- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
Allah şifa versin sevdam inşallah sonu hayırlı olur ve bu sıkıntıların hepsi kuş olur uçar gideeer hatırlamazsın bile..
başınız sağolsun sude
evet evde büyükler varsa girmen zorlaşırr
neyse kızlar bende kaçayım duru81, feslegen_tohumu, ftsedp+, iinci,iipekk34+, Kedersiz+, kucucugum, sevdanehri54, sude32 epinize hayırlı geceler yarın yepyeni güzel ve hayırlı bir günde buluşmak dileğiyle esen kalın arkideşlerim muah öperim hepiciğinizi
anladım canım sana kolaylıklar bayağı yoğunmuşsun ,sorumlulukların çokmuş bende memnun oldum tanıştığıma inşallah en yakın zamanda kavuşursu bebişinevalla iç güveysinden hallice iyi olmaya çalışıyorum.bayadır giremiyodum bi yakınımızı kaybettik daha gençti 45 yaşındaydı....öyle yani o yüzden giremedim bayadır.
canım ben bayadır buradayım ama pek giremiyorum eşim,kayınpederim falan derken sıra bana gelmiyo fazla...
bu arada tanıştığımıza sevindim..
kolay gelsin canım güle güle afiyet olsunsevdamm gule gulee cnmm bendee kaçıyorummm durunun profılıunden çaldıgım pratik ev yemeklerinden tarif bebegndım onu yapacam byyyyyyyyyyyyyy
aahhh canım benim ama biliyorsun inanç her sıkıntının üstüne geçer Rabbimden dua et iste ,bende dua edeceğim hep Rabbim hiç bir kuluna kaldıramayacağı yük vermiyor imtihanımız en kısa sürede son bulur inşşşşşşnapam yaaa yumurtam gelişmiyo en fazla 15 olodu 9 zu görüyo 9 yııllık evlyim hep debelendim sıfıra sıfır elde yine sıfır kafayı yicem kaynanamda boşatmaya çalışıyo siz derdimden anlıyosunuz ama kaynanam anlamıyo eşimmi fişfikliyo üstüme salıyo moralim çok bozuk anlıcanız
amin canım amin tüm hepimiz için dua ediyom inşallah kabul olur ,bu arada gözümden kaçmış canım kusura bakma başınız sağolsun mekanı cennet olsun Rabbim ailesine bol sabır versin inşşbu arada allahım inşallah bizlerede biran evvel nasip eder bebiş.bizlerde evlat kokusunu tattırır,anne oluruz biran evvel....
güle güle canım ben o a görünmezmi olmuşum neneyse kızlar bende kaçayım duru81, feslegen_tohumu, ftsedp+, iinci,iipekk34+, Kedersiz+, kucucugum, sevdanehri54, sude32 epinize hayırlı geceler yarın yepyeni güzel ve hayırlı bir günde buluşmak dileğiyle esen kalın arkideşlerim muah öperim hepiciğinizi
kılzar sizi daha fazla merakta bırakmıyım söliyim hemen sonuç negatif sabahı bekleyemedim daha doğrusu toce beklemedi yap dedi yaptım iyi halt ettim,silik bir çizgi görür gibi oldum ama toce dedi ı ıh sanırım gözlerimi pörtletip öyle dikkatli baktımki iki dakika boyunca görmek istediğimi gördüm ama değil tabi.anlayacağınız benden faso ehe ehe zor da olsa gülmeye çalışıyorum ama sevdamın yaklaşımını da silmiyorum hani kafamdan,negatifse kesin yanlıştır olmadı yine yaparım,hatta toce diyoki alalım beş on tane test bulunsun evde,puhaha canımız sıkıldıkça yaparız artık.neyse cankuşlarım benden bu kadar en azından geç regl olmam bile iyi bir bakıma,bari yumurtlama günlerim kaynana evine denk gelmesin aha ha polyanna olmuşum beeen bak nası iyimserim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?