Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ayh menikem burdaymış yavrus hayırdır bu saatte,öyle be kuzum ama nede olsa az buçuk bi pörsüyor moraller işte her ay böyle böyle,sen nasılsın kangurun nasıl tepikliyo mu çıkıcam diye

ayh menikem burdaymış yavrus hayırdır bu saatte,öyle be kuzum ama nede olsa az buçuk bi pörsüyor moraller işte her ay böyle böyle,sen nasılsın kangurun nasıl tepikliyo mu çıkıcam diye

datlumm kocişi bekliyorumm işten çıkmadı dahaa
öle tabi aplam ister istemez insann mafoluyor ama kurban olduğm sabrınıda veriyorr
kanguru vruyoo teyzesii artık iyicee belli oluyoo
sen nasılsın aplacımmmm

amann bea ni yine bayramda tek kalma telaşı tuttuu kocişş tee 3. gün izinliymişşş bende tek başımaevdeyim 2 gün boyuncaa

iyiyim çok şükür canım benim ya az bi ayak sekmesi yaşadım ama geçti çok şükür 2 gün ditmedim okula bugün başladım.11-12 gündür habire lekelenme oluyordu onu taktım işte bu ara kafaya daha reglime epey varken günü geldi hala leke leke hah tam oldum diyorum saatlerce bişe yok.ama testi yaptım en azından içim rahat.başka bahara umutlar.hem bir aya bir hamile dimi bende hemen araya kaynak yapıyım dedim ama olmadı yaseminim bir ayını doldursun Rabbim bizede nasip eder inşallah topic hatunları olaraktan inşallah..

oyyy kıyamam sen geçen bayramda yalnızdın dimi ilk gün tatlım.bizde kaynanaya gidicez yani bu bayram benim değil tocenin bayramı..

aplamm benimm o kanamalar niye o zaman dra git bi istersenn bide ultrasonda fala bakılsınn
aplamm inşalahh o testt yanlıştır ama en mantıklıs kan değilmi kanda versen bi yani lekelenme yaşamışsın benimde direk aklıma yerleşme lekesi geldii hayır olsu inşalahh
inşalahh dur bakalım aplacımm daha kesin belli bişey yokki yani testte negatif çıkıpta kanda pozitif çıkan çok duydum

oyyy kıyamam sen geçen bayramda yalnızdın dimi ilk gün tatlım.bizde kaynanaya gidicez yani bu bayram benim değil tocenin bayramı..

bu arada geçmiş olsun aplacımm ayağın için çok şükürr geçmişş ben buralardan 1 gaftadıruzaktım gezdim bol boll

hiçç sormaa quzum evett geçen bayramda yalnızdımm ilk günü şimdii 2 gün yalnızımmm bakalım ne olacakk walla vakitte geçmiyor geöen bayram kafayı yicektimmmm gelen giden yokk deli olmuştumm yaa
ohh ne güsell quzummm dolu dolu yaşıcaksınız bayramı

zaten bayramdan sonra gidicem tatlım kesin olsun ya da olmasın ankara tıpa gidicem.ya dün gece de rüyamda dördü doğuruyordum biliyor musun hatta dşyorumki o anda yanımdakilere bu rüya dimi bakın uyanıcam birazdan diyorum hayır dyolar ama sonra uyanıyorum veee hüsran

ihmal etme aplacımm inşalah meleğin seninledirr
hayır olsun datlumm rüyann inşalahh gerçek olurr dört tane birdenn ayy ç.ok güsell ama ömründen ömür alırlarr

amaaan menikem ne dolu dolusu kaynana evi diyom evet dolu dolu ama neyle dolu allah bilir sinir stres doldurup gelicem.evimde olmayı tercih ederdim açıkçası ama işte her tatil yollara düşüyoruz.komşularının hepsi gidiyoe mu kuzum biyerlere yada yokmu yakında akraba falan.

