basit bişey diyosan fırına tavuk at kendi kendine pişsin
menemeni kahvaltılık sayıyo benim tosun erzincan çorbası fırında patatesli küfte geldi aklıma ama ette aldı başını gidiyo kıyamıyorum pişirmeye :roflol:tamam fırında patatesli küfte ve çorba salata yeter beaanladım aplacımm inşalah açılır iştahınnnn
kıss walla aklımda hiç bişii yok emmee velakin kaç gündür aklımda melemenn var yanınada çayy ohhhh ben yapcam emmee çok ekmek yediriyorrrr
ha diyosunn melemen yapmam o zamn yoğurt makarna ve çorba ve salataa dünki menümmmm
hayır olsun siyah tez derler un nasip dersek böcekte iyi bişeydir heralde hayır hayır inşallah iyiye yor :1ninca:ayyy rüya dediniz rüyamdan bikaç kesit hatırladımmm iğrençtii
rüyamda eşimin teyzeleri gelecek sanırım ilk defa evime (daha hiç gelmediler) hazırlık yapıcaz yanımda annem var sanırım mutfağın tavanı kurttan böceğe dönüşen siyah siyah bir sürü böcek örümcek gibii ayy yazarken kötü oldumm..bi bakıyorum çekmecede un bozulmuş ondan türemişler sanırım eşimi çapırıyorumm tavandakileri hep öldürüyo diyorum ya misafir ilk defa evime gelecek böyle mutfağımı nasıl kullanimm bi yandan bişeyler hazırlamak için çırğınıyorum aayyy çok fenaydı hayrolsunn
menemeni kahvaltılık sayıyo benim tosun erzincan çorbası fırında patatesli küfte geldi aklıma ama ette aldı başını gidiyo kıyamıyorum pişirmeye :roflol:tamam fırında patatesli küfte ve çorba salata yeter bea
hayır olsun siyah tez derler un nasip dersek böcekte iyi bişeydir heralde hayır hayır inşallah iyiye yor :1ninca:
ipem daha iki gün önce yedik aslında haftalık yemek programı yapsma fena olmaz yapıp dolaba asmak lazım düşünmemek içinbasit bişey diyosan fırına tavuk at kendi kendine pişsin
ah aaahh bende azıcık bişey alınca deli gibi oluyorum hoşta oliyyyy sırnaşık şeyammaaa artık dayanıyorum sıkıyorum dişimi çünkü sirekli okuyprum tesbih çekiyorum allaha büyük konuşmayayım ama eğer antalyaya gidipte boş dönersem ahdım var 70lik açıp zum olana kadar içicem inşallah yaşamam o üzüntüyü :Saruboceq:evet o ay preesed kullandı bide şarap içti sanırım kaydirigubbakcemile3 kafa rahat olsun diye
ipem daha iki gün önce yedik aslında haftalık yemek programı yapsma fena olmaz yapıp dolaba asmak lazım düşünmemek için
ah aaahh bende azıcık bişey alınca deli gibi oluyorum hoşta oliyyyy sırnaşık şeyammaaa artık dayanıyorum sıkıyorum dişimi çünkü sirekli okuyprum tesbih çekiyorum allaha büyük konuşmayayım ama eğer antalyaya gidipte boş dönersem ahdım var 70lik açıp zum olana kadar içicem inşallah yaşamam o üzüntüyü :Saruboceq:
iyi hade 3 e kadar duram mademmelikem ben bikini demedim tuğbiş dedi onu kaydirigubbakcemile3 ama bende giyiyomm
tuğbişim nereee yaa gitme durr azcık dahaaa
misafir
Tez zamanda ulaşılacak olan rızka, Erkek çocuğa yahut sevinçli haberlere delalet eder.Rüyada evinize misafir geldiğini görmek; malınızın artacağına, misafirinize büyük ikramlarda bulunduğunuzu görmek; yaptığınız iyliklerin karşılığını fazlası ile alacağınıza işarettir.
böcek
Geveze biriyle evlilik veya küçük bir hasımlık demektir. Böcek yemek mutsuz geçecek bir evliliğe işaret eder.Böcek öldürmek sıkıntılardan uzak ve rahat bir yaşama yorumlanır.
Geveze biriyle evlilik veya küçük bir hasımlık demektir. Böcek yemek mutsuz geçecek bir evliliğe işaret eder.Böcek öldürmek sıkıntılardan uzak ve rahat bir yaşama yorumlanır.
Rüyada bit, tahtakurusu, pire, uğurböceği ve arı iyidir. Bunun dışında kalan böcekler ise sıkıntıdır.
un
Buğday unu mal ve rızka, aile bireylerine, Buğday ununuyla hamur karmak akrabaları ziyarete, Arpa unun hamuru din ve takva güzelliğine, Pirinç unu güzel nimete, Diğer hububatın unları hastalıktan kurtulmaya, Un satıcısını görmek zorluktan sonra erilecek kolaylığa, hazır rızka ve tabi olduğu hakkı başkasına da duyurmaya, Un elemek hakkı batıldan ayırmaya, un eleyeni görmek adil yargıca, Elek yahut diğer un eleyicileri görmek, insanların hükmüyle güzel yönetildikleri kanun ve nizama, Yırtık ve dilik elek görmek kötü kanunlara, hak ile batılı karıştıran kötü yönetime delalet eder. ( Ayrıca Bakınız; Hamur.)
