ipeğim canım bende biliyosun tecvitli kuran dersi alıyoduk dün gitmedim beni iğne oyası kursuna gittiğimi sanıyolardı.... bugünde kasıklarım ağrıyo dicem ALLAH günah yazmasın.... yarın artık gitmek zorundayım ne yapsam ... ben 4. katta oturuyorum derste 3. katta ben 4 kat inip biraz yürüyüp sonra 3. kata çıkcam sonrada geri gelcem bi zararı olurmu acaba.. eşim sakın gitme diyo... bende gitmessem şüphelenirler diyorum.. ne yapsam acaba..
canım konuşalım ama benim topik kapanacak başka bir yere taşınacaz orda konuşuruz artık:))selam kedersiz mesaj atmaya çalışıyorum ama gitmiyor konuşmak isterdim sizinle
bu rüyan gerçek olacak Allahın izni ile sen yeterki olumlu düşün stres yapma .istersen kursa gitme ipeğin dediği gibi hastayım dersininş.. nurcanım.... pazartesi yi iple çekiyorum.. bir yandan da bitmesini istemiyorum öle mutluyum ki anlatamam...... bu rüya bitmesin istiyorum....
ne güzell bak bu çok iyi oldu eğer hemen çağırırlarsa gidersin canım sonuçta ağır bir iş değildir diye tahmin ediyorumkızlar meleğim kısmetiyle geliyo galişba az önce amcamın eşi aradı yapı kredi acıbadem şubesinde iş varmış müdür eli yüzü düzgün temiz birini arayomuş tanıdık olsun istiyomuş yengemde beni sölemiş ne yapıcam ben şimdi..... eğer oloumsuz çıkarsa test sonucum isterim çalışmayı ama böle bi zamanda ne diyebilirim ki
ya ne bileyim topiğin eski neşesi yok .belki değişiklik iyi olur diye kapatmak istiyorum :18:nurcanım hayırdır neden kapatıyosun topiğimizi.....
dinlen sen canım çok yorma kendini .iyi bak kendine Allaha emanet olunkızlar ben çıkyım kasıklarım ve belim ağrıma başladı biraz uzanayım.... sonra görüşürüz öpüyorum sizi....
yengemi doğuma götürmüşler kızlar dua edin ona
ayyy çok heyecanladımmm hala oluyorummmm tekrar
amin canım .oğlumuz oluyoohadi hayırlısı bir nefeste kurtulsun inşallah ...kızmı geliyo erkek mi
uğraştırdı uğraştırdı sonunda çıktı demek dişi
geçmiş olsun canım şu lökositten de kurtulsaydınız hayırlısıyla
geçmiş olsun adaşım.. oyyy terim ben onun küçücük dişlerini..... ALLAH ım inş.. hayırlısıyla diğer arkadaşlarım ve ben de o günleri görürüz.....
bende şimdi yedim önümde duruyo kirli tabaklar afiyet olsun canım
sevda canım çok geçmş olsun...allah korumuş valla....
durucuğum ayyyyy benim tavşanımın 2 dişi olacak ..ne çirkin olmuştur o şimcik...yanımda olsada mıncıklasam birazcık...diş çıkartmaları çok zor oluyormuş...artık annesi minik egemize çok iyi bakarsın yerim ben onu yer yerrrrrr....
dünür hayırlısı olsun ne diyelim belki mekan değişikliği uğur getirir.....
leydim canım seninde güzel haberlerini bekliyoruz...dualarımız seninle...
ipeğim canım bende biliyosun tecvitli kuran dersi alıyoduk dün gitmedim beni iğne oyası kursuna gittiğimi sanıyolardı.... bugünde kasıklarım ağrıyo dicem ALLAH günah yazmasın.... yarın artık gitmek zorundayım ne yapsam ... ben 4. katta oturuyorum derste 3. katta ben 4 kat inip biraz yürüyüp sonra 3. kata çıkcam sonrada geri gelcem bi zararı olurmu acaba.. eşim sakın gitme diyo... bende gitmessem şüphelenirler diyorum.. ne yapsam acaba..
yengemi doğuma götürmüşler kızlar dua edin ona
ayyy çok heyecanladımmm hala oluyorummmm tekrar
amin canım .oğlumuz oluyoo
allah analı babalı büyütsün
saolun kızlarr ,yengemin suyu gelmiş ama sancısı yokmuş sezeryana almazlar inşallah .normal doğum olsun istiyorduallah analı babalı büyütsün
saolun kızlarr ,yengemin suyu gelmiş ama sancısı yokmuş sezeryana almazlar inşallah .normal doğum olsun istiyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?