merhaba canım hoş geldin aramıza üzülme inşallah tez vakitte Rabbim nasip eder hayırlı sağlıklı evlat YÜCE RABBİMİN İŞİNE KARŞILMAZ,VAR BİR BİLDİĞİ inşallah hasret bırakmaz bizleri nasip ederKızlar merhaba yaşım 35 bende bebek istiyorum 2 yıldır sabırla inatla ama olmuyor adetime 7 gün var Allahım inşallah bebeğim olur, bende çikolata kisti var kilomda var stresten ha bire yiyorum, kocamda çok istiyor bebek inşallah isteyen sabırla bekleyen herkesin muradı olur, stede hamiş kalan kızlar bize dua etsinler hamilelerin duaları kabul olurmuş.
inşallah en yakın zamanda burada bebeklerinizin kutlamasını yapıcaz
canım burdayım oyuna takıldıydım eccikKonuyu Toplam 1 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)Kedersiz
çok sık girmiyo burayada 1_2 defa yazmıştırdaha önce burada gördüğümü hatırlamadığım için sordıum arkadaşın olduğunu bilmiyodum
ee hadi göster bakalım
eşinden fırsat bulsa gelecek garibim ama eşi çok izin vermiyormuş girmesineçok sık gelmediği için unutmuşuz demek
diğer resimlerede baktım canım harika çıkmışsınız maşallah hadi kolay gelsin bende çıkcam yemek yapcam misafirlik dönüşü kocişle eve döneceğim için yemek hazır olmalı dün yapamadım ağrılarımdan dolayı hadi görüşmek üzere öpüldünüzyeni resimlerde koydum onlarada bakın
maşallah bekar gibi duruyor yada yaşı çok gençeşinden fırsat bulsa gelecek garibim ama eşi çok izin vermiyormuş girmesine
genç canım 25 yaşında erken evlenmiş .9 senelik evliler yumurtlama sorunu var kendisindemaşallah bekar gibi duruyor yada yaşı çok genç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?