Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

biraz önce yasemin aradı herkese selamı var ayağa kalkınca
lekelenmesi oluyomuş yatıyomuş onun için gelemiyorum dedi yarın ikinci testini yaptırıcakmış
aleyküm selam sağolsun , bizleri merakta koymadığı için teşekkürler inşallah lekelenmeden kurtulur bir an önce

canım benim inan benide ağlattın varya inşallah Rabbim gözünü yaşlı ,kolunu boş koymaz bunca sabrının sonunda müjden yakındır inşallah dua etcem senin için Rabbim kabul buyursun inşallah

aleyküm selam sağolsun , bizleri merakta koymadığı için teşekkürler inşallah lekelenmeden kurtulur bir an önce
inşallah canım doktor tutunma kanaması demiş kan rengi olmadığı sürece sorun yok demiş leydimin kahverengiymiş

bencede ALLAH söyletti inşallah müjdelerin ardı arkası kesilmez :13:

amiiin inşallah

canımm benimmm seni okadar iyi anlıyorumkiii bende gelinimizde aynı şeyi yaşadım..gelinimizinn annesini devamlı bana dua etmesi canımı daha da yaktıı ama Rabbimmin sınavı bu ve bu sınavı geçmek için Rabbime sığınıp dua etmeliyiz başka elimizden bişey gelmez kii

Iyiyim sevdam sen nasılsın işler bayram öncesi yoğundu
birde hesapsız işler de bu aralar çok çıkıyo onun için pek gelemedim

Iyiyim sevdam sen nasılsın işler bayram öncesi yoğundu
birde hesapsız işler de bu aralar çok çıkıyo onun için pek gelemedim

anladım canım zaten bizim işlerin ekstraları hiç bitmiyo elindeki iş bitmeden başka sorunlar çıkıyo..
aldınmı tahlil sonuçlarını ne durumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…