Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

merhaba canım hoş geldin aramıza üzülme inşallah tez vakitte Rabbim nasip eder hayırlı sağlıklı evlat YÜCE RABBİMİN İŞİNE KARŞILMAZ,VAR BİR BİLDİĞİ inşallah hasret bırakmaz bizleri nasip eder

ulayn herkeşler nereye kaybolduu
bak çok şey kaçıracaksınız
fesleğen ile çektiğimiz resimleri kaçırmak istemiyorsanız çabuk dönün buraya

benim arkadaş listeme bakarsanız görürüsünüz kendisini .feslegen_tohumu nicki

daha önce burada gördüğümü hatırlamadığım için sordıum arkadaşın olduğunu bilmiyodum
ee hadi göster bakalım

fesleğen demi bebek özlemi çekenlerden olur bakayım arkadaş lstene resmi gördüm canım çok tatlı çıkmışsınız maşallah alıntı yapmadan yazayım dedim

yeni resimlerde koydum onlarada bakın
diğer resimlerede baktım canım harika çıkmışsınız maşallah hadi kolay gelsin bende çıkcam yemek yapcam misafirlik dönüşü kocişle eve döneceğim için yemek hazır olmalı dün yapamadım ağrılarımdan dolayı hadi görüşmek üzere öpüldünüz

kızlar ben bugün düşündümde bu topiğin havası gerçekten eskisi gibi değil çok değişmiş ben böyle gördükçe canım sıkılıyo . topiği kapatmak istiyorum az önce ipeklede msnde konuştuk tubiş kabul ederse eğer geyik bölümünde bir topik açsın ordan devam edelim siz ne dersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…