Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

canım benim tekrar tebrik ederim inşallah sıkıntısızca gebelik dönemi atlatır ve sağlıklı ve hayırlı evladını kucağına alırsın inşallah aminnnn, o gülen yüzün hiç solmasın canım benim biran önce de kanaman geçer biz de rahatlarız çok öpüyorum dinlenmene bak kendine cici bak

cnmmmm inşallahh kanaman da tez zamanda geçerrrr yüce RABBİM burdaaa kıslarr dogum yaptım melegım artık kollarımdaa yazdıgınıdaa goruruzz ALLAH a emanet olunee sennnn veee melekınnn optummmmm

hayırlı ugurlu olsun bebeğin inş kanamanda kesilir sorunsuz bir 9 ay geçirirsin canım

aplamm Rabbim hayırlısyla tamamına erdirecek inşalahh bizi düşünme quzum senn dinlenn yatt sakın bi iş yapmaaa inşalahh kanamada geçecek hemenn dualarım sizinle quuzmmm
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

günyadın aplacımm çok şükürrr iyiyimm
yapmazmı teyzesii sabahh yatakta ordan oraya gidip duruyorduu başını falan da hissediyorum hemen hemen eğer yanlış teşhis değilsee

sen nasılsın datlumm yaşıklı nasıll

ooyyyy yirim onuuuuuuuu hissedersin canım bende hep aşağıda hissederdim baş aşağı dururmuş ben iyiyim canım yakışıklı diş sorununu atlatsa daha iyi olcak ama bunada şükür

ooyyyy yirim onuuuuuuuu hissedersin canım bende hep aşağıda hissederdim baş aşağı dururmuş ben iyiyim canım yakışıklı diş sorununu atlatsa daha iyi olcak ama bunada şükür

yii teyzesii yiii çikinii
ayy ben ona kurban olurum yaa hemencik çıksın dişler inşalahh üzmesin annişinii

günyadın aplacımm çok şükürrr iyiyimm
yapmazmı teyzesii sabahh yatakta ordan oraya gidip duruyorduu başını falan da hissediyorum hemen hemen eğer yanlış teşhis değilsee
günaydın canım hoş geldin ahhh ahhhh o ne güzel ve ne garip bir duygudur canım benim yaramaz gelioo hazırlıklı olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…