Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

nese bacılar bende cıkıyorum sabah yürüyüşüne
kızlar sabahları yürüyüş yapıyorum ama tehlikeli olur mu acaba hamile falan olsam
aaa canım şüphenmi var yoksa gününmü geçtiki inşallah canım hamilesindir

şifam kaçırdım ben bugün neden gidiyorsun dr a tedaviye falanmı başlıyorsun ?

delümmmmm benimm yokk gıı o zamn kraker kısmı olmasın sadeec çubuk olsun olma mıı zatii uzunmuşş sıpaa
bence çubuk kraker iyi hem uzun olacakmış oğluşumuz çubuk kraker gibi. benim hoşuma gitti valla .neyse başka bişey bulalımmm

nese bacılar bende cıkıyorum sabah yürüyüşüne
kızlar sabahları yürüyüş yapıyorum ama tehlikeli olur mu acaba hamile falan olsam
yok canım yaa hiç bir tehlikesi yok bizim komşu yürüyüş değil koşuya gidiyodu hamile olduğunu öğrendikten sonra kesti ..kıss yoksa günü falanmı geçti

yok canım tedaviye hiç başlamayı düşünmüyom önce ev sahibi olmayı düşünüyoz kocişle onu anlattım canım az önce tüp bebek bir müddet hayal olarak kalacak galiba dedim

yok canım tedaviye hiç başlamayı düşünmüyom önce ev sahibi olmayı düşünüyoz kocişle onu anlattım canım az önce tüp bebek bir müddet hayal olarak kalacak galiba dedim
üzme kendiniii bizimde hayal gibi bişey oldu bu tedavi bazen diyorum keşke almsaydık şu evi önce tedavi olsaydım evi aldık elimiz ayağımız bağlandı iyice .Allah büyük canım ya belkide kendiliğinden geli verir bebişlerimiz
cokkkk öptüm hepinizi ben kaçar grş güzel bacılarım
güle gülee tosti alınmadın bana değilmi
günaydın duru bacııı

Kızlar merhaba yaşım 35 bende bebek istiyorum 2 yıldır sabırla inatla ama olmuyor adetime 7 gün var Allahım inşallah bebeğim olur, bende çikolata kisti var kilomda var stresten ha bire yiyorum, kocamda çok istiyor bebek inşallah isteyen sabırla bekleyen herkesin muradı olur, stede hamiş kalan kızlar bize dua etsinler hamilelerin duaları kabul olurmuş.

üzülme canım bebişler gelecekse eğer nasipleri kısmetleriyle gelmeden gelirler inşallah canım Rabbim büyük inşallah hepimiz tedavisiz hamiş olsak ne güzel olur

üzülme canım bebişler gelecekse eğer nasipleri kısmetleriyle gelmeden gelirler inşallah canım Rabbim büyük inşallah hepimiz tedavisiz hamiş olsak ne güzel olur

inşallah en yakın zamanda burada bebeklerinizin kutlamasını yapıcaz

merhaba canım hoşgeldin ..çikolata kistini ameliyatla temizliyorlar bildiğim kadarıyla yapıldımı o işlem sana
keşkeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…