ayy canım benimm inşalahhhhh hamilelik belirtisidirr datlımm yaa sen yine bi iş yapma yorma kendini sakınn
vallahi meloş camlarım silinecek ama bir arkadas var onla silecegiz başkada agır bir işim yok
maşallah bebişee kolay gelsin aplacımm
banada yapp taam mıı
yapmama mı kuzum yaparım tabi ay kızlar ya yakın otursaydık ne güzel olurdu aynı apartmanda falan
AYY CANIM YA İNŞALAHHHHHHHHHHHHHHHHH HAYIRLI HABERLERLE DÖNECENkızlar ümitlenmekte istemıyorum ama içime güzel şeyler doguyor bayramın birinci günü adet günüm malatyaya gidiyoruz kaynanamlara ordada net yok artık gelince haber veririm
AMİNN CANIM İNŞALAHHHHHHinşallah rabbimm önce yıllardır olmayanlara ardında bana nasip eder bebişi(
inşalahh canım benimm
aynen benimdee ama değiştirmiyorrrrrrrr((((
ayy canım bizimde öle olmuştuu takmamıştık o ayy ve geldii inşalahh gelmiştir meleğinn
canım benimm bilirim Rabbim yardımcın olsunn bende ilk zmanlardaa buraya geldiğimde öyleydim düşün taşındıktan 5 ay sonra falan komşulara gitmeye başladım şimdi çok şükür komşularım dışında hiçbiyerini sevmiyorum buranınn
inşallahhhh cnmm olurr inşallahh hepımızzzzzzzzzzzzzzzz aynı andaa peş peşee yazarızz hamişizz dıeeeeeeeeeee
AYY İNŞALAHH QUZUMM YAAAAAAA
inşallah rabbimm önce yıllardır olmayanlara ardında bana nasip eder bebişi(
yapmama mı kuzum yaparım tabi ay kızlar ya yakın otursaydık ne güzel olurdu aynı apartmanda falan
he walla çok hoş olurduu yaa kafa dengi birbirini anlayann ayhh ne güsel toplanırddıkkk
ayy canım benimm inşalahhhhh hamilelik belirtisidirr datlımm yaa sen yine bi iş yapma yorma kendini sakınn
maşallah bebişee kolay gelsin aplacımm
banada yapp taam mıı
gell bacımm paylaşırızzz aolmazsaaa 2sana 3 yıgenıme ve gerısıdee benlee tostıyee kalırr ohh yanınaa sıcacık çayy bidee nenn guzell olurrrrrrrrrrr
unutmadannn bıdee çaydan daha sıcakk sohbett hepsındeenn guzelııııııııııı
gell bacımm paylaşırızzz aolmazsaaa 2sana 3 yıgenıme ve gerısıdee benlee tostıyee kalırr ohh yanınaa sıcacık çayy bidee nenn guzell olurrrrrrrrrrr
unutmadannn bıdee çaydan daha sıcakk sohbett hepsındeenn guzelııııııııııı
uu datlumm benimm yirim kıos senii delüüüü
ben çayı hiç sevmedim sevmiyorum daaaa banada suuuuuuu
kıslarr ben çıkarrr çok öptüm hepinizii işlerimi hallediiym gelirim hayırlı günlerrrrrr
ahhh hayellee yaşaa gençç ol misalii ah nerdeeeeeeeeeeeeeeee
güle güle meloş öpüyorum seni
kıslarr ben çıkarrr çok öptüm hepinizii işlerimi hallediiym gelirim hayırlı günlerrrrrr
hoş geldin canım amin inşallahinşallah rabbimm önce yıllardır olmayanlara ardında bana nasip eder bebişi(
günaydın kızlar...nasılsınız...inşalah herşeyler yolundadır...
tosticiğim inşallah canım çifte bayram yaşarsın....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?