Rüyada un görmek , helal mal ile tabir edilir.
Rüyada un çok para kazanmak ve zengin olmak demektir. Un dolu çuvallar görmek, hiç emek harcamadan zengin olmak demektir. Üstü başı una bulandığını görmek istediğiniz şeylere sahip olacağınıza yorumlanır. an istediklerini alır.
Un, mütevazı, fakat çok mutlu bir hayatınız olacağına işarettir.
Bolluk, bereket, hayırlı para, zenginlik, fazla gelirdir.
hatlarr karıştıı o zamann anaa sen gösteriyonkii zatennn utangaç olunmaması lasım falann konusu geçmiştii demiimelikem ben bikini demedim tuğbiş dedi onu kaydirigubbakcemile3 ama bende giyiyomm
tuğbişim nereee yaa gitme durr azcık dahaaa
bu arada rüya yorumuna bakıyodum birazcık
misafir
Tez zamanda ulaşılacak olan rızka, Erkek çocuğa yahut sevinçli haberlere delalet eder.Rüyada evinize misafir geldiğini görmek; malınızın artacağına, misafirinize büyük ikramlarda bulunduğunuzu görmek; yaptığınız iyliklerin karşılığını fazlası ile alacağınıza işarettir.
böcek
Rüyada bit, tahtakurusu, pire, uğurböceği ve arı iyidir. Bunun dışında kalan böcekler ise sıkıntıdır.
un
Buğday unu mal ve rızka, aile bireylerine, Buğday ununuyla hamur karmak akrabaları ziyarete, Arpa unun hamuru din ve takva güzelliğine, Pirinç unu güzel nimete, Diğer hububatın unları hastalıktan kurtulmaya, Un satıcısını görmek zorluktan sonra erilecek kolaylığa, hazır rızka ve tabi olduğu hakkı başkasına da duyurmaya, Un elemek hakkı batıldan ayırmaya, un eleyeni görmek adil yargıca, Elek yahut diğer un eleyicileri görmek, insanların hükmüyle güzel yönetildikleri kanun ve nizama, Yırtık ve dilik elek görmek kötü kanunlara, hak ile batılı karıştıran kötü yönetime delalet eder. ( Ayrıca Bakınız; Hamur.)
Rüyada un görmek , helal mal ile tabir edilir.
Rüyada un çok para kazanmak ve zengin olmak demektir. Un dolu çuvallar görmek, hiç emek harcamadan zengin olmak demektir. Üstü başı una bulandığını görmek istediğiniz şeylere sahip olacağınıza yorumlanır. an istediklerini alır.
Un, mütevazı, fakat çok mutlu bir hayatınız olacağına işarettir.
Bolluk, bereket, hayırlı para, zenginlik, fazla gelirdir.
hadi şimdilik çıktım gelirim yine hatta sayfa açık kapatıp açmayayım
nurcik yenheyide bi arayım bakem nasıl ne yapmış
okiş susuyorum olcak inşallahhamann tuğbişimmm boşverrrr teee nereleri düşünüyoonnn bak kızıyomm sanaaa heeeelmaz:
hee 75 lik o ne kız :roflol:sen 35 lik de boşver 75 i :roflol:inşlahh yaşamazsınn quzummmmmmmmm hayırlı haberler alacazz kıss inşalahhhhh
anaa o 70lik ben 75lik sanıyodum 75lik deyince dalga geçiyolarr
kızlar ben dolaba aklıma gelen tüm yemekleri yazdım ölelikle takılınca bazen bakıyom ne yapsam diye aklınızda bulunsun
ohh afiyet olsun aplacımm yanınada salata ayranda olarr ohhhbende geçen günden kalma patlıcan oturtma makarna var
sanırım onu yeriz
okiş susuyorum olcak inşallahh
hee 75 lik o ne kız :roflol:sen 35 lik de boşver 75 i :roflol:
hatta hiç bime boşver bilmeye değer bişey sanki
ya aslında evde prinç pilavı var karnıyarıkta var ama iki gündür dolapta dün yicektik dünde dışarda yedik bugün onu koysam önüne mırın kırın edicek dökmeyede kıyamıyorum ben yerim kalanları ona görede yapam işte bişey... bigün ev bigün iş olunca ben iki günlük yapıyorumki o evde olduğu gün dışarı çıkıyoruz genelde yemek derdine düşmiyim oda artınca olmuyo işte elimin ayarı yok yabende geçen günden kalma patlıcan oturtma makarna var
sanırım onu yeriz
aradınmı nurcanı ne yapıyiii kontörüm bitmeye yakın arayamıyom ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?