öyle be güzelcim üzülsekde sevinsekde herşey olacağına varıyor elden gelen yok duadan başka ama insanoğlu işte sanki kendi elindeymiş gibi ya üzülür ya sevinir illaki.senin doğum ne zaman kesin tarih belli mi

kıs ben kaynanamada razıyım walla yalnız olmaktan iyidir gerçi seviyorum kaynanamı etliye sütlüye karışmaz banada karışmaz uzaktan uzağayız yan yaparsam yaparım yapmazsam yap demezzz:))
yok datlumm nerdeee görümcem var oda gder annesine ilk gün zati hemen heme 1 aydır görüşmüyoruz o aramıyo bende aramıyorum
amann komşulardesenn misafirlerii maşalahh eksik olmuyo geöen bayram dediler yalnız bırakmayız zilime basılmadııı ahh ahhh dertliyim be quuzmm

öle aplacım herşey olacağına varıyor Rabbim hayırlı olanı yaşatsın inşalahh mart 11 dediler aplacımm bakalım ne zaan gelecek yunus kaan

yunus kaan dimek vay vay pek de afilli ismi olacak kangurunun,canım benim ismiyle büyüsünm inşallah.ama kuzum sende bekleme zilini çalmalarını sen çal onların zilini bayram telaşesinde unutmuşlardır bazen teklif beklemiyeceksin pat diye gideceksin

saol datlum Allah razı olsunn inşalahhh
yunus dedesinin ismi eşimin
yok be quzumm ben gitmem kocişleri evdeya rahatsız ederim diye düşünürüm
ama bakalım babam almaya gelirim dedii bakalım am benimki izin vermiyoo iştee bakalım ikna etmeye çalıışacam daha şansımı denicemm

datlumm benimm kociş gelmekk üzeree çay falan hazırlayım çok öptüm seni aplamm benimm hayırlı gecelerrrrr

tamam tatlım bende çıkıyorum zaten fazla ihmal etme zaten kangurun fıralyınca hiç gelemezsin,hadi hayırlı geceler

şyş geceler arkadaşlar bu aralar sizleri ihmal ediyorum ama bayram temizliği birazda rahatsızdım kurs falan fırsat olmadı ama aklım hep sizde leydim hamileymiş çok sevindim allah tamamına erdirsin hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
bende de bi değişiklik yok yine adet oldum tüp bebekten önceki son ümidimdi belki gerek kalmaz diye çok ümitlenmiştim amaa olmadı ilaçlara başlıyoruz bu ay bakalım allahtan hayırlısı inşallah bizlerde en yakın zamanda güzel heberler vericecez allahın izniyle

cnm tedavın hayırlı olsun inşallah melekın senı bekletmeden ılk tedavınde senınle olurrrrr aminnnn....

iyimgeceler kızlar ben geldim.. benim canım canım canım arkadaşlarım iyiki vvaesınız canlarım ALLAH hepinizden razı olsun.. çok şükür bugün mutlu haberi aldık 8 yıl sonra..... şükürler olsun.... RABBİM bütün arkadaşlarıma nasip etsin.... eve geldiğimden beri yatıyorum saolsun eltimler ilgilendiler benimle ayağa kalkınca kanamam oluyo kızlar o yüzden bu mesajı yatarak yazıyorum.. kanamamı kafaya taktığım için uyku tutmadı artı hayecanda var tabi... RABBİM bu duyguyu bütün arkadaşlarıma nasip etsin inş.. inanın aykalrım yere basmııyo... kime sölesem ilk önce ağlıyoruz sonra seviniyoruz.... şükürler olsun .. hayırlısıyla şu kanamam da kesilsin de içim daha rahatlıycsak.... kızlar gündüz eltileerim olduğu için giremeyebilirim nurcanın ve ipeğin bende no su var onlardan sizlerin haberlerini alırım... tekrar tekrar teşekkür ediyurum sizlere ALLAH razı olsun sizzlerin ve sevdiklerimin duasıyla bugünleri gördüm çok şükür.. sizlerede isimlerinizle ayrı ayrı dua ediyorum kızlar.... canlarım çıkmam lazım yine kanamam başladı galiba.. sizleri çok seven LEYDİM84...... ALLAH a emanet olun canlarım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…