Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

günaydın kızlar...nasılsınız...inşalah herşeyler yolundadır...

tosticiğim inşallah canım çifte bayram yaşarsın....
inş. bulutcum bayram hediyesi olur bize rabbim hayırlısıysa olsun

inş. sevdacım sagol bacım

gunaydınnnnnnn cnmm bizz ıyıyızz sen nasılsın bakemmmmmmm opuyorumm senii kocamannnnnnnnnnnnnnn

canım günaydın hoş geldin uykusuzluk dışında iyiyim

bende iyiyim şuanlık fatoşumm işlere gömülmeden bir bakayım dedimmm sizlereee :13:
birde açıkçası minnakın testini merak ettim

bende iyiyim şuanlık fatoşumm işlere gömülmeden bir bakayım dedimmm sizlereee :13:
birde açıkçası minnakın testini merak ettim

amannn bee sızınn işinizdee zorr ALLAH yardımcınız olsunnnn inşallah minnakın bebısııı vardırr oda bu zorlu yokuşu çıkıp ipi gögüslemiştirrrr aminnnnnnnnn

amannn bee sızınn işinizdee zorr ALLAH yardımcınız olsunnnn inşallah minnakın bebısııı vardırr oda bu zorlu yokuşu çıkıp ipi gögüslemiştirrrr aminnnnnnnnn

evett canım inann artık işimi severek yapmıyorum uzun zamandır bitirdi beni resmennn
aminnn canımmm aminnnnnnnnnnn

kızlar bana müsade wc banyo temizlicem , sonrada oturup kuzu-kuzu ders çalışcam fırsat bulduğum an gelirim yine , çalışan arkadaşlara kolay gelsin kızlar sizlere hoş sohbetler görüşmek üzere

valla bende meraktayım hatta silik çıktı yazmış inşallah yeni bir test alsa da müjdeyi verse

banada iştee siliklik dediği gerçekten siliktirde bunlar yok demiştir gibime geliyooo..neyse herşeyin hayırlısı diyipp bekleyelim bikaç gün daha

akşam biraz keyfim -moralim yoktu kaçtı uykum yakalyamadım işte öleeeeeeeee bide gıcıklık ya sabahın 6 sında uyandım

aaa kim bozdu bakemm senin keyfiniii
valla evdesiniz yatın yaaa bende zar zor kalkıyom saat 8 de demek sen 6 da uyandınn beni bıraksalar 3 e kadar uyurum

tamam şifam iyi dersler sanaaa
bende işlerime bakayımm kızlarrr olarmııı
yine gelirim gün içindeeee tabi patron gelmezseee

cnmm inşallahh yakındaaaaaa bebegın olrdaaaa sıvak evındee mis kokulu bebegınlee ugrasırsınnnn aminnnnnnnnnnnnnnnnnn....

aminn canımm cümlemizee bugünleri göstersin Rabbimm..valla patronlarımdan biri hamile kalsanda bizi bırakmak yok diyo diğerleri ile hiç konuşmadık bakalımm bi hamile kalayımda hayıorlısıyla gerisi kolayy

kıslarrrr benımm kocişş tammmmmmmmmmmmmmm 9 gün evdeymişş yaşasınnnnnnnnnnnnn vee bana dıykii gitmekk istedıgın yerlerii iyi hesaplaa bidaha bu şasnı yakalamaya bılırsın dıyorrrrr ohh ohh yandan yandan:92::92:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…