sağol canım dostlar sağolsun...güle güle iyi akşamlarhoşgeldin tubiş çok şükür iyiyiz canım sen nasılsın tekrar başınız sağolsun
iyi olmana sevindim canım kolaylıklariyiyim canım işler biraz yoğun sen nasılsın
canım benim aşkolsun benim sayfaya geldiğimde sadece ipek ve ben görünüyordum bu yüzden sadece ipeğe selam vermiştim canım nolur kırılma o an görünmüyordun bende kusura bakma lütfen canım arkadaşım nasılsın iyimisin seni çok seviyorum bunuda aklından çıkarmasifaaaaaaaaaaaaaa küstümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bize selam yokmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
güle güle Yasemin bacımyasemin gider
kalplerde gönüller
sizleri öper
mucukkssssssssss
güle güle Yasemin bacım
seni çok seviyorum canım
akşama düşünüyor musun ne yemek yapacağımm
etki-tepki meselesi
canım hoş geldin valla bugün aklımdan geçiyordun Tubiş nerde kaldı diyekızlaaaaaaaaaaaaaaarrr selam canlarımmmmm nasılsınız herkes iyimiii leydim meleğim gözün aydın olsun canım maşallah inşallah beben seninle şuan...
:92:
tın tırı tırı tın laylalaylalom
eee herkes nasıl özledim hepinizi ipem sen nabersin beben nası annesiii şifa bulut sizer iisinizdir inşalah şekererimmm
ayyy valla yakında alışkanlık edinmezsek ne oluyummmm kafiyeli selmalaşmalar , vedalaşmalar hahayyyy koptum yaaaaabu da güzeldii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?