aaa canım şüphenmi var yoksa gününmü geçtiki inşallah canım hamilesindirnese bacılar bende cıkıyorum sabah yürüyüşüne
kızlar sabahları yürüyüş yapıyorum ama tehlikeli olur mu acaba hamile falan olsam
hayırdır bu uykusuz halimle dirensemde neyi kaçırdım acaba nedir nedir nedir ?
şifam kaçırdım ben bugün neden gidiyorsun dr a tedaviye falanmı başlıyorsun ?ok canım bende öle düşünüyomda hani aksilik olurmu olur dün mesela gündüzde ağrım vardı yatmıştım uyumuşum ki kociş kapıya dayanana kadarkociş zile kaç defa basmış yok tık yok uyanmamışım sonra kaç defa cebimi aradıda ancak uyandım hem dün uykusuz değilken böyle olduysam yaaaaa şimdi nolcek benim halim :26:
bence çubuk kraker iyi hem uzun olacakmış oğluşumuz çubuk kraker gibi. benim hoşuma gitti valla .neyse başka bişey bulalımmmdelümmmmm benimm yokk gıı o zamn kraker kısmı olmasın sadeec çubuk olsun olma mıı zatii uzunmuşş sıpaa
aaa canım şüphenmi var yoksa gününmü geçtiki inşallah canım hamilesindir
yok canım yaa hiç bir tehlikesi yok bizim komşu yürüyüş değil koşuya gidiyodu hamile olduğunu öğrendikten sonra kesti ..kıss yoksa günü falanmı geçtinese bacılar bende cıkıyorum sabah yürüyüşüne
kızlar sabahları yürüyüş yapıyorum ama tehlikeli olur mu acaba hamile falan olsam
nar yiyin dedik kocalarınızada yedirin dedim kuvvet veriyormuş dedim kedersizimde aklın fikrin fikfikte dedi bana
yok canım yaa hiç bir tehlikesi yok bizim komşu yürüyüş değil koşuya gidiyodu hamile olduğunu öğrendikten sonra kesti ..kıss yoksa günü falanmı geçti
şifam kaçırdım ben bugün neden gidiyorsun dr a tedaviye falanmı başlıyorsun ?
bence çubuk kraker iyi hem uzun olacakmış oğluşumuz çubuk kraker gibi. benim hoşuma gitti valla .neyse başka bişey bulalımmm
anladım canım kedersiz esprisiymiş bunar yiyin dedik kocalarınızada yedirin dedim kuvvet veriyormuş dedim kedersizimde aklın fikrin fikfikte dedi bana
anladım canım inşş tedbir olarak kalmaz gerçektir valla bi an nasıl sevindim inşallah hamişsindiryok şekerim günüm falan gecmedi tedbir amaçlı ne olur ne olmaz demi ama
günaydın canım hoş geldin naber nasılsın ,işlerinde kolaylıklarGünaydın
üzme kendiniii bizimde hayal gibi bişey oldu bu tedavi bazen diyorum keşke almsaydık şu evi önce tedavi olsaydım evi aldık elimiz ayağımız bağlandı iyice .Allah büyük canım ya belkide kendiliğinden geli verir bebişlerimizyok canım tedaviye hiç başlamayı düşünmüyom önce ev sahibi olmayı düşünüyoz kocişle onu anlattım canım az önce tüp bebek bir müddet hayal olarak kalacak galiba dedim
güle gülee tosti alınmadın bana değilmicokkkk öptüm hepinizi ben kaçar grş güzel bacılarım
günaydın duru bacıııGünaydın
üzülme canım bebişler gelecekse eğer nasipleri kısmetleriyle gelmeden gelirler inşallah canım Rabbim büyük inşallah hepimiz tedavisiz hamiş olsak ne güzel olurüzme kendiniii bizimde hayal gibi bişey oldu bu tedavi bazen diyorum keşke almsaydık şu evi önce tedavi olsaydım evi aldık elimiz ayağımız bağlandı iyice .Allah büyük canım ya belkide kendiliğinden geli verir bebişlerimiz
güle gülee tosti alınmadın bana değilmi
günaydın duru bacııı
Kızlar merhaba yaşım 35 bende bebek istiyorum 2 yıldır sabırla inatla ama olmuyor adetime 7 gün var Allahım inşallah bebeğim olur, bende çikolata kisti var kilomda var stresten ha bire yiyorum, kocamda çok istiyor bebek inşallah isteyen sabırla bekleyen herkesin muradı olur, stede hamiş kalan kızlar bize dua etsinler hamilelerin duaları kabul olurmuş.
üzülme canım bebişler gelecekse eğer nasipleri kısmetleriyle gelmeden gelirler inşallah canım Rabbim büyük inşallah hepimiz tedavisiz hamiş olsak ne güzel olur
merhaba canım hoşgeldin ..çikolata kistini ameliyatla temizliyorlar bildiğim kadarıyla yapıldımı o işlem sanaKızlar merhaba yaşım 35 bende bebek istiyorum 2 yıldır sabırla inatla ama olmuyor adetime 7 gün var Allahım inşallah bebeğim olur, bende çikolata kisti var kilomda var stresten ha bire yiyorum, kocamda çok istiyor bebek inşallah isteyen sabırla bekleyen herkesin muradı olur, stede hamiş kalan kızlar bize dua etsinler hamilelerin duaları kabul olurmuş.
keşkeeeeeüzülme canım bebişler gelecekse eğer nasipleri kısmetleriyle gelmeden gelirler inşallah canım Rabbim büyük inşallah hepimiz tedavisiz hamiş olsak ne güzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?