canım ya ağır bi iş falan yapmadın dimi belini zorlamadınngeçmiş olsun canım dikkat ett adet mi yaklaştı
adetime 6 gün var meloş ama benım adetten önce belirti olmaz olduktan sonra hafif agrım olur
ahhhhh canım benim inşşşşş sırayla bir bir yılbaşına kadar müjdelerimizle şenleniriz inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
inşalahh quuzmmmmm kıss topiğide değiştirirzz haa hepberaber ordan devam ederikk
hayırlısı olsunn quzummmm vardırr bi hayır üzme kendini bukadar nolurrr
belkii gelecekk sıpa kendiliğindennn yapma nolurrr
duruuu aplacımm kolayy gelsinnn datlummmm
bu ay ciddi bir fark var inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş canım inşşşşşşşşşşşşşşşşşşş hamileliktendirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr varmı başka şüphelerin :26:
ahhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhhhh inşşşşşşşşşşşşşşşş canım boşlukta gibiyim bu yeni ortamı ben hiç sevemedim alışamadım sevmeyince alışmakta istemiommmmmmmmmmmmmmmm ayyyyyyyyyyyyyyyy hamiş olsamda varsın hep eve kapansamcanım ya ağır bi iş falan yapmadın dimi belini zorlamadınn
inşalahh quuzmmmmm kıss topiğide değiştirirzz haa hepberaber ordan devam ederikk
inşşalahhhhhhhhhhhh cnmm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa inşallahhhh
yaa şu tostinin profılıne bakıncaa acayıp cnmm tost istiyorr yaaaaaaaaaaaaaaa bakamıyorummm onun profılıneeee
işe yaramıştır inşşşşş yeni ortamda bebiş inşşşşşşşşşşşşş canım vakti saati gelmiştir müjden yakındır inşşşşşşşşşşşşcanım başka şüphem yok bu ay kafama takmadım onu biliyorum ve bebek düşünmeden beraber olduk
canım ya ağır bi iş falan yapmadın dimi belini zorlamadınn
evetttt vee ordaa göbüşlerimizin vee bebeklerımızee aldıklarımızınnn daaa resımlerı çeker çekerr koyarızzzz benn bugun bolee topıklerdee çokk gezdımm veeee çokk heveslendımmmm
bak kuzum bak ne olacak yaparsın bir tost yersin
yok meloşum ben adet olduktan sonra agır işlerimi yaparım adet olmadan yapmam ne olur ne olmaz diye
inşalahh canım benimminşşalahhhhhhhhhhhh cnmm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa inşallahhhh
yaa şu tostinin profılıne bakıncaa acayıp cnmm tost istiyorr yaaaaaaaaaaaaaaa bakamıyorummm onun profılıneeee
ayy canım bizimde öle olmuştuu takmamıştık o ayy ve geldii inşalahh gelmiştir meleğinncanım başka şüphem yok bu ay kafama takmadım onu biliyorum ve bebek düşünmeden beraber olduk
canım benimm bilirim Rabbim yardımcın olsunn bende ilk zmanlardaa buraya geldiğimde öyleydim düşün taşındıktan 5 ay sonra falan komşulara gitmeye başladım şimdi çok şükür komşularım dışında hiçbiyerini sevmiyorum buranınnahhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhhhh inşşşşşşşşşşşşşşşş canım boşlukta gibiyim bu yeni ortamı ben hiç sevemedim alışamadım sevmeyince alışmakta istemiommmmmmmmmmmmmmmm ayyyyyyyyyyyyyyyy hamiş olsamda varsın hep eve kapansam
ebett canım benimm ne güsell olur kızzevetttt vee ordaa göbüşlerimizin vee bebeklerımızee aldıklarımızınnn daaa resımlerı çeker çekerr koyarızzzz benn bugun bolee topıklerdee çokk gezdımm veeee çokk heveslendımmmm
inşalahhhh olacak quuzmmm zaten çikinsin iyice çikin olacann
anammm ama benn olee tost istiyomm vee tost ekmegımm yokkkkkkkkkkkkk
yok meloşum ben adet olduktan sonra agır işlerimi yaparım adet olmadan yapmam ne olur ne olmaz diye
ay kıyamam ben sana burda olsan 10 tane yapardım kız sana
ayy canım benimm inşalahhhhh hamilelik belirtisidirr datlımm yaa sen yine bi iş yapma yorma kendini sakınncanım ya ağır bi iş falan yapmadın dimi belini zorlamadınn
maşallah bebişee kolay gelsin aplacımmsağolun kızlar iyiyim bebişimde iyidir çok şükür
kızlar benim bir işim var işyerinde o biraz sorunlu bir iş kafamı toplayıp
yazdıklarınızı okuyamıyorum kusura bakmayın biraz toparlıyım geliyim
ay kıyamam ben sana burda olsan 10 tane yapardım kız sana
banada yapp taam mıı
birde
8. gün
10. gün
12. gün
13.gün
14. gün
17. gün beraber olduk yumurtlamama dikkat ettim bakalım hayırlısı
kızlar ümitlenmekte istemıyorum ama içime güzel şeyler doguyor bayramın birinci günü adet günüm malatyaya gidiyoruz kaynanamlara ordada net yok artık gelince haber veririm
inşalahh canım benimm
aynen benimdee ama değiştirmiyorrrrrrrr((((
ayy canım bizimde öle olmuştuu takmamıştık o ayy ve geldii inşalahh gelmiştir meleğinn
canım benimm bilirim Rabbim yardımcın olsunn bende ilk zmanlardaa buraya geldiğimde öyleydim düşün taşındıktan 5 ay sonra falan komşulara gitmeye başladım şimdi çok şükür komşularım dışında hiçbiyerini sevmiyorum buranınn
ebett canım benimm ne güsell olur kızz
inşalahhhh olacak quuzmmm zaten çikinsin iyice çikin olacann
inşallahhhh cnmm olurr inşallahh hepımızzzzzzzzzzzzzzzz aynı andaa peş peşee yazarızz hamişizz dıeeeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?