Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

valla nasıl için rahat edecekse öyle yap canım bir zararı olcağını sanmıyorum ama işte
içimiz rahat etmyo doktor bana 2 gün sonra işe dönebilirsin dediği halde cesaret edip dönmedim sende çok huzursız oluyosan üşütmüşüm kırgınlığım var falan dersin ve
yatılı misafirim var de

inş.. nurcanım.... pazartesi yi iple çekiyorum.. bir yandan da bitmesini istemiyorum öle mutluyum ki anlatamam...... bu rüya bitmesin istiyorum....

leydim sen bilirsin ama sonuçta rabbimin ilimini öğrenmeye gidiyorsun....orada kendini fazla yormadan gider gelirsin...niye yavaş yavaş yürüyon derlerse de ayağımı burkmuşum dersin..hafif....sonrada testtten sonra gidersin..

selam kedersiz mesaj atmaya çalışıyorum ama gitmiyor konuşmak isterdim sizinle
canım konuşalım ama benim topik kapanacak başka bir yere taşınacaz orda konuşuruz artık:))
inş.. nurcanım.... pazartesi yi iple çekiyorum.. bir yandan da bitmesini istemiyorum öle mutluyum ki anlatamam...... bu rüya bitmesin istiyorum....
bu rüyan gerçek olacak Allahın izni ile sen yeterki olumlu düşün stres yapma .istersen kursa gitme ipeğin dediği gibi hastayım dersin
[

kızlar meleğim kısmetiyle geliyo galişba az önce amcamın eşi aradı yapı kredi acıbadem şubesinde iş varmış müdür eli yüzü düzgün temiz birini arayomuş tanıdık olsun istiyomuş yengemde beni sölemiş ne yapıcam ben şimdi..... eğer oloumsuz çıkarsa test sonucum isterim çalışmayı ama böle bi zamanda ne diyebilirim ki

kızlar ben çıkyım kasıklarım ve belim ağrıma başladı biraz uzanayım.... sonra görüşürüz öpüyorum sizi....

ne güzell bak bu çok iyi oldu eğer hemen çağırırlarsa gidersin canım sonuçta ağır bir iş değildir diye tahmin ediyorum

nurcanım hayırdır neden kapatıyosun topiğimizi.....
ya ne bileyim topiğin eski neşesi yok .belki değişiklik iyi olur diye kapatmak istiyorum :18:

yengemi doğuma götürmüşler kızlar dua edin ona
ayyy çok heyecanladımmm hala oluyorummmm tekrar

uğraştırdı uğraştırdı sonunda çıktı demek dişi
geçmiş olsun canım şu lökositten de kurtulsaydınız hayırlısıyla

geçmiş olsun adaşım.. oyyy terim ben onun küçücük dişlerini..... ALLAH ım inş.. hayırlısıyla diğer arkadaşlarım ve ben de o günleri görürüz.....

bende şimdi yedim önümde duruyo kirli tabaklar afiyet olsun canım

ipeğim leydim bulutum çıktı dişi ama zormuş leydim yavaş hareket edersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…