aleyküm selam sağolsun , bizleri merakta koymadığı için teşekkürler inşallah lekelenmeden kurtulur bir an öncebiraz önce yasemin aradı herkese selamı var ayağa kalkınca
lekelenmesi oluyomuş yatıyomuş onun için gelemiyorum dedi yarın ikinci testini yaptırıcakmış
:92: :87:kızlar bu arada leydim kutlamaları çok beğenmiş çok duygulanmış
bencede ALLAH söyletti inşallah müjdelerin ardı arkası kesilmez :13:umudunukaybetme allah söyletti sanırım darısı kankimin başına olsun inşallah
canım benim inan benide ağlattın varyabugün öle doluyum öle doluyum ki devamlı ağlamaklıyım ...ağlamaktan korkuorum çünkü gözlerim şişecek...gözlerimin şişmesinden korkuorum ağladığımı kimse bilmesin die.bu gün bütün herkesin gözleri bende olcak kayınvalidem bana bakıp bakıp gözleri dolacak halime acıyacaklar şimdi birazdan kalkıp abartılı makyaj yapcam şıkır şıkır giyincem aptallar gibi devamlı gülecem herkese çok mutlu umurunda değil gibi görüncem _nereye gitcem biliomusunuz?...o bana nispet yapan devamlı övünen 3.bebeğini dünyaya getiren eltimin yanına hastaneye...nası içim yanıooooooooo bi bilseniz az önce eşimle konuştum biliorum o da şuan benle aynı duygularda sesi durgun canı istmez istemez konuşmaları çok canımı yaktı.
leydim hamile canım isim karışıklığı oldu sanırım
umudunukaybetme allah söyletti sanırım darısı kankimin başına olsun inşallah
bencede ALLAH söyletti inşallah müjdelerin ardı arkası kesilmez :13:
inşallah canım doktor tutunma kanaması demiş kan rengi olmadığı sürece sorun yok demiş leydimin kahverengiymişaleyküm selam sağolsun , bizleri merakta koymadığı için teşekkürler inşallah lekelenmeden kurtulur bir an önce
bencede ALLAH söyletti inşallah müjdelerin ardı arkası kesilmez :13:
slm ipekcigim ya nurcan hamile mis
cok sevindim ya
nurcancigim gozun aydin
bugün öle doluyum öle doluyum ki devamlı ağlamaklıyım ...ağlamaktan korkuorum çünkü gözlerim şişecek...gözlerimin şişmesinden korkuorum ağladığımı kimse bilmesin die.bu gün bütün herkesin gözleri bende olcak kayınvalidem bana bakıp bakıp gözleri dolacak halime acıyacaklar şimdi birazdan kalkıp abartılı makyaj yapcam şıkır şıkır giyincem aptallar gibi devamlı gülecem herkese çok mutlu umurunda değil gibi görüncem _nereye gitcem biliomusunuz?...o bana nispet yapan devamlı övünen 3.bebeğini dünyaya getiren eltimin yanına hastaneye...nası içim yanıooooooooo bi bilseniz az önce eşimle konuştum biliorum o da şuan benle aynı duygularda sesi durgun canı istmez istemez konuşmaları çok canımı yaktı.
Iyiyim sevdam sen nasılsın işler bayram öncesi yoğundu
birde hesapsız işler de bu aralar çok çıkıyo onun için pek gelemedim
anladım canım zaten bizim işlerin ekstraları hiç bitmiyo elindeki iş bitmeden başka sorunlar çıkıyo..
Aldınmı tahlil sonuçlarını ne durumda
ee ipeemm anlat hele yaa sustukkBütün konuşulacaklar bittimi :2:
benimdeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?