Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

tuğbişim yazık yaa bende dökülene çok üzülüyorum ama bende çok döküyorumm..bence bir çeşit daha yap eskileride yeniyide yiyin..güzel yemek sonuçta atmaya kıyılmaz

melikemm ben pek bişiy anlamadımm

bende çok döküyorum yemek yaa çok kötü bişi ama işteyenilmiyo bitmiyoo
bende anlamdımm yaa sadeec 1ini anladımm

aslında yemekleri az yapmayı başarabilsek iştee elimiz demekki boll iki kişiyiz ordu gibi yemek yapıyom az yapıcam diyom yine bakıyom kaç günlük yenir

yaff ben üşüyorummm yaa gidiyim battaniyeye sarılıyımm napım ufoda yanıyor ama tık yok üşüyorumm hala

tubiş teyze kızı aradı isviçreden onunla konuşuyodum
kzıalr artan yemeklerinizi atmayın buzluğa koyun yemeksiz kaldığınız günlerde çıkarıp yersiniz
ben hep öyle yapıyorum hem ziyan olmuyo hemde çok büyük kurtarıcı oluyo

aslında doğru diyosun ipek buzluğa atmak lazım ama ben yemekleri ya bozuyorum yada bikaç gün geçiyo yemeklerden içim rahat etmiyo aslında fazlaysa ayır yarısını at dolaba haklısınn

aslında doğru diyosun ipek buzluğa atmak lazım ama ben yemekleri ya bozuyorum yada bikaç gün geçiyo yemeklerden içim rahat etmiyo aslında fazlaysa ayır yarısını at dolaba haklısınn

pşirdiğim zaman soğudumu yiyeceğimiz kadarını tencerede bırakıp kalanı
saklama kabına koyuyorum atıyorum buzluğa çıkarınca (iyice çözdürüp öyle ısıtmak lazım yanlız çözülmeden ısıtınca hamur gibi oluyo ) ısıtıp yiyoruz yeni pğişmiş gibi oluyo
geçen gün annemlere kurufasulye yedirdim buzluktan inanamadılar hatta bende alışkanlık oldu özellikle fazla yapıyorum buzlupa koymak için

valaa süper ozaman ipemm bende öle yapayımm daha dün nohut döktüm çöpe çok güzel olmuştu lokum gibiydii boshayallersmile

kızlar 26 dk 24 sn lik konuşmada sizlere yansıtacağım şunlar çok selamı var size öpüyomuş komacan net bağlanmamış bugün gelip bakacaklarmış anlaşılan 2 3 gün daha yok nurcik yerleşmiş hafta sonu misafir bile alıcakmış sesi iyiydi bol bol dedi kodunuzu yaptık (dermişim)kaydirigubbakcemile3

mikemmmeeeeeel bi fikir bu sempatiksalakcinni

26 dk.da dedikodu kaçınılmaz olur zati kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…