Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ayy kuzumm iyi almışsın tabiki almaklaa ne olcekk eşinin ediği gibi dezenfekte edersin
amaa bu kadar zayıflamaaa ye önüne ne gelirse yaaaa

geçmiş olsun canım yaaa Rabbim şifa versin

kızlar bende çıktım okudukça üzülecem napayım ki elimden gelen bişey yok şuan LEMAN SAM dan bebegimi dinliyor ve aglıyorum gözyaşlarım ne zaman biter ALLAH bilir

sağoll şifammm bizim hastalığımız anca bebeğimiz olunca geçerr canım hep veletler için içim dışım ilaç iğne olduu :13:

hepicinizi öptüm egeyi de öperim allaha emanet olun bebiş çalışmaları devam haydin yarın görüşmek üzere

kızlar bende çıktım okudukça üzülecem napayım ki elimden gelen bişey yok şuan LEMAN SAM dan bebegimi dinliyor ve aglıyorum gözyaşlarım ne zaman biter ALLAH bilir
canım güle güle üzülme lütfen inşallah müjden yakındır Rabbim hayırlısı ile hepimizin yüzünü güldürsün inşallah

fesleğenn neden üzülüyonn aksine bak umut oluyo hamile kalan arkadaşlarımızz elbet birgün bizde olacağızzz anneeee

minnakımm yumurta kalitesi için zart zurt için işte 3 ay kullnıcamm

sağoll şifammm bizim hastalığımız anca bebeğimiz olunca geçerr canım hep veletler için içim dışım ilaç iğne olduu :13:
aynen canım yaaaa katılıyorum iğne ilaç kolik olduk Rabbim en kısa zamanda nasip etsin bebişlerimizi hayırlısı ile inşallah

sude hoşgeldin iyiyiz biz sen nasılsın
valla iç güveysinden hallice iyi olmaya çalışıyorum.bayadır giremiyodum bi yakınımızı kaybettik daha gençti 45 yaşındaydı....öyle yani o yüzden giremedim bayadır.

hoş geldin canım iyiyim hamdolsun ben seni yeni görüyorum yaaaa :26: kusura bakma karşılaşmak bugün kısmetmiş

canım ben bayadır buradayım ama pek giremiyorum eşim,kayınpederim falan derken sıra bana gelmiyo fazla...
bu arada tanıştığımıza sevindim..

inşallahh şifamm inşallahhh bakın listemizeee kaç kişi ben o listede olacakmıyım diyoduu allaha şükür kaç kişi o listeye girdii zamanı gelince bizde o listede olucazzz hayal değill

ama ben leydime gerçektenn çokk sevindimmm çok fazla tedavi görmüştü sonunda tuttuu dondurulmuşla tuttuu hemdeee herşeyde bir hayır var iştee

Allah şifa versin sevdam inşallah sonu hayırlı olur ve bu sıkıntıların hepsi kuş olur uçar gideeer hatırlamazsın bile..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…