Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

evet seyhancım kısmetse pazartesi .. ne bilim bu sefer her zamankkinden daha heyecanlıyım.. aslında 5. deneme heyecan olmaması lazım ama... insanın elinde değil.. ALLAH kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın....

oluyo canım bende geçen sene yapmıştım böyle bir hata çok zoruma gitmişti
10 yıldan sonra böyle bir hata yapmak ağır gelmişti ama insanız işte hatasız olmuyo

bende 9 yıldır ilk defa yaptımm gerçekten kaç gün kendimi yedim ama haklısın bizde insanız oluyo hatalar

neyseee ben çıkıyorumm sgk ya gidicem bu konu hakkındaa

kendinizee iyi bakınn

ben ertesi gün iğne olmaya gittim gidebilirsin demişti ama çok yavaş yürüdüm
iş yapmadım yemeklerin yanına salata ve çorba yapıyodum böyle basit işleri yaptım yani
aynı senin gibi

canım ege beyin bir dişi çıktı ikinci başlıyo mız mız bu aralar idrar tahlilinde yine lökosit çıktı işte uğraş dur babasıyla da ayrı bir uğraş günler geçiyor işte

uğraştırdı uğraştırdı sonunda çıktı demek dişi
geçmiş olsun canım şu lökositten de kurtulsaydınız hayırlısıyla

geçmiş olsun adaşım.. oyyy terim ben onun küçücük dişlerini..... ALLAH ım inş.. hayırlısıyla diğer arkadaşlarım ve ben de o günleri görürüz.....

çok geçmiş olsun Allah yaşatmasın bir daha gerçekten verilmiş sadakası varmış Allah bağışlamış ailesine

nurcanım sonunda netin bağlanmış hadi gözümüz aydın bacımm
ipeğim sen nasılsın
leydimm transferin oldu değilmi ne durumdasın canım
bulutum sen ne durumdasın
sorma yaa kaç gün uğraştırdılar biz<i en son eşim müdüre kadar çıkmış şikayet edecem demiş öyle geldiler
neyseee nurcanlada iki kelam edeyim dedim ama yokk çıktımm benn :13:
geldim laa gitmee hoş zaten bu topikteki son mesajlarımız yeni mekanımızda buluşuruz artık

ipeğim canım bende biliyosun tecvitli kuran dersi alıyoduk dün gitmedim beni iğne oyası kursuna gittiğimi sanıyolardı.... bugünde kasıklarım ağrıyo dicem ALLAH günah yazmasın.... yarın artık gitmek zorundayım ne yapsam ... ben 4. katta oturuyorum derste 3. katta ben 4 kat inip biraz yürüyüp sonra 3. kata çıkcam sonrada geri gelcem bi zararı olurmu acaba.. eşim sakın gitme diyo... bende gitmessem şüphelenirler diyorum.. ne yapsam acaba..

sevda canım çok geçmş olsun...allah korumuş valla....

durucuğum ayyyyy benim tavşanımın 2 dişi olacak ..ne çirkin olmuştur o şimcik...yanımda olsada mıncıklasam birazcık...diş çıkartmaları çok zor oluyormuş...artık annesi minik egemize çok iyi bakarsın yerim ben onu yer yerrrrrr....

dünür hayırlısı olsun ne diyelim belki mekan değişikliği uğur getirir.....

leydim canım seninde güzel haberlerini bekliyoruz...dualarımız seninle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…