günaydın canım hoş geldin , :13:günaydın kızlar...nasılsınız...inşalah herşeyler yolundadır...
tosticiğim inşallah canım çifte bayram yaşarsın....
inş. bulutcum bayram hediyesi olur bize rabbim hayırlısıysa olsungünaydın kızlar...nasılsınız...inşalah herşeyler yolundadır...
tosticiğim inşallah canım çifte bayram yaşarsın....
herkeseeee günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrr:13:
minnakımm testte çıkmamış ama söylediğim gibi biraz daha bekliyek bakalım sonra yeniden yaparsın canım..en iyisini yapmışsın bol bol test lazım bizleree çünkü..ben inanıyorum canım yakın zamanda sende güzel haber vereceksin bak demedi demeee
leydimmm taze hamişimizzzz aman canım yat senn kanaman varsa ne güzel ilgilenenlerde varr kendini yormaaa güzel günlerii düşünnn
tostimm demekkk senin bel ağrın var hadi inş. canımm güzel haberlerle dönersin bayramdan sonraa
bulutcum küçük melikemm fatoşumm şifamm sizler nasılsınız bakemmm
selvi diye yeni biri gelmiş sanırım hoşgelmişşş
herkeseeee günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrr:13:
minnakımm testte çıkmamış ama söylediğim gibi biraz daha bekliyek bakalım sonra yeniden yaparsın canım..en iyisini yapmışsın bol bol test lazım bizleree çünkü..ben inanıyorum canım yakın zamanda sende güzel haber vereceksin bak demedi demeee
leydimmm taze hamişimizzzz aman canım yat senn kanaman varsa ne güzel ilgilenenlerde varr kendini yormaaa güzel günlerii düşünnn
tostimm demekkk senin bel ağrın var hadi inş. canımm güzel haberlerle dönersin bayramdan sonraa
gunaydınn inaşalahhhh çiftee bayramm yaşayann çok bu bayrammmmmmmmmmm
canım günaydın hoş geldin uykusuzluk dışında iyiyimherkeseeee günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrr:13:
bende iyiyim şuanlık fatoşumm işlere gömülmeden bir bakayım dedimmm sizlereee :13:
birde açıkçası minnakın testini merak ettim
valla bende meraktayım hatta silik çıktı yazmış inşallah yeni bir test alsa da müjdeyi versebende iyiyim şuanlık fatoşumm işlere gömülmeden bir bakayım dedimmm sizlereee :13:
birde açıkçası minnakın testini merak ettim
akşam biraz keyfim -moralim yoktu kaçtı uykum yakalayamadımniye uykusuzsun şifamm ne oldukii
amannn bee sızınn işinizdee zorr ALLAH yardımcınız olsunnnn inşallah minnakın bebısııı vardırr oda bu zorlu yokuşu çıkıp ipi gögüslemiştirrrr aminnnnnnnnn
valla bende meraktayım hatta silik çıktı yazmış inşallah yeni bir test alsa da müjdeyi verse
akşam biraz keyfim -moralim yoktu kaçtı uykum yakalyamadımişte öleeeeeeeee bide gıcıklık ya sabahın 6 sında uyandım
evett canım inann artık işimi severek yapmıyorum uzun zamandır bitirdi beni resmennn
aminnn canımmm aminnnnnnnnnnn
kızlar bana müsade wc banyo temizlicem , sonrada oturup kuzu-kuzu ders çalışcam fırsat bulduğum an gelirim yine , çalışan arkadaşlara kolay gelsin kızlar sizlere hoş sohbetler görüşmek üzere
cnmm inşallahh yakındaaaaaa bebegın olrdaaaa sıvak evındee mis kokulu bebegınlee ugrasırsınnnn aminnnnnnnnnnnnnnnnnn....
tamam şifam iyi dersler sanaaa
bende işlerime bakayımm kızlarrr olarmııı
yine gelirim gün içindeeee tabi patron gelmezseee
aminn canımm cümlemizee bugünleri göstersin Rabbimm..valla patronlarımdan biri hamile kalsanda bizi bırakmak yok diyo diğerleri ile hiç konuşmadık bakalımm bi hamile kalayımda hayıorlısıyla gerisi kolayy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?