adet geldimi gelecekmi geçtimi önce detay ver bakimmm hayırdır inşşşşşşşşşş :26:kızlar benımde belim cok agrıyor bugün
adet geldimi gelecekmi geçtimi önce detay ver bakimmm hayırdır inşşşşşşşşşş :26:
geçmiş olsun canım dikkat ett adet mi yaklaştıkızlar benımde belim cok agrıyor bugün
kızz yok nerde bende o yürek daha dün temizlendimsen başını karnımda hissediom dedin ya ondan dediydim
gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn çikinlerrrrrrrrrrrrrr
günaydın canım hoş geldingunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn çikinlerrrrrrrrrrrrrr
günaydınnnnnn çikinnnnnnn
bebem tedaviye başlıyormuşsun hayırlı olsun datlumminşalhhhhh
normalde bel ağrın adetten kaç gün önce başlar canım bence çok erken başlamış benim mesela 1 gün kala şiddetli ağrır ertesi gün kırmızı kartadete 6 gün var şifaa
günaydın nasılsınız kızlar
geçmiş olsun canım dikkat ett adet mi yaklaştı
adetime 6 gün var meloş ama benım adetten önce belirti olmaz olduktan sonra hafif agrım olur
ahhhhh canım benim inşşşşş sırayla bir bir yılbaşına kadar müjdelerimizle şenleniriz inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşgeçmiş olsun canım dikkat ett adet mi yaklaştı
hee anladım quuzm sen öle deyince heyecanlandımmm dıssss
deşmee yaramıı maleyseff başlıyamıyorummmmmmmmm 2 vey 3 ay sonra başlıyacazz ALLAH kısmet ederseeee o zmna
normalde bel ağrın adetten kaç gün önce başlar canım bence çok erken başlamış benim mesela 1 gün kala şiddetli ağrır ertesi gün kırmızı kartinşş hamişlik belirtisidir
günaydın nasılsınız kızlar
bu ay ciddi bir fark var inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş canım inşşşşşşşşşşşşşşşşşşş hamileliktendirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr varmı başka şüphelerin :26:benım adetten önce belirti olmuyor şifamm
adet olduktan sonra cok hafifi agrır öyle zor gecmez cok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?