canım gardaşım benim saol darısı seninde başına inşllahbebetomm canımm benimm inşalah meleğin sımsıkı tutunur sana bırakmaz annesinii dualarım sizinlee datlumm inşalahh bu sefer olacakk dinlen yorma sakın kendinii
allah rahmet eylesin başları saolsun yaa
günaydınnn bacılarımmmm nasılsınız bakımm gardaşımm hoşgelmissin quzu anlat bakım kıss yeni ecvinden memnun musun güle güle otur ağız tadıyla otur inşalahh meleğinde yeni evde yeni naşlangıçta cee der inşalahh
bu arada ben kaptım bu sefer şifayıı bende 4-5 gün yokumm şekerler bugün akşam çubuğa gitçez yarın çubukta dr a gitçem anamla dua edin olar mı bana
günaydın aplacımm hoşgeldinn
çok şükür akan burnıum dışında ve erkek gibi çıkan sesim dışında iyiyim sen nasılsın
çok saol aplabende çok şükür iyiyim canım ...geçmiş olsun kendine dikkat et sıcak limonlu ballı su iç
ıhlamur iç iyi geliyo
hoşbuldum bacım Melike Şifayı kaptım diyor bende kendi kendime diyorum ki beni nereden kapmış bu kız diyorumşifa şifa dedik şifada geldi hoşgeldin beya
saol quzumm inşalahhhhhhhcanım gardaşım benim saol darısı seninde başına inşllah
Geçmiş olsun dikkat et balım sıkı giyin havalar artık iyicene soğudu ben sobayı bilem yakıyorum .annenle çubukluya gidiyonuz demek haden size iyi gezmeler
melikecim aksın burnun benım ki tıkanmış basım agrıyor sürekli bizim kaleriferleri 2 gündür yakıyorlar birde ayıptır sölemesi bu ay fazla mesai yaptıkevde soguk olunca kaptım şifayı ilaçta fazla kullanmak istemiyorum ne olur ne olmaz diye
hoşgeldin ipek biz iyiyiz siz nasılsınız
günaydınn quzumm yaff ne güsell günaydınlarr geliyoo bugünn tabi işte insanlar becerikli oluncaa
Günaydınnn cancanlar nasılsınız?
hoşbuldum bacım Melike Şifayı kaptım diyor bende kendi kendime diyorum ki beni nereden kapmış bu kız diyorum( acayip uykusuzum ondan galiba )
günaydınn canım ..iyiyim sizi sormalı siz nasılsınızz bebek nasıl tekme atıyormuherkese günaydınNasılsınız hanımlar
inşallah hemencecik satılrda gönlünüze göre bir ev alırsınız artık (çubukluda:)aminn bizde kurtulak inşalahh burdan kiradann kıss bizimde annemlerin dedemden kalma tarlaları satışa vermişler bakalım ne zaman satılırr
amanınn eşindemi hasta ondan kapmışsındır ozamannn çok geçmiş olsunn ikinizedeacayipp uykusuzum ben yaa sabaha kadar acı acı öksürdü eşim onunla uğraştım dedim ciğerleri çıkacak dışına
günaydınn canım ..iyiyim sizi sormalı siz nasılsınızz bebek nasıl tekme atıyormugeçmişi az okudum erken duymuşsunuz kalp atışlarını gözünüz aydın canım inşallahh tekmelerinide erkenden hisedersin Birde erkek tahmininde bulunulmuş benimde içime kız doğuyo nedense.gerçi hatırlıyorumda duru içinde aynı şeyi söylemiştim
inşallah hemencecik satılrda gönlünüze göre bir ev alırsınız artık (çubukluda:)
amanınn eşindemi hasta ondan kapmışsındır ozamannn çok geçmiş olsunn ikinizede
hoşbulduk canım çok şükür bende iyiyim ...sen bir kaç gündür yoktun dün aklımdan geçirdim herhalde kimse gelmediği için gelmiyodur dedim kendi kendime
günaydınnnn[ımg]http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs036.snc3/12420_104406956255231_100000577817817_113768_7037012_n.jpg[/ımg]
günaydınnn cancanlar nasılsınız?
evet melike kalerifer iyi ısıtıyor ama yanana kadar hepimiz bir hastalık geciriyoruz bacım
canım geçmiş olsun yaaaaaa beni kapmışsıngünaydınn quzumm yaff ne güsell günaydınlarr geliyoo bugünn tabi işte insanlar becerikli oluncaa
:)))))))))))))))
hoşgeldinn datlummmm hee kaptım kaçtımm
kıss gelde sarılak kardeş kardeş uyuyak
benim aklımda çubuklu diye kalmışçubuklu değill kıs çubuk ismii datlumm çubukluda güsel amaa:))))
inşalahh datlumm yaaa aslında walla evinde falan değilim şurdan bi kurtuluyum da
evet datlum eşim 1.5 haftadır hasta hemen hemen adam kaçıyodu öpmüyodu bilemm ama işte esirgedikçe geldi sonunda
günaydınn canım ..iyiyim sizi sormalı siz nasılsınızz bebek nasıl tekme atıyormugeçmişi az okudum erken duymuşsunuz kalp atışlarını gözünüz aydın canım inşallahh tekmelerinide erkenden hisedersin Birde erkek tahmininde bulunulmuş benimde içime kız doğuyo nedense.gerçi hatırlıyorumda duru içinde aynı şeyi söylemiştim
inşallah hemencecik satılrda gönlünüze göre bir ev alırsınız artık (çubukluda:)
amanınn eşindemi hasta ondan kapmışsındır ozamannn çok geçmiş olsunn ikinizede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?