Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

acayipp uykusuzum ben yaa sabaha kadar acı acı öksürdü eşim onunla uğraştım dedim ciğerleri çıkacak dışına

canım gardaşım benim saol darısı seninde başına inşllah
Geçmiş olsun dikkat et balım sıkı giyin havalar artık iyicene soğudu ben sobayı bilem yakıyorum .annenle çubukluya gidiyonuz demek haden size iyi gezmeler

günaydın aplacımm hoşgeldinn
çok şükür akan burnıum dışında ve erkek gibi çıkan sesim dışında iyiyim sen nasılsın

melikecim aksın burnun benım ki tıkanmış basım agrıyor sürekli bizim kaleriferleri 2 gündür yakıyorlar birde ayıptır sölemesi bu ay fazla mesai yaptık evde soguk olunca kaptım şifayı ilaçta fazla kullanmak istemiyorum ne olur ne olmaz diye

Günaydınnn cancanlar nasılsınız?

Son düzenleme:
saol quzumm inşalahhhhhhh
ayy sobanın gözünü seviyim yaa aman doğalgaz neym ne kadar itici
dedeye sormuşlarr küresel ısınma hakkında ne düşünüyosun diye dede de demişki walla demiş ben küresel ısınmayı neym bilmem sobanın yerini hiç bişi tutmaz demiş:))
evett datlım akşam gidecez kısmetsee 1-2 gün kalırım herhalde

canım ya sanada geçmiş olsunn ayaklarını falan sıcak tut canım dikkat et kendine ebet canım doğru yapıyosun ilaç falan alma ne olur ne olmaz ayy kalorifer de güsel ya ısıtıyo en azından doğalgazın kendine hayrı yokki bize olsun

Günaydınnn cancanlar nasılsınız?
günaydınn quzumm yaff ne güsell günaydınlarr geliyoo bugünn tabi işte insanlar becerikli oluncaa
hoşbuldum bacım Melike Şifayı kaptım diyor bende kendi kendime diyorum ki beni nereden kapmış bu kız diyorum ( acayip uykusuzum ondan galiba )

:)))))))))))))))
hoşgeldinn datlummmm hee kaptım kaçtımm
kıss gelde sarılak kardeş kardeş uyuyak

herkese günaydın Nasılsınız hanımlar
günaydınn canım ..iyiyim sizi sormalı siz nasılsınızz bebek nasıl tekme atıyormugeçmişi az okudum erken duymuşsunuz kalp atışlarını gözünüz aydın canım inşallahh tekmelerinide erkenden hisedersin Birde erkek tahmininde bulunulmuş benimde içime kız doğuyo nedense.gerçi hatırlıyorumda duru içinde aynı şeyi söylemiştim

aminn bizde kurtulak inşalahh burdan kiradann kıss bizimde annemlerin dedemden kalma tarlaları satışa vermişler bakalım ne zaman satılırr
inşallah hemencecik satılrda gönlünüze göre bir ev alırsınız artık (çubukluda:)

acayipp uykusuzum ben yaa sabaha kadar acı acı öksürdü eşim onunla uğraştım dedim ciğerleri çıkacak dışına
amanınn eşindemi hasta ondan kapmışsındır ozamannn çok geçmiş olsunn ikinizede

çubuklu değill kıs çubuk ismii datlumm çubukluda güsel amaa:))))
inşalahh datlumm yaaa aslında walla evinde falan değilim şurdan bi kurtuluyum da
evet datlum eşim 1.5 haftadır hasta hemen hemen adam kaçıyodu öpmüyodu bilemm ama işte esirgedikçe geldi sonunda

hoşbulduk canım çok şükür bende iyiyim ...sen bir kaç gündür yoktun dün aklımdan geçirdim herhalde kimse gelmediği için gelmiyodur dedim kendi kendime

cok fazla giremedim bir kaç gündür rahatsızdım bende ama ara ara girdim ipeğim kimsecikler yoktu cıktım

[ımg]http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs036.snc3/12420_104406956255231_100000577817817_113768_7037012_n.jpg[/ımg]

günaydınnn cancanlar nasılsınız?
günaydınnnn
şifam topiği renklendiriyorsun valla ne güzel bir resmi bu böylee

günaydınn quzumm yaff ne güsell günaydınlarr geliyoo bugünn tabi işte insanlar becerikli oluncaa

:)))))))))))))))
hoşgeldinn datlummmm hee kaptım kaçtımm
kıss gelde sarılak kardeş kardeş uyuyak
canım geçmiş olsun yaaaaaa beni kapmışsın Rabbim şifanı versin uyuyalım bacım çünkü uykusuzluktan kafam düşecek pc ye

benim aklımda çubuklu diye kalmış Herneyse lafımı geri alıyorum çubuka yerleşirsiniz inşallah

evet canım minnak erkek dedi bulut eşlerin doğum tarihleriyle bir takvime bakıyo ya o da erkek dedi sen kız diyosun varmı arttıran tekmeleri sormuşsun onlarıda duydum patır kütür tekme atıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…