Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

duruda çıktı benim dünürdee .işte biz böyle olduk .ben en iyisimi kazenle görüşeyimm

Kızlar geçmişe dalmışım kusura bakmayınnnnnn...hıııııııııııııııı yeni arkadaşlar diyorsunuzzzzzzzzzzzz....

Hoşbulduk canım...sabah erkenden topiğin kapısını açtım kocişi işe gönderdim...derken bir uyumuşum az önce uyandım..sabah erken saate kalkıp geri uyuyunca böyle oluyor...erken kalkmak istiyorum...daha dinç oluyor insan

kalkıp tekrar yatmak beni çok kötü yapar başımda sersemlik olur
dediğin gibi en iyisi erken kalkmak

selam kızlarrrr nasılsınızzz
vaalla bende idare eder dün kötü bir olay oldu ama allaha şükür atlattık
kaynımın kızı trafik kazası geçirmiş apar topar oraya gittik 7 yaşında daha arabanın altından çıkarmışlar neyseki verilmiş sadakaları varmış çok bişiy yok beyninde de sorun yok.bitek bacağında kesiklik kemik görünüyomuş bide kırık var.bide başında işte bikaç sıyrık dikiş var..Rabbim kimseleri düşürmesin çok fenaa aciller..

neyse ben haber vereyim dedim dün yoktum bugünde dışarda işim var

nurcanım sonunda netin bağlanmış hadi gözümüz aydın bacımm
ipeğim sen nasılsın
leydimm transferin oldu değilmi ne durumdasın canım
bulutum sen ne durumdasın

çok çok geçmiş olsun canım allah anasına babasına bağışlamış bir sadaka
falan verin kırık olmasına rağmen ucuz atlatmış

ben iyiyim sevdam iş güçle uğraşıyoruz bir yandan da kızlara laf yetiştiriyorum
ne kadar yoğun olsamda odada kimse olmadığı için açabiliyorum burayı

ben geldim kızlar bütün dualarınıza aminnn diyorum... iyi ki varsınız canlarım sizler olmasanız ne yapardın bilmiyorum.. kısmetse haftaya pazartesi test günüm inş. hayırlı haberler veririm sizlere.....

sağolasın ipeğimm
evet canım yaa bende çok yoğunumm bide hayatımda ilk defa hata yaptım işimde ve ceza yiyicem hemde 2 aydır ek olarak tuttuğum şirkette hata yaptım.sgk bildirimini yapmamışımmm nasıl unuttum bilmem 760 tl ceza yicem dedim yarısını sen yarısını ben karşılim öle anlaştık :2:

ben geldim kızlar bütün dualarınıza aminnn diyorum... iyi ki varsınız canlarım sizler olmasanız ne yapardın bilmiyorum.. kısmetse haftaya pazartesi test günüm inş. hayırlı haberler veririm sizlere.....

inşallah güzel haberler vericeksin canım inşallah bu defa olucak

leydimmmmmmmm demek pazartesi test gününn hadi hayırlısıyylaaaa güzel haberler verirsin canımm

oluyo canım bende geçen sene yapmıştım böyle bir hata çok zoruma gitmişti
10 yıldan sonra böyle bir hata yapmak ağır gelmişti ama insanız işte hatasız olmuyo

Konuyu Toplam 4 Kullanıcı okuyor. (4 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
Kedersiz
, bulut83+, duru81+,
iipekk34
+

duru ne diyorsun bu fikrime ,, geyik bölümüne açılırsaa bol bol güleriz artık

duruda çıktı benim dünürdee .işte biz böyle olduk .ben en iyisimi kazenle görüşeyimm

canım sen bilirsin istersen geyik bölümünede yeni bir başlık açabilirsin bana hepsi uyar

Son düzenleme:
ipeğim sen nasılsın canım bebeiş nasıl...... hepinizi özledim valla.. kızlar 3 gündür yattım artık dayamadım oturuyorum geziniyorum bugün arada balkona çıkıyorum komşular şüphelenmesin diye.... ipek sen transfeden sonra neler yaptın canım nasıl geçirdin sende benim gibi yalnızdın eşim saolsun yardımcı oluyo.. ama sabah erken çıkıp akşam geç geliyo... ben onu beklemek zorunda kalıyorum.. mğlen yemeğimi kalkıp kendim ısıtıp yiyorum.... senin gibi önden hazırlık yapmıştım saolasın çok yardımcı oldun o konuda....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…