Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

hayırlısı ile doğum yapsın canım adı ne olacak
adı belli değil daha canım bir ege diyorlar bir poyraz diyorlar daha netleşmedi bu isim işi çok zormuş hakatten

merhaba kizlar,nasilsiniz?iyimisiniz?nurcanim,yengen doguruyormus,bi avazda kurtulsun insallah.
merhaba yıldız ..saol canım...biz iyiyiz sen nasılsın nasıl gidiyo hamişlik varmı bulantın

dünürüm yengeni rabbim bir nefeste kurtulmayı bebeğini hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...

yıldız hoş geldin...taze annecik nasıl gidiyor bakalım hamilelik...

dünürüm yengeni rabbim bir nefeste kurtulmayı bebeğini hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...

yıldız hoş geldin...taze annecik nasıl gidiyor bakalım hamilelik...
amin canım benim saolasın darısı bizim gibi bekleyenlerinde başına .o günleri Rabbim bizede tattırsın

yıldıııııııız selam verdin sesin soluğun kesildi nerdesin
eee ben boşuna demiyorum eskisi gibi değiliz diye bende buna dahilimm

birde rüzgar ismi modaa

amin canım benim saolasın darısı bizim gibi bekleyenlerinde başına .o günleri Rabbim bizede tattırsın

eee ben boşuna demiyorum eskisi gibi değiliz diye bende buna dahilimm

amiiiinnnnnnnnnn

tamam nurcanım gelmeye çalışırım ama biraz geç olur bu akşam kaynımlara gidip yeğeni görücez ama geç kalmayız sanırım..

nurcanım allah bağışlasın yengen bi nefeste doğururr inş. darısı bizlerin başınaaa inşallahh

yıldız gelmiş gitmiş

durucum geçmiş olsun canım sanada demek Ege mizin dişi çıkıyooo uyyy yerimm ben onuuu

tostinin abisinden haber varmı bu arada kızlar

bende iki isim severimmm

bu arada nerede ne topiği açıyosunn bakimm nurcann ne gerek var başka yerde açmaya ne fark edecekki anlamadım gelen zaten gelir yada sen yeni kişiler gelsin diyemi istiyorsun anlamadım mantığı valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…