canım benim tekrar tebrik ederim inşallah sıkıntısızca gebelik dönemi atlatır ve sağlıklı ve hayırlı evladını kucağına alırsın inşallah aminnnn, o gülen yüzün hiç solmasın canım benim biran önce de kanaman geçer biz de rahatlarız çok öpüyorum dinlenmene bak kendine cici bakiyimgeceler kızlar ben geldim.. benim canım canım canım arkadaşlarım iyiki vvaesınız canlarım ALLAH hepinizden razı olsun.. çok şükür bugün mutlu haberi aldık 8 yıl sonra..... şükürler olsun.... RABBİM bütün arkadaşlarıma nasip etsin.... eve geldiğimden beri yatıyorum saolsun eltimler ilgilendiler benimle ayağa kalkınca kanamam oluyo kızlar o yüzden bu mesajı yatarak yazıyorum.. kanamamı kafaya taktığım için uyku tutmadı artı hayecanda var tabi... RABBİM bu duyguyu bütün arkadaşlarıma nasip etsin inş.. inanın aykalrım yere basmııyo... kime sölesem ilk önce ağlıyoruz sonra seviniyoruz.... şükürler olsun .. hayırlısıyla şu kanamam da kesilsin de içim daha rahatlıycsak.... kızlar gündüz eltileerim olduğu için giremeyebilirim nurcanın ve ipeğin bende no su var onlardan sizlerin haberlerini alırım... tekrar tekrar teşekkür ediyurum sizlere ALLAH razı olsun sizzlerin ve sevdiklerimin duasıyla bugünleri gördüm çok şükür.. sizlerede isimlerinizle ayrı ayrı dua ediyorum kızlar.... canlarım çıkmam lazım yine kanamam başladı galiba.. sizleri çok seven LEYDİM84...... ALLAH a emanet olun canlarım....
iyimgeceler kızlar ben geldim.. benim canım canım canım arkadaşlarım iyiki vvaesınız canlarım ALLAH hepinizden razı olsun.. çok şükür bugün mutlu haberi aldık 8 yıl sonra..... şükürler olsun.... RABBİM bütün arkadaşlarıma nasip etsin.... eve geldiğimden beri yatıyorum saolsun eltimler ilgilendiler benimle ayağa kalkınca kanamam oluyo kızlar o yüzden bu mesajı yatarak yazıyorum.. kanamamı kafaya taktığım için uyku tutmadı artı hayecanda var tabi... RABBİM bu duyguyu bütün arkadaşlarıma nasip etsin inş.. inanın aykalrım yere basmııyo... kime sölesem ilk önce ağlıyoruz sonra seviniyoruz.... şükürler olsun .. hayırlısıyla şu kanamam da kesilsin de içim daha rahatlıycsak.... kızlar gündüz eltileerim olduğu için giremeyebilirim nurcanın ve ipeğin bende no su var onlardan sizlerin haberlerini alırım... tekrar tekrar teşekkür ediyurum sizlere ALLAH razı olsun sizzlerin ve sevdiklerimin duasıyla bugünleri gördüm çok şükür.. sizlerede isimlerinizle ayrı ayrı dua ediyorum kızlar.... canlarım çıkmam lazım yine kanamam başladı galiba.. sizleri çok seven LEYDİM84...... ALLAH a emanet olun canlarım....
iyimgeceler kızlar ben geldim.. benim canım canım canım arkadaşlarım iyiki vvaesınız canlarım ALLAH hepinizden razı olsun.. çok şükür bugün mutlu haberi aldık 8 yıl sonra..... şükürler olsun.... RABBİM bütün arkadaşlarıma nasip etsin.... eve geldiğimden beri yatıyorum saolsun eltimler ilgilendiler benimle ayağa kalkınca kanamam oluyo kızlar o yüzden bu mesajı yatarak yazıyorum.. kanamamı kafaya taktığım için uyku tutmadı artı hayecanda var tabi... RABBİM bu duyguyu bütün arkadaşlarıma nasip etsin inş.. inanın aykalrım yere basmııyo... kime sölesem ilk önce ağlıyoruz sonra seviniyoruz.... şükürler olsun .. hayırlısıyla şu kanamam da kesilsin de içim daha rahatlıycsak.... kızlar gündüz eltileerim olduğu için giremeyebilirim nurcanın ve ipeğin bende no su var onlardan sizlerin haberlerini alırım... tekrar tekrar teşekkür ediyurum sizlere ALLAH razı olsun sizzlerin ve sevdiklerimin duasıyla bugünleri gördüm çok şükür.. sizlerede isimlerinizle ayrı ayrı dua ediyorum kızlar.... canlarım çıkmam lazım yine kanamam başladı galiba.. sizleri çok seven LEYDİM84...... ALLAH a emanet olun canlarım....
günaydın duru ve tostihoş geldiniz nasılsınız ?
Rabbim daim etsin canım , bende iyiyim canımsağol bacuummmm ben iyiyim sen nasılsın
şyş geceler arkadaşlar bu aralar sizleri ihmal ediyorum ama bayram temizliği birazda rahatsızdım kurs falan fırsat olmadı ama aklım hep sizde leydim hamileymiş çok sevindim allah tamamına erdirsin hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
bende de bi değişiklik yok yine adet oldum tüp bebekten önceki son ümidimdi belki gerek kalmaz diye çok ümitlenmiştim amaa olmadı ilaçlara başlıyoruz bu ay bakalım allahtan hayırlısı inşallah bizlerde en yakın zamanda güzel heberler vericecez allahın izniyle
aplamm Rabbim hayırlısyla tamamına erdirecek inşalahh bizi düşünme quzum senn dinlenn yatt sakın bi iş yapmaaa inşalahh kanamada geçecek hemenn dualarım sizinle quuzmmmiyimgeceler kızlar ben geldim.. benim canım canım canım arkadaşlarım iyiki vvaesınız canlarım ALLAH hepinizden razı olsun.. çok şükür bugün mutlu haberi aldık 8 yıl sonra..... şükürler olsun.... RABBİM bütün arkadaşlarıma nasip etsin.... eve geldiğimden beri yatıyorum saolsun eltimler ilgilendiler benimle ayağa kalkınca kanamam oluyo kızlar o yüzden bu mesajı yatarak yazıyorum.. kanamamı kafaya taktığım için uyku tutmadı artı hayecanda var tabi... RABBİM bu duyguyu bütün arkadaşlarıma nasip etsin inş.. inanın aykalrım yere basmııyo... kime sölesem ilk önce ağlıyoruz sonra seviniyoruz.... şükürler olsun .. hayırlısıyla şu kanamam da kesilsin de içim daha rahatlıycsak.... kızlar gündüz eltileerim olduğu için giremeyebilirim nurcanın ve ipeğin bende no su var onlardan sizlerin haberlerini alırım... tekrar tekrar teşekkür ediyurum sizlere ALLAH razı olsun sizzlerin ve sevdiklerimin duasıyla bugünleri gördüm çok şükür.. sizlerede isimlerinizle ayrı ayrı dua ediyorum kızlar.... canlarım çıkmam lazım yine kanamam başladı galiba.. sizleri çok seven LEYDİM84...... ALLAH a emanet olun canlarım....
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Günaydın melike nasılsın bakalım oğlumuz yaramazlık yapıyomu
günyadın aplacımm çok şükürrr iyiyimm
yapmazmı teyzesii sabahh yatakta ordan oraya gidip duruyorduu başını falan da hissediyorum hemen hemen eğer yanlış teşhis değilsee
sen nasılsın datlumm yaşıklı nasıll
ooyyyy yirim onuuuuuuuu hissedersin canım bende hep aşağıda hissederdim baş aşağı dururmuşben iyiyim canım yakışıklı diş sorununu atlatsa daha iyi olcak ama bunada şükür
günaydın canım hoş geldin ahhh ahhhh o ne güzel ve ne garip bir duygudur canım benim yaramaz gelioo hazırlıklı olungünyadın aplacımm çok şükürrr iyiyimm
yapmazmı teyzesii sabahh yatakta ordan oraya gidip duruyorduu başını falan da hissediyorum hemen hemen eğer yanlış teşhis değilsee
günaydın canım hoş geldin ahhh ahhhh o ne güzel ve ne garip bir duygudur canım benim yaramaz gelioo hazırlıklı olun
kızz yok nerde bende o yürek daha dün temizlendimhoşbuldumm quuzmm kıss inşalahh hayırdırrrrr adet geciktimii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?