Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

canım benimm ya inşalahh kurtulursunuz sizde kiradan Rabbim yardımcınız olsun inşalahh spıupa kendiliğinden ghelsinn
şifam evde süt varsa ısıtıp iç sancıyı iyi kesiyo benimde sancılı olur adetlerim sende iç bakalım belki iyi gelir çok ısıt ama, sıcacık olsun

ana sütüde bilmiyordumm sancıya iyi geliyo haa

şifam evde süt varsa ısıtıp iç sancıyı iyi kesiyo benimde sancılı olur adetlerim sende iç bakalım belki iyi gelir çok ısıt ama, sıcacık olsun
ama benim 12 de randevum var misafirliğe gitcem bu uykusuzlukla süt içersem uykum gelir iptal edemeyeceğim bir yer şu an daha iyiyim hamdolsun gece berbattım sağol canım tarifin için inşallah gerkmez olaki ihtiyaç duyduğum an deneyeceğim

kıs bak dışarıda çıkacakmışsın bi kaç saat uyu datlum kendine gel

telefon alarmı kur şifam uyandırı senii
sabah sabah oyun kulübünde oyunlar oynarsan uykun kaçar tabii

neyse şekerlerr bend e kaçıyımm akşamm anamlara gitçez ya arabada uyumayımm öptümmmm emme bulaşmasın hastalığımm

kedersiz az öncede yazdım görmedin sanırım ben ne zaman fikfikten bahsettim anacım üzüldüm vallahi bu gün iki kelam ettim o işle ilgili sadece :)

datlımm yaa kalkarsın kıss saati kur telefonu kur uyanırsın böle daha kötü en azından az da olsa uyursunn
ok canım bende öle düşünüyomda hani aksilik olurmu olur dün mesela gündüzde ağrım vardı yatmıştım uyumuşum ki kociş kapıya dayanana kadar kociş zile kaç defa basmış yok tık yok uyanmamışım sonra kaç defa cebimi aradıda ancak uyandım hem dün uykusuz değilken böyle olduysam yaaaaa şimdi nolcek benim halim :26:

güle güle meloş dikkat et kendine gel ben öpem seni bende hastayım nasıl olsa mikrop mikroba bişey yapamaz bacım :)

neyse şekerlerr bend e kaçıyımm akşamm anamlara gitçez ya arabada uyumayımm öptümmmm emme bulaşmasın hastalığımm
dur bende öpecem seniii mucksss

kedersiz az öncede yazdım görmedin sanırım ben ne zaman fikfikten bahsettim anacım üzüldüm vallahi bu gün iki kelam ettim o işle ilgili sadece :)
sabah sabah güçten, kuvvetten ,mesaiden bahseden sen değilmisin

güle güle melike dikakt et kendine
saol aplacımm
kıyama kıss datlum benimm Allah yardımcın olsunnn
güle güle meloş dikkat et kendine gel ben öpem seni bende hastayım nasıl olsa mikrop mikroba bişey yapamaz bacım :)

saol datlummm öp öpp demi mikrop mikrobuu öldürürr bende öptüm şakk dieeee

hayırdır bu uykusuz halimle dirensemde neyi kaçırdım acaba nedir nedir nedir ?

nese bacılar bende cıkıyorum sabah yürüyüşüne
kızlar sabahları yürüyüş yapıyorum ama tehlikeli olur mu acaba hamile falan olsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…