- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
ayh sevdacım durucum teşekür ederim havalar giricem iyice ama feci kilo vermeye başladım bugün noldu anlatıyım da gülün okulda lavaboya gittim vcde habire lekelenme var diye ped koyayım dedim ne olur ne olmaz okul hali sen yüzük parmağımdan düş yakalayamadan cup deliğe anammmm bi telaş yusuf da yanımda hal,yle nasıl panikledim ama görüyorum yüzüğü delikte napsam napsam çantamda poşet vardı geçirdim elime soktum elimi ıyyyy içim gıcıklana gıcıklana amaaaa başardım aldım yüzükümü.toceye de dedim o da dedi koy bi peçeteye ben onu dezenfekte ederim hastanede diye düşünün alyans durmuyo barnağımda
kızlar çıkmam lazım mesai bitti şimdilik iyi akşamlar yarın görüşmek üzere
minnak melike walla bravo nasıl aldın yüzüğünü waffff
geçmiş olsun canım yaaa Rabbim şifa versinnurcanımm hayırlı iftarlas sanaaa benim içinde yemek yeee
ipeemmm iyi akşamlar canım evet bugünüde bitirdikkk şükür
kızlar ben bugün hiç iyi değilim tansiyonum düşüyo sanırım,iştahsızımm heleki bennn,ağrılarım varr,midem de fenaa bu ilaç beni yeni yeni vuruyo galibaa 10 gündür bişey yoktuu
durumm seninde çıkış saaatin geldiii
bende birazdan çıkarımm
hoş geldin canım iyiyim hamdolsun ben seni yeni görüyorum yaaaa :26: kusura bakma karşılaşmak bugün kısmetmişmerhaba kızlar nasılsınız?
canım güle güle üzülme lütfen inşallah müjden yakındır Rabbim hayırlısı ile hepimizin yüzünü güldürsün inşallahkızlar bende çıktım okudukça üzülecem napayım ki elimden gelen bişey yok şuan LEMAN SAM dan bebegimi dinliyor ve aglıyorum gözyaşlarım ne zaman biter ALLAH bilir
canım güle güle bende öpüyorum ikinizide görüşmek üzerrehepicinizi öptüm egeyi de öperim allaha emanet olun bebiş çalışmaları devam haydin yarın görüşmek üzere
aynen canım yaaaa katılıyorum iğne ilaç kolik olduksağoll şifammm bizim hastalığımız anca bebeğimiz olunca geçerr canımhep veletler için içim dışım ilaç iğne olduu :13:
valla iç güveysinden hallice iyi olmaya çalışıyorum.bayadır giremiyodum bi yakınımızı kaybettik daha gençti 45 yaşındaydı....öyle yani o yüzden giremedim bayadır.sude hoşgeldin iyiyiz biz sen nasılsın
hoş geldin canım iyiyim hamdolsun ben seni yeni görüyorum yaaaa :26: kusura bakma karşılaşmak bugün kısmetmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?