Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

bugün öle doluyum öle doluyum ki devamlı ağlamaklıyım ...ağlamaktan korkuorum çünkü gözlerim şişecek...gözlerimin şişmesinden korkuorum ağladığımı kimse bilmesin die.bu gün bütün herkesin gözleri bende olcak kayınvalidem bana bakıp bakıp gözleri dolacak halime acıyacaklar şimdi birazdan kalkıp abartılı makyaj yapcam şıkır şıkır giyincem aptallar gibi devamlı gülecem herkese çok mutlu umurunda değil gibi görüncem _nereye gitcem biliomusunuz?...o bana nispet yapan devamlı övünen 3.bebeğini dünyaya getiren eltimin yanına hastaneye...nası içim yanıooooooooo bi bilseniz az önce eşimle konuştum biliorum o da şuan benle aynı duygularda sesi durgun canı istmez istemez konuşmaları çok canımı yaktı.

canım üzülme lütfen allah büyüktür böyle yapma
sen test yaptın mı

selam kızlar biraz geç kaldımm... babam bugün memlekete dönüyo onu uğurladım anca gelebildim ...

ahh canım yaa aynı şeyleri bende yaşadımmm eltim doğum yaptıktan sonra bebeği görmeye gelenlere üzüldüğümü belli ettirmemek için hep yüzümde acı bir gülümsemeyle etrafıma çevreme zorunlu bir tebesümle kendimi ve etrafımdakileri kandırdımm .yüzüm gülse bile içim hep ağladı ..acınaklı gözler ,teseli sözlerii , olur seninde,daha zamanı var demelerii bu sözler daha çok yakıyordu içimi ...

biraz önce yasemin aradı herkese selamı var ayağa kalkınca
lekelenmesi oluyomuş yatıyomuş onun için gelemiyorum dedi yarın ikinci testini yaptırıcakmış

cnmmm benımmm senii çok ıyı anlıyorumm yakındaa bendee o durumdaa olacamm bendee o yalanccıı tebbessümü takıcam yuzumeeee o senın yuzunee bakanlarr gözlerinee bakan kurban olsunnn sana ALLAH sevdıgı insanlara bekletırmışş bızdee ALLAH ın sevdıgı ınsanlarızzz inşallah yakında bızımdee melegımız olacak inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
kızlar bu arada leydim kutlamaları çok beğenmiş çok duygulanmış

cnmm benım yaaaaaa melegıne ıyı baksın slm solee ıpekım bidaha ardıgındaa optummmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…