Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kızlar bugün bir dolma telaşın düştüm hiç sormayın...yaprak sarması yaptım....bizim yapraklarımız biraz küçük olur...ama çok lezzetlidir...tokat yaprağı....3 4 torba sardım doldurdum derindondurucuya koydum...çok iyi oluyor öyle...eee sizler nasılsınız....

eline sağlık ne iyi yapmışsın

sevdacığım melekete gidiyormuşsun...allah kısmet ederse bizde gidiyoruz...kurbanı kısmet olursa orda kesmeyi düşünüyoruz..kayınpederim ayarlamış...

kızlar okadar kalabalık olacağızki bu bayram...kaayınpederimin kardeşleri eşleriyle çocuklarıyla ayrıyetten kocişin kardeşleri ailecek..nerdeyse bir evin içinde 30 kiş olacağız artık nasıl olur bilemiyorummmmmmmmm...

ipeğim iyiyim saolasın ...iş güç uğraşıyorum evde hafta sonu rabbim kısmet ederse yolculuk var...sen nasılsın minik meleğimiz nasıl...sen bayramda neler yapacaksın...

bugün kimsecikler yok topiğimiz yine sesizliğe boğulmuş...kesin havalar güzel bizim kızlar gezmedelerrrrrrrrr....

demek sevda köye gidiyomuş benim gözümden kaçmış biraz önce sordum
bayramda ne yapıcağını.........kalabalıkta gençlere çok iş düşüyo yorucu
oluyo ama bir o kadar da keyifli oluyo bulutum

ipeğim iyiyim saolasın ...iş güç uğraşıyorum evde hafta sonu rabbim kısmet ederse yolculuk var...sen nasılsın minik meleğimiz nasıl...sen bayramda neler yapacaksın...

ben evdeyim canım fazla kimsemiz yok annem kayınvaldem halam ananem teyzem
onlara gideriz ilk gün biter zaten sonrada evde geçer eşim birkaç gün bir yere gidelim dedi istemedim fazla yorgunluk olsun istemiyorum

evet..seviyorum ..mesela geçende cenazeye gittiğimizdede öyle kalabalıktı..insan vaktin nasıl geçtiğini anlamıyor..zevkle hizmet ediyorsun..çok güzel oluyor...yorgunluk dışında...

kızlaaaaaaaaaaaaaaarrr selam canlarımmmmm nasılsınız herkes iyimiii leydim meleğim gözün aydın olsun canım maşallah inşallah beben seninle şuan...

:92:

tın tırı tırı tın laylalaylalom

eee herkes nasıl özledim hepinizi ipem sen nabersin beben nası annesiii şifa bulut sizer iisinizdir inşalah şekererimmm

yeni cicier eklenmiş bayıldım valla çok şirinlerrr ecik kulanam madem
:98:
:95:
:94:
:92:
:89:
:82:
:83:
:84:
:88:
:78:
:76:

:103::113::119::123::126::125:yaa açok şirin bunar yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…