canım benimm ya inşalahh kurtulursunuz sizde kiradan Rabbim yardımcınız olsun inşalahh spıupa kendiliğinden ghelsinnhayırlı uğurlu olsun çok sevindim canım tekrar güle güle otur inşallah darısı biz kiracıların başına valla ne yalan söyleyeyim kızlar sırf bu kira sıkıntısından cins cins evsahipleriyle karşılaşmaktan dolayı tüp bebeği hayal olarak bırakacağım öncelik ev sahibi olalım diyorum
şifam evde süt varsa ısıtıp iç sancıyı iyi kesiyo benimde sancılı olur adetlerim sende iç bakalım belki iyi gelir çok ısıt ama, sıcacık olsun
ama benim 12 de randevum var misafirliğe gitcem bu uykusuzlukla süt içersem uykum gelir iptal edemeyeceğim bir yer şu an daha iyiyim hamdolsun gece berbattım sağol canım tarifin için inşallah gerkmez olaki ihtiyaç duyduğum an deneyeceğimşifam evde süt varsa ısıtıp iç sancıyı iyi kesiyo benimde sancılı olur adetlerim sende iç bakalım belki iyi gelir çok ısıt ama, sıcacık olsun
düşünüyorumm
doğru ya önce seninkine bulmak lazımm
[sıze="1"][/sıze]
ama benim 12 de randevum var misafirliğe gitcem bu uykusuzlukla süt içersem uykum gelir iptal edemeyeceğim bir yer şu an daha iyiyim hamdolsun gece berbattım sağol canım tarifin için inşallah gerkmez olaki ihtiyaç duyduğum an deneyeceğim
uyusam iide ya kalkamazsam nolcekkk :26:kıs bak dışarıda çıkacakmışsın bi kaç saat uyu datlum kendine gel
uyusam iide ya kalkamazsam nolcekkk :26:
uyusam iide ya kalkamazsam nolcekkk :26:
ivitttttt ivitttttttttttt hadii bulllllllllllll
ok canım bende öle düşünüyomda hani aksilik olurmu olur dün mesela gündüzde ağrım vardı yatmıştım uyumuşum ki kociş kapıya dayanana kadardatlımm yaa kalkarsın kıss saati kur telefonu kur uyanırsın böle daha kötü en azından az da olsa uyursunn
çubk çubuk diyon hep .çubuk kraker olsunmu
dur bende öpecem seniii mucksssneyse şekerlerr bend e kaçıyımm akşamm anamlara gitçez ya arabada uyumayımm öptümmmm emme bulaşmasın hastalığımm
sabah sabah güçten, kuvvetten ,mesaiden bahseden sen değilmisinkedersiz az öncede yazdım görmedin sanırım ben ne zaman fikfikten bahsettim anacım üzüldüm vallahi bu gün iki kelam ettim o işle ilgili sadece :)
saol aplacımmgüle güle melike dikakt et kendine
kıyama kıss datlum benimm Allah yardımcın olsunnnok canım bende öle düşünüyomda hani aksilik olurmu olur dün mesela gündüzde ağrım vardı yatmıştım uyumuşum ki kociş kapıya dayanana kadarkociş zile kaç defa basmış yok tık yok uyanmamışım sonra kaç defa cebimi aradıda ancak uyandım hem dün uykusuz değilken böyle olduysam yaaaaa şimdi nolcek benim halim :26:
güle güle meloş dikkat et kendine gel ben öpem seni bende hastayım nasıl olsa mikrop mikroba bişey yapamaz bacım :)
hayırdır bu uykusuz halimle dirensemde neyi kaçırdım acaba nedir nedir nedir ?kedersiz az öncede yazdım görmedin sanırım ben ne zaman fikfikten bahsettim anacım üzüldüm vallahi bu gün iki kelam ettim o işle ilgili sadece :)
dur bende öpecem seniii mucksss
sabah sabah güçten, kuvvetten ,mesaiden bahseden sen değilmisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?