- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
ya ben test yapsam mı ipek yaaa valla içime kurt düşürdün hala azar azar geliyor ama silince ancak ama hiç bir ğrı ve belirti yok napsam acebooo biliyorum bişe yoktur amma işte dürtüyo bi yandan
hımm evet yapmıyım o zaman ama ya geçmezse puhaha hevesim kursakımda kalır yapsammı ki haa bu arada ipek sen test yaptın mı
sevdaaaa nediyon yavrus senlen görüşemiyoruz hoş ben bu ara kime rastgelirsem bazen kendi kendime yazıp çıkıyorum,ne var ne yok
hoşbulduk durucum nasılsın yaa dün hemen gittin görmemle vedam bir oldu yani yavruşun napıyo anlat bakim öslüyomusunu< birbirinizi
dur açıklık getireyim yavrum tam tersi günüm gelmedi ve hiçbir belirti yok ama yarından itibaren gelme olasılığı var ama 4-5 gündğür hafif hafif lekelenme var yani regl olma ihtimalim olmadığı günlerde ama hiç bir ağrı sızı memiş hassasiyeti yok geçen ayda hafif lekenlenme oldu regl olana kadar bilmiyom neye alamet ya bir rahatsızlık var ya da nokta ihtimal lay lay lom,kapiş??
canım iyi diyelim yavruş da ikinci dişini çıkartcak ama daha çıkmadı geceleri kalkıyoz
eve gidince yapışıyo bana işte öyle birde koca bebek var yani benim iki bebeğim varrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?