Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

bengeldiiiiiiim sevdoşum ipekim nabersiniz bakıyım ha ha mesai bitmeden geldim yine nallarımı da topladım he he he

ya ben test yapsam mı ipek yaaa valla içime kurt düşürdün hala azar azar geliyor ama silince ancak ama hiç bir ğrı ve belirti yok napsam acebooo biliyorum bişe yoktur amma işte dürtüyo bi yandan

ya ben test yapsam mı ipek yaaa valla içime kurt düşürdün hala azar azar geliyor ama silince ancak ama hiç bir ğrı ve belirti yok napsam acebooo biliyorum bişe yoktur amma işte dürtüyo bi yandan

günün geçmediyse test yapma canım idrar testleri birkaç gün geçmeden
çıkmıyo

hımm evet yapmıyım o zaman ama ya geçmezse puhaha hevesim kursakımda kalır yapsammı ki haa bu arada ipek sen test yaptın mı

Hoşgeldin melikem demek nallarını topladın Ilahiii

senin günün mü geçti de lekelenmen mi oluyo gıı

sevdaaaa nediyon yavrus senlen görüşemiyoruz hoş ben bu ara kime rastgelirsem bazen kendi kendime yazıp çıkıyorum,ne var ne yok

dur açıklık getireyim yavrum tam tersi günüm gelmedi ve hiçbir belirti yok ama yarından itibaren gelme olasılığı var ama 4-5 gündğür hafif hafif lekelenme var yani regl olma ihtimalim olmadığı günlerde ama hiç bir ağrı sızı memiş hassasiyeti yok geçen ayda hafif lekenlenme oldu regl olana kadar bilmiyom neye alamet ya bir rahatsızlık var ya da nokta ihtimal lay lay lom,kapiş??

sevdaaaa nediyon yavrus senlen görüşemiyoruz hoş ben bu ara kime rastgelirsem bazen kendi kendime yazıp çıkıyorum,ne var ne yok

ne olsun melikem yaa aynı işte bende giremiyorum eskisi gibi ama taşınalım yeni yere ondan sonra daha rahat olucam ayrı ayrı yerlerde olucaz giren çıkan bu kadar çok olmaz
ben aynı tas aynı hamam iştee

bu arada sen neler yapıyon bakalımm

hoşbulduk durucum nasılsın yaa dün hemen gittin görmemle vedam bir oldu yani yavruşun napıyo anlat bakim öslüyomusunu< birbirinizi

ipekim yaa insan yapmaz mı bi test şööle en keskininden çift çizgiyi seyreleyeydin koyaydın altın varaklı bir kutucuğa,valla ben öyle yapıcam ounca innşallah

hoşbulduk durucum nasılsın yaa dün hemen gittin görmemle vedam bir oldu yani yavruşun napıyo anlat bakim öslüyomusunu< birbirinizi

canım iyi diyelim yavruş da ikinci dişini çıkartcak ama daha çıkmadı geceleri kalkıyoz
eve gidince yapışıyo bana işte öyle birde koca bebek var yani benim iki bebeğim varrr

sevdam nerden taşınıyon annem işyerinde mi hımm siz iyisiniz ben helaya gitmeye vakit bulamıyom okulda valla bide bugün nöbetçiydim öğretmenler odasına uğramadım bile.

heee şimdi anlamışammm ozaman yapma test hele bir günün gelsin geçsinde öle yap ama sen de benim gibi sabırsızsan ve içim rahatlasın diyosan yap gitsin çıkarsa çıkar çıkmazsada doğru olmama olasılığı var bil

sevdamm yengem hastanede ya bir yandan ablamla bir yandan annem ve abimle konuşuyorum telefonda o yüzden yazamadım kusura bakma

canım iyi diyelim yavruş da ikinci dişini çıkartcak ama daha çıkmadı geceleri kalkıyoz
eve gidince yapışıyo bana işte öyle birde koca bebek var yani benim iki bebeğim varrr

anam anam yavrus kıyamam ohhh heryeri kırtlar o şimdi ablamın var bi karıncası yeni yaşına girdi heryeri kemiriyormuş koltuk kenarlarını falan ha ha çok gülmüştüm duyunca..koca bebekler az bi kenarda dursun artık hatta bi zahmet büyüsünlerde bi işin ucundan tutsunlarki küçük bebeklerle annoşları daha iyi ilgilensin dimi haksızmıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…