboceq:kızlar kimsecikler yok ama ben yinede paylaşmak istedim.... yaklaşık 15 gün önce ben tedaviye başladım hastanede kalan 2 tane dondurulmuş embriyolarım yani yumoşlarım için..... dün doktora gittim çok şükür herşey yolunda elhamdülillahhhh........yumurtam olgunlaşmış büyümüş ilaçsız...... akşamda overilet diye bir çatlatma iğnesi vuruldum.. doktor şansa bırakmayalım eğer yumurtan geç çatlarsa beklemeyelim dedi..... bugün tekrar gidiyorum... saat 10 gibi çıkıcam... eğer kendinden çatlamış mı çatlamamışmı ona bakalım dedi.... neyse kızlar bugün kendiliğinden çatlamadıysa yarın ilacın etkisiyle çatlarmış..... kısmetse cumartesi çözülme işlemi var... pazar yada pazartesi transferim olacak kısmetse çok heyecanlıyım hastanedeki 2 yavrumuda alıcam sonunda..... RABBİM den hayırlısıyla bu sefer meleklerimin bana sıkı sıkı tutuunması için yalvarıyorum..... ne olur sizlede dualarınızı eksik etmeyin...... hepinizi çok çok öpüyorum ALLAH a emanet olun benim güzel dostlarım....... opuyorumnanaktan
ooo sevo maşallah sendende güzel haber aldık devamı gelcek inşallah hadi bakalım hareket başladıysa vardır bi hayır çok geçmez kutlama yaparız inşallah :Saruboceq:heee bu arada bende sabah doktordaydım bakalım bu ay bende yumurta takibi yaptırıyom birde eşime de banada baya bir ilaç verdi 3 ay kullanılacakk bakalımm hayırlısı.Doktor bu şekilde deneyelim kendiliğinden olmazsa ilaçsız aşılama yaparız oda olmazsa bahar aylarında en çok hamilelik oluyomuş kızlar bu zamanları iyi değerlendirelim yani bu zamanalr ve mart nisan ayları..Olmazsa eğer dedi rapor çıkartıp tüp bebeğe başlarız dedi memorialde valla çok memnunum şuan doktorumdan ilk defa beni anlayan bana yol gösteren bir doktor oldu çokkk mutluyuummm çokkk kaydirigubbakcemile3
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkiscanım hiç bir fikrim yok ama tahminime göre bildirmen lazım CADIARZU canım ben kaydoldum bile 2 yılcık sosyal hizmetler bölümü okucam böle ne uzuyom ne kısalıom :gitme: napıyım çünkü ben çalışıyordum işde daha önce artık lise mezunuyum diye önüm kapandı malesef zor ama okumaya çabalıcam sositososito okuyup böyük adam olacam kaydirigubbakcemile3
recim yap reciiiimçokk sağol şifammm canımm benimm bu arada doktor zayıflamam gerektiğini söyledi hemide bikaç kezzz aklinialirimsmile üffff bu boğaz nasıl durcak bilmemm kaydirigubbakcemile2 şifamm senin kiloyla sorunun yok dimii ne güzell yaa sempatiksalakcinni
bu arada nurcan la konuştum şimdi taşınmış yeni evindeymiş herkeseeee bol boll selamıı varr yarın falan net gelecekmişş
:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:kızlar özelinize göndermiştim ismimi..gelmedi herhalde....evet adım ümmühan....bebeğine hasret..ona kavuşacağı günü sabırsızlıkla bekleyen..yüreciği bebeğinin özlemiyle tutuşan ümmühannnnnnnnn
kızlar ben geldim daha yeni giedim eve ve karnımı doyurmadan sizlere bakmak istedim..... hepinizden ALLAH razı olsun benim için dualar okumaya başlamaşsınız bilemmmm..... inanın çok duygulandım....... iyiki varsınız.. bide bulut 100 tane almış ben onun 50 tanesini alayım kızlar .. hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.. tekrar ALLAH razı olsun diyorum canlarım .. RABBİM en kısa zamanda gönlümüzün muradını verir inş......
ipeğim canım sende meleğinin kalp atışlarını duymuşssun canım hadi gözün aydın ... ALLAH tamamını erdirsin canım..... darısı en yakın zamanda başımıza inş.....
ölemi bilmiyodum canım yaaaa.. bilmiyorumkismile çok saol ipeğim fikir senden çıkmış, hayırlısıyla bebişini kucağına almak nasip etsin mevlam... mutluluğun daim olsun canım..... daırısı bizlerin başına....
yavaş yavaş kendini belli ediyo canım bulantım oluyo bazen allahtan çok şiddetli değil eğer böyle giderse rahat geçiririm uyku halim oluyo çabuk yoruluyorumipekciğim sen nasılsın..artık minik meleğimiz kendini belli etmeye başlamıştır..çok şükür kalp atışıda duyuldu...vücudunda varmı değişiklikler...inşallah mide bulantın olmaz...sorunsuz geçirisin...tüm arkadaşlar...
kızlar transfer tarihi değişti kısmetse cumartesi olcakmış daha da heyecanlandım şimdi.... eyvahedigeldismile
bulutum sende hoşgeldin canım çok saol ALLAH razı olsun senden.... canım bak hocamız ŞURA süresinin 49-50 ayetlerini bol bol oku dedi... bide meryem süresini dedi...... canlarım inş. dualaımız kabul olur ve meleklerimize kavuşuruz. kızlar... yalnız bi sorun kafamı kurcaladı bugün doktorum cumartesi hastaneye gelin ama yatış işlemlerini yapmayın dedi.. biraz bekliyecekmişiz eğer embriyolar çözülürken bozulmazsa transfer olucakmış..... yani anladım ki doktorun pek umudu yok embriyolarımdan.... ama şansımı denemek istiyorum.. hayırlısıyla elimizden geleni yapalımda gerisi ALLAH tan.............. boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?