olsun canım sağlık olsun , Rabbim güç kuvvet kolaylık versin bayramın anlamı olsun ama dimi böyle kalabalık tadı çıkıyoriyiyim şifacımmm sen nassınn bakalımm evett bugün sessiz kaldık
yaa sorma evine hasret olanlardanım bennokadar çok şey yapmak istiyom evimde ama fırsatım yok zaman yemiyo böle tatillerde de olmayınca iyice delleniyomm ama olsunn napalıımm sağlık olsunn iyiki büyüklerimiz varda görmeye gidiyoss bende böle bakmaya çalışıyom
güle-güle canım benim teşekkür ederim şimdi derin bir nefes aldım ,kociş geldi çıkıyorum bende haydi iyi akşamalrbende çıkıyorum...iyi akşamlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr..
söslüüüm burda mısıııın
saol şekercim dostlar sağolsun...ben yine bişi kaçırdım galiba tuğba başın sağolsun
Tuğbişimmm hoşgldin canım başın sağolsunnn nasılsın kuzumm bende seni özledimm vallaa yokluğun belliydiii
sağol kuzu...
vala bende ösedim sizeri orda bunalım modumdaydım neyseki geçti bittii oohh beaa
Güle güle ipekk ve duruuu
saol canişimmm...işte geldim burdayımmmmcanım hoş geldin valla bugün aklımdan geçiyordun Tubiş nerde kaldı diyebaşınız sağolsun canım mekanı cennet olsun
ya sorma komşum gedi kakmadı eşim geldi yimek yedi çıktı anca geldim işte ama geç kadım gaiba dittin sen yaaatuğbişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş nerdesinn yaa iki kelam etseydikk çıkıcam birazdaannn
yukarı bak yazdım şekercikkkbulut cuğum nere kayboldun canım yaaaaa açıklamamı okumadan mı gittin bak çok üzüldüm ben yaaaa hadi duy sesimi ne olur ne olur
Tubiş bir görünüp bir kayboldun nerdesin
ne oluyo ne kaçırdım geçmiş çok uzundu bakmadım ne negatifi ne yeğeni bana deyiverin yaaburdayımmm cnmmmm nasılsınn bakemmmm ayakın duzeldımıı cnmm testte negatıf çıkmışş ama inşallah yalnıştırrrrr vee yıgenımızz yoldaa gelıyordurrr teeeyyy teyyy
saol şekercim dostlar sağolsun...
saol canişimmm...işte geldim burdayımmmm
ya sorma komşum gedi kakmadı eşim geldi yimek yedi çıktı anca geldim işte ama geç kadım gaiba dittin sen yaaa
yukarı bak yazdım şekercikkk
ne oluyo ne kaçırdım geçmiş çok uzundu bakmadım ne negatifi ne yeğeni bana deyiverin yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?