merhaba kizlar,nasilsiniz?iyimisiniz?nurcanim,yengen doguruyormus,bi avazda kurtulsun insallah.
adı belli değil daha canım bir ege diyorlar bir poyraz diyorlar daha netleşmedi bu isim işi çok zormuş hakattenhayırlısı ile doğum yapsın canım adı ne olacak
merhaba yıldız ..saol canım...biz iyiyiz sen nasılsın nasıl gidiyo hamişlik varmı bulantınmerhaba kizlar,nasilsiniz?iyimisiniz?nurcanim,yengen doguruyormus,bi avazda kurtulsun insallah.
amin canım benim saolasın darısı bizim gibi bekleyenlerinde başına .o günleri Rabbim bizede tattırsındünürüm yengeni rabbim bir nefeste kurtulmayı bebeğini hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...
yıldız hoş geldin...taze annecik nasıl gidiyor bakalım hamilelik...
eee ben boşuna demiyorum eskisi gibi değiliz diye bende buna dahilimmyıldıııııııız selam verdin sesin soluğun kesildi nerdesin
adı belli değil daha canım bir ege diyorlar bir poyraz diyorlar daha netleşmedi bu isim işi çok zormuş hakatten
merhaba yıldız ..saol canım...biz iyiyiz sen nasılsın nasıl gidiyo hamişlik varmı bulantın
amin canım benim saolasın darısı bizim gibi bekleyenlerinde başına .o günleri Rabbim bizede tattırsın
eee ben boşuna demiyorum eskisi gibi değiliz diye bende buna dahilimm
evet rüzgar ismi moda oldu birde genelde bebeklere çift isim konuluyo artıkbirde rüzgar ismi modaa
amiiiinnnnnnnnnn
evet rüzgar ismi moda oldu birde genelde bebeklere çift isim konuluyo artık
evet çift isim bende çok istemiştim babası istemedi şimdide ismi çok kısa oldu diyo
bizdede iki ismi eşim sever
Yaa nerdesiniz yaa geldik ama kimsecikler yazmıyo burda olduğu haldee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?