Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

duruuu sen işine bak iki bebekin var sen bide benlen mi uğraşıcan haydi yürü işine kuru gürültü seniiiiii ehe he eee

A.selammm ağzına sağlık tuğbişimindee ne zaman geliyomuş yaa
çok konuşamadık canım ,işi vardı yemek yapacaktı hemen kapattık
baaa da virsene sevda sakat maaaşı neyim yoh mu bak iki boğaz bakıyom beni de gör

kolay gelsin Duru

duruya bak hele duruya aaah ah tebi vurmuş zati kahbe felek gel bide sen vur görüyosunuz dimi komşular yetişin bu aciz hasta halimde beni alaşağı edecek abaaauuuuv

s.tuğba için ayetel kürsi
sevdanehri..50
kedersiz.....50
ipek..............50
leydim ..........30
tosti...............50
bulut..............33

kalan..50

neyse kızlarr biraz gidip uzansam iyi olacak başım hafiften ağrımaya başladı .
gece geç uyudum babam yanımda dün akşam gelenler geç gittiler sabahta erken uyandımm azcık dinleneyim

ühüüüü bide duygu sömürüsü diyor ne sömürcem sizin merhametsizliğinizi mi hıh.. yaaa tubike bende okumak istiyorum ama geçen ipeğede söledim ve hala devam eden lekelenmeler var artık muhtemel regl günlerimin içine girdim sayılır ama hala belirgin bişe yok o yüzden temiz hissetmiyorum kendimi hiç sakata sokmıyım duaları alıpda dimi

bende gidiyorum ayağımı yüksekte tutayım biraz günde 8 saat dedi dr ama benim gbi sinekli nerde onca saaat yatsın dursun mümkünü yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…