Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

anladım canımm ya patiksiz gezme bakım tamam mıı sıcak bişeyler iç sürekli

öyle yapıyorum bacım birde nar yiyorum bol bol cok iyi geliyor sende tüket bol bol kalbi kuvvetlendirici kan yapıcı özelliği var güçte veriyor kocişlerinizede yedirebilirsiniz

canım geçmiş olsun yaaaaaa beni kapmışsın Rabbim şifanı versin uyuyalım bacım çünkü uykusuzluktan kafam düşecek pc ye
dinlen bebetom kıs sabaha kadan naptın bakımm öpüşen smile varya artık yokk gitmişşşşş

benim aklımda çubuklu diye kalmış Herneyse lafımı geri alıyorum çubuka yerleşirsiniz inşallah
inşalahh bidenemmmmm inşalahhhhhhhhhhhhhhh
Bu hafta kime okunuyo eksik varsa alayımm kızlar

seyhan aplaya ve tostinin abizine tatlımm
tuğbişim seyhan apla için 100 almıştı okuyabilecekmi aceppp

günaydınnnn
şifam topiği renklendiriyorsun valla ne güzel bir resmi bu böylee
teşekkür ederim hayatım şımartıyorsunuz beni canım ev kendinizin mi şükürler olsun yaaaa kiradan kurtuldun yaaaa ne güzel güle güle ağzınızın tadıyla oturun inşallah süpriz bebişle eviniz neşelensn inşallah

evet canım minnak erkek dedi bulut eşlerin doğum tarihleriyle bir takvime bakıyo ya o da erkek dedi sen kız diyosun varmı arttıran Tekmeleri sormuşsun onlarıda duydum patır kütür tekme atıyo

yaramaz olacak yaramazz kime çekmiş acep
Onada bir lakap bulalım yaa esranın bebeğine bulduğumuz gibi böyle mercimeği yakıştırmıyorum ben yeğenime daha güzel bişey bulmak lazım .

öyle yapıyorum bacım birde nar yiyorum bol bol cok iyi geliyor sende tüket bol bol kalbi kuvvetlendirici kan yapıcı özelliği var güçte veriyor kocişlerinizede yedirebilirsiniz

kociş yiyo maşalahh canım meyvee delisyiz ailecekk ama nar yemiyorum ben hamileler için iyi değilmiş quzumm ilk 3 aylar için düşük riski oluşturuyormuş ilerleyenaylardaki hamileler için deiyi değilmiş o yğüzden uzak duruyorumm nardan

canım yaaaa a sorma benim meşhurrrrr adet sancım mahvoldum 2 gündür gece de ağrılardan uyuyamadaım bu yüzden uykusuzum

ayy canım benimm yaa ayaklarına sıcak su koy biliyosun datlım benimde çok sancılı oluyordu sıcak su yumuşatıyor ağrıyıı
şifaa olsun bebem yaa

senin aklın fikrin hep güçte, kuvette ,fikfikte

bilemiyorumki canım okumuştur herhalde okuyazmsa haber verir

ev bizim canım daha öncede kirada oturmadık hiç kaynanamlaırn üst katında oturuyorduk ama insanın kendi evi gibisi yok hakatten
[sıze="1"] [/sıze]

konuşursan canımm sorda okuyamazda cenaze var malum biz okuyalımm gelin ya birde yoğun olurr tubişimmm

hayırlı uğurlu olsun çok sevindim canım tekrar güle güle otur inşallah darısı biz kiracıların başına valla ne yalan söyleyeyim kızlar sırf bu kira sıkıntısından cins cins evsahipleriyle karşılaşmaktan dolayı tüp bebeği hayal olarak bırakacağım öncelik ev sahibi olalım diyorum

şifam evde süt varsa ısıtıp iç sancıyı iyi kesiyo benimde sancılı olur adetlerim sende iç bakalım belki iyi gelir çok ısıt ama, sıcacık olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…