Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

Duru İpek güle güle iyi akşamlar ,

Sevdacığım naber ya konuşamadık pek bugün demek bayram temposunu anlatırken bile yoruldun vayyyy vayyyy Rabbim kolaylık verrsin

bulut cuğum nere kayboldun canım yaaaaa açıklamamı okumadan mı gittin bak çok üzüldüm ben yaaaa hadi duy sesimi ne olur ne olur

Tubiş bir görünüp bir kayboldun nerdesin

iyiyim şifacımmm sen nassınn bakalımm evett bugün sessiz kaldık
yaa sorma evine hasret olanlardanım benn okadar çok şey yapmak istiyom evimde ama fırsatım yok zaman yemiyo böle tatillerde de olmayınca iyice delleniyomm ama olsunn napalıımm sağlık olsunn iyiki büyüklerimiz varda görmeye gidiyoss bende böle bakmaya çalışıyom

olsun canım sağlık olsun , Rabbim güç kuvvet kolaylık versin bayramın anlamı olsun ama dimi böyle kalabalık tadı çıkıyor

evet canım bayram dediğin kalabalık olurrr

ben çıkıyorum kızlar mesai bitmek üzereee
iyi akşamlar yarın görüşmek üzeree

geldim burdayım sifaammmmmmmmmmmmm yok canım seven sevdiğine darılmazzzzzzzzzzzzzz...
bende sizleri çok seviyorummmmmmmmmmmmmmm

yavruslar ben geldim anca okulda toplantı vardı yeni geldim çorba koydum ocağa bi bakıyım dedim hemen nabers

Konuyu Toplam 3 Kullanıcı okuyor. (3 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
ftsedp, maiberf+, s.tugba+
soslummmm vee tubişimm haydinn konuşunnn

ben yine bişi kaçırdım galiba tuğba başın sağolsun
saol şekercim dostlar sağolsun...

canım hoş geldin valla bugün aklımdan geçiyordun Tubiş nerde kaldı diye başınız sağolsun canım mekanı cennet olsun
saol canişimmm...işte geldim burdayımmmm
tuğbişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş nerdesinn yaa iki kelam etseydikk çıkıcam birazdaannn
ya sorma komşum gedi kakmadı eşim geldi yimek yedi çıktı anca geldim işte ama geç kadım gaiba dittin sen yaaa
bulut cuğum nere kayboldun canım yaaaaa açıklamamı okumadan mı gittin bak çok üzüldüm ben yaaaa hadi duy sesimi ne olur ne olur

Tubiş bir görünüp bir kayboldun nerdesin
yukarı bak yazdım şekercikkk
burdayımmm cnmmmm nasılsınn bakemmmm ayakın duzeldımıı cnmm testte negatıf çıkmışş ama inşallah yalnıştırrrrr vee yıgenımızz yoldaa gelıyordurrr teeeyyy teyyy
ne oluyo ne kaçırdım geçmiş çok uzundu bakmadım ne negatifi ne yeğeni bana deyiverin yaa

Bende geldim aranıza.. Bende 15 aylık evli ve son 7 aydır bebek isteyipde henüz olumlu bir sonuç alamayan bir hatun :2:

cnmmmm melıkenın gunu geçmış dun aksam test yapmış negatıf cıkmıstaa ondan dedımmm ok

sizii öptümm gittimmmmm aneyy arıyorrrrrrrrrrrrr tubişimm hoşgeldinn bacımm başınız saolsunn quzum mekanı cennet olsunn inşalahhhhhhhhh
sen iyisin inşalahh datlummm
ve kaçtımmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…