hoşgeldiiiin yeni evli sayılırsın inşallah topiğimiz sana uğur getirir ve güzel bi haber vrerirsin bizlereBende geldim aranıza.. Bende 15 aylık evli ve son 7 aydır bebek isteyipde henüz olumlu bir sonuç alamayan bir hatun :2:
hmmmmmmm inşalah test yanış çıkmıştırcnmmmm melıkenın gunu geçmış dun aksam test yapmış negatıf cıkmıstaa ondan dedımmm ok
iyiki geldin guzu yaaa nere kıs hemen kaçtın ateş alır gibi...sağo canım dostlar sağolsun alah gençlerden uzak etsin bayağı yaşlı ve hastaydı çok şükürki çekmedi...sizii öptümm gittimmmmm aneyy arıyorrrrrrrrrrrrr tubişimm hoşgeldinn bacımm başınız saolsunn quzum mekanı cennet olsunn inşalahhhhhhhhh
sen iyisin inşalahh datlummm
ve kaçtımmmmmmmmm
kız sen bu saaatlerde görünmezdinneyse tuğbişim sen araştırma yapıyonn bende dizimi izleyeyimm ozaman
canım aramıza hoş geldin inşallah bebişin çok bekletmez seni her zaman bekleriz inşallah ciddi probleminiz yokturBende geldim aranıza.. Bende 15 aylık evli ve son 7 aydır bebek isteyipde henüz olumlu bir sonuç alamayan bir hatun :2:
hoşbulduk tatlımKonuyu Toplam 4 Kullanıcı okuyor. (3 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
sifaa, sevdanehri54+, srp16+
serapcığım hoş geldin canım yaaa çıkmam lazım kociş yan odadan seslenip duruyo gitmezsem eğer komşular çıkıp gelecekhadi çok öpüldünüz görüşmek üzere byyyyyyyyyyyyyy
saol canım amin inşaah...ben geldimmmmmmmm nasılsınız tatlişler
tuğbacım başın sağolsun canım ALLAH yerinde dinlendirsin mekanı cennet olsun inşallah
bende kocişi bekliyom 1 saate gelirim dedi bi yandanda dizime bakıyorum
ağlama kıs hade ben sana miyonlarca merhaba dedim seç al istediğin kadarherkeşler kaçtı gitti bari bi meraba deselerdi:85:
neyse napalım görmediler sanırımmmmmm
yanlız kaldım yine yaaaaaaaaaaa kendi kendime konuşayım
nasılsın serap
iyiyim sen nasılsın serap
olmuyoki anacım görende deli sanır
hoşgeldiiiin yeni evli sayılırsın inşallah topiğimiz sana uğur getirir ve güzel bi haber vrerirsin bizlere
hmmmmmmm inşalah test yanış çıkmıştır
iyiki geldin guzu yaaa nere kıs hemen kaçtın ateş alır gibi...sağo canım dostlar sağolsun alah gençlerden uzak etsin bayağı yaşlı ve hastaydı çok şükürki çekmedi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?