Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

Ayy işe daldımm cevap yazamadım size
evet bende köye gidiyorum hem eşimin hem kendi köyümüze hemde almanyadan görümcem gelecekmiş bayramın 2.günü bakalım onu almak için tekrar ist. A dönüş yapılabilir bilemiyorum hiçç.ama açıkçası evde kalmayı yeğliyorum ama maalesef her bayram evimde kalamadan yorgun argın halimle işe başlıyorumm

Tuğbişimmm hoşgldin canım başın sağolsunnn nasılsın kuzumm bende seni özledimm vallaa yokluğun belliydiii

Güle güle ipekk ve duruuu

sifaaaaaaaaaaaaaa küstümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bize selam yokmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
canım benim aşkolsun benim sayfaya geldiğimde sadece ipek ve ben görünüyordum bu yüzden sadece ipeğe selam vermiştim canım nolur kırılma o an görünmüyordun bende kusura bakma lütfen canım arkadaşım nasılsın iyimisin seni çok seviyorum bunuda aklından çıkarma

iyi akşamlar kızlar
tugbiş hoşgeldin canım özledik seni ,
başın sagolsun bu arada mekanı cennet olsun rabbim yakınlara sabır versin

canım hoş geldin valla bugün aklımdan geçiyordun Tubiş nerde kaldı diye başınız sağolsun canım mekanı cennet olsun

tuğbişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş nerdesinn yaa iki kelam etseydikk çıkıcam birazdaannn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…