anladım canımm ya patiksiz gezme bakım tamam mıı sıcak bişeyler iç sürekli
dinlen bebetom kıs sabaha kadan naptın bakımmcanım geçmiş olsun yaaaaaa beni kapmışsınRabbim şifanı versin uyuyalım bacım çünkü uykusuzluktan kafam düşecek pc ye
benim aklımda çubuklu diye kalmışHerneyse lafımı geri alıyorum çubuka yerleşirsiniz inşallah
Bu hafta kime okunuyo eksik varsa alayımm kızlar
teşekkür ederim hayatım şımartıyorsunuz benigünaydınnnn
şifam topiği renklendiriyorsun valla ne güzel bir resmi bu böylee
evet canım minnak erkek dedi bulut eşlerin doğum tarihleriyle bir takvime bakıyo ya o da erkek dedi sen kız diyosun varmı arttıranTekmeleri sormuşsun onlarıda duydum patır kütür tekme atıyo
öyle yapıyorum bacım birde nar yiyorum bol bol cok iyi geliyor sende tüket bol bol kalbi kuvvetlendirici kan yapıcı özelliği var güçte veriyor kocişlerinizede yedirebilirsiniz
canım yaaaa a sorma benim meşhurrrrr adet sancım mahvoldum 2 gündür gece de ağrılardan uyuyamadaım bu yüzden uykusuzumdinlen bebetom kıs sabaha kadan naptın bakımmöpüşen smile varya artık yokk gitmişşşşş
canım hoşbuldum sağol günaydın nasılsın iyisindir inşallah işlerinde kolaylıklar canım arkadaşımşifa hoşgeldin günaydın canım
yaramaz olacak yaramazz kime çekmiş acep
Onada bir lakap bulalım yaa esranın bebeğine bulduğumuz gibi böyle mercimeği yakıştırmıyorum ben yeğenime daha güzel bişey bulmak lazım .
canım yaaaa a sorma benim meşhurrrrr adet sancım mahvoldum 2 gündür gece de ağrılardan uyuyamadaım bu yüzden uykusuzum
senin aklın fikrin hep güçte, kuvette ,fikfikteöyle yapıyorum bacım birde nar yiyorum bol bol cok iyi geliyor sende tüket bol bol kalbi kuvvetlendirici kan yapıcı özelliği var güçte veriyor kocişlerinizede yedirebilirsiniz
bilemiyorumki canım okumuştur herhalde okuyazmsa haber verirdinlen bebetom kıs sabaha kadan naptın bakımmöpüşen smile varya artık yokk gitmişşşşş
Inşalahh bidenemmmmm inşalahhhhhhhhhhhhhhh
seyhan aplaya ve tostinin abizine tatlımm
tuğbişim seyhan apla için 100 almıştı okuyabilecekmi aceppp
ev bizim canım daha öncede kirada oturmadık hiç kaynanamlaırn üst katında oturuyorduk ama insanın kendi evi gibisi yok hakattenteşekkür ederim hayatım şımartıyorsunuz beniCanım ev kendinizin mi şükürler olsun yaaaa kiradan kurtuldun yaaaa ne güzel güle güle ağzınızın tadıyla oturun inşallah süpriz bebişle eviniz neşelensn inşallah
senin aklın fikrin hep güçte, kuvette ,fikfikte
bilemiyorumki canım okumuştur herhalde okuyazmsa haber verir
ev bizim canım daha öncede kirada oturmadık hiç kaynanamlaırn üst katında oturuyorduk ama insanın kendi evi gibisi yok hakatten
[sıze="1"] [/sıze]
aklına gelenleri yaz bakalım beğenelim bi tane
canım hoşbuldum sağol günaydın nasılsın iyisindir inşallah işlerinde kolaylıklar canım arkadaşım
senin aklın fikrin hep güçte, kuvette ,fikfikte
yaa aşkolsun kedersiz yaa birtek bugün o konulardan bahsettim
hayırlı uğurlu olsun çok sevindim canım tekrar güle güle otur inşallah darısı biz kiracıların başına valla ne yalan söyleyeyim kızlar sırf bu kira sıkıntısından cins cins evsahipleriyle karşılaşmaktan dolayı tüp bebeği hayal olarak bırakacağım öncelik ev sahibi olalım diyorumsenin aklın fikrin hep güçte, kuvette ,fikfikte
bilemiyorumki canım okumuştur herhalde okuyazmsa haber verir
ev bizim canım daha öncede kirada oturmadık hiç kaynanamlaırn üst katında oturuyorduk ama insanın kendi evi gibisi yok hakatten
[sıze="1"] [/sıze]
düşünüyorummaklına gelenleri yaz bakalım beğenelim bi tane
doğru ya önce seninkine bulmak lazımmbende isityomm bendeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?