oluyo canım bende geçen sene yapmıştım böyle bir hata çok zoruma gitmişti
10 yıldan sonra böyle bir hata yapmak ağır gelmişti ama insanız işte hatasız olmuyo
ipeğim sen nasılsın canım bebeiş nasıl...... hepinizi özledim valla.. kızlar 3 gündür yattım artık dayamadım oturuyorum geziniyorum bugün arada balkona çıkıyorum komşular şüphelenmesin diye.... ipek sen transfeden sonra neler yaptın canım nasıl geçirdin sende benim gibi yalnızdın eşim saolsun yardımcı oluyo.. ama sabah erken çıkıp akşam geç geliyo... ben onu beklemek zorunda kalıyorum.. mğlen yemeğimi kalkıp kendim ısıtıp yiyorum.... senin gibi önden hazırlık yapmıştım saolasın çok yardımcı oldun o konuda....
adaşım hoşgeldin canım... ege nasıl ..... çok yaramazlık yapıyomu.....
bende 9 yıldır ilk defa yaptımm gerçekten kaç gün kendimi yedimama haklısın bizde insanız oluyo hatalar
neyseee ben çıkıyorumm sgk ya gidicem bu konu hakkındaa
kendinizee iyi bakınn
canım ege beyin bir dişi çıktı ikinci başlıyo mız mız bu aralar idrar tahlilinde yine lökosit çıktı işte uğraş dur babasıyla da ayrı bir uğraş günler geçiyor işte
çok geçmiş olsun Allah yaşatmasın bir daha gerçekten verilmiş sadakası varmış Allah bağışlamış ailesineselam kızlarrrr nasılsınızzz
vaalla bende idare eder dün kötü bir olay oldu ama allaha şükür atlattık
kaynımın kızı trafik kazası geçirmiş apar topar oraya gittik 7 yaşında daha arabanın altından çıkarmışlar neyseki verilmiş sadakaları varmış çok bişiy yok beyninde de sorun yok.bitek bacağında kesiklik kemik görünüyomuş bide kırık var.bide başında işte bikaç sıyrık dikiş var..Rabbim kimseleri düşürmesin çok fenaa aciller..
neyse ben haber vereyim dedim dün yoktum bugünde dışarda işim var
sorma yaa kaç gün uğraştırdılar biz<i en son eşim müdüre kadar çıkmış şikayet edecem demiş öyle geldilernurcanım sonunda netin bağlanmış hadi gözümüz aydın bacımm
ipeğim sen nasılsın
leydimm transferin oldu değilmi ne durumdasın canım
bulutum sen ne durumdasın
geldim laa gitmee hoş zaten bu topikteki son mesajlarımız yeni mekanımızda buluşuruz artıkneyseee nurcanlada iki kelam edeyim dedim ama yokk çıktımm benn :13:
kızlar yemek saati geldii görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?