Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

Milli egemenlik öyle bir nurdur ki, onun karşısında zincirler erir,
taç ve tahtlar batar, mahvolur. Milletlerin esirliği üzerine kurulmuş
müesseseler her tarafta yıkılmaya mahkumdurlar! MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Günaydın kızlar.... Canlarım benim hepinize iyi dilerkleriniz için ayrı ayrı tekrar tekrar teşekkür ediyorum.... Allah razı olsun canlarım benim... çok şükür lekenmelerim kesildi fