Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

durucuğum iyi akşamlar..minik egemizi eve gidince benim yerime öp...buda ümmühan teyzendende...rabbim inşalah onada senin gibi bir yaramaz versin diye dua et...canım...

ipeğim seninde çıkma saatin geldi herhalde...sanada hayırlı akşamlar...canım sen bu hamileliği öğrenmeden önceki birkaç gün akıntın oluyormuydu...sanki hastalancakmışsın gibi...

durucuğum iyi akşamlar..minik egemizi eve gidince benim yerime öp...buda ümmühan teyzendende...rabbim inşalah onada senin gibi bir yaramaz versin diye dua et...canım...

oooyyy ümmühan teyzoşşş öperim tabiii ege beyden dayak yemezseekkk
allahım ümmühan kulunun kucağını boş bırakma göbişine bebiş gönder tez zamanda amiiinnnnnnnnnnnn

ipeğim seninde çıkma saatin geldi herhalde...sanada hayırlı akşamlar...canım sen bu hamileliği öğrenmeden önceki birkaç gün akıntın oluyormuydu...sanki hastalancakmışsın gibi...

evet canım az kaldı benim çıkmamada....evet canım akıntım olmuştu çok yoğun olmasa da hala oluyo

her nekadar evişi yapmasamda ufak tefek işlerim oluyo namazlarımı falan kılıyorum
sonra yemekten sonra yatıyorum eve gider gitmez yatarsam hiç kalkamıyorum bir kaç kez denedim

ufak tefek iş mutlaka oluyoo ama mümkün olduğunca ağır kaldırma olurmu

kızlar bugün bir arkadaşımız test yapacaktı..ne oldu..benmi yanlış hatırlıyorum...

evet leydim adaşım yapacaktı

TÜHH YETİŞEMEDİMM SİZLEREEEE

İPEEMM DEMEK AKINTIN OLMUŞTU OZAMAN BEN HEP HAMİLEYİM DERMİŞİMMM

DURUM EMEK YARIN EVDESİN EVET CUMA GÜNÜ DEĞİLMİİ OHH NE GÜZELLL İYİ TATİLLERR SANA DA

BEN DE ÇIKIYORUM KIZLARRR

Konuyu Toplam 5 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
sevdanehri54, bulut83, duru81+, iipekk34+, leydim84+

İYİ AKŞAMLAR SİZLEREE :13:

Son düzenleme:

evet evdeyim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…