Hoşbulduk canım...sabah erkenden topiğin kapısını açtım kocişi işe gönderdim...derken bir uyumuşum az önce uyandım..sabah erken saate kalkıp geri uyuyunca böyle oluyor...erken kalkmak istiyorum...daha dinç oluyor insan
selam kızlarrrr nasılsınızzz
vaalla bende idare eder dün kötü bir olay oldu ama allaha şükür atlattık
kaynımın kızı trafik kazası geçirmiş apar topar oraya gittik 7 yaşında daha arabanın altından çıkarmışlar neyseki verilmiş sadakaları varmış çok bişiy yok beyninde de sorun yok.bitek bacağında kesiklik kemik görünüyomuş bide kırık var.bide başında işte bikaç sıyrık dikiş var..Rabbim kimseleri düşürmesin çok fenaa aciller..
neyse ben haber vereyim dedim dün yoktum bugünde dışarda işim var
ben geldim kızlar bütün dualarınıza aminnn diyorum... iyi ki varsınız canlarım sizler olmasanız ne yapardın bilmiyorum.. kısmetse haftaya pazartesi test günüm inş. hayırlı haberler veririm sizlere.....
sağolasın ipeğimm
evet canım yaa bende çok yoğunumm bide hayatımda ilk defa hata yaptım işimde ve ceza yiyicem hemde 2 aydır ek olarak tuttuğum şirkette hata yaptım.sgk bildirimini yapmamışımmm nasıl unuttum bilmem 760 tl ceza yicem dedim yarısını sen yarısını ben karşılim öle anlaştık :2:
seyhancım verilmiş sadakası varmış çok geçmiş olsun ALLAH anasına babasına bağışlamış....
kızlar ben bugün düşündümde bu topiğin havası gerçekten eskisi gibi değil çok değişmiş ben böyle gördükçe canım sıkılıyo . topiği kapatmak istiyorum az önce ipeklede msnde konuştuk tubiş kabul ederse eğer geyik bölümünde bir topik açsın ordan devam edelim siz ne dersiniz
duruda çıktı benim dünürdee .işte biz böyle olduk .ben en iyisimi kazenle görüşeyimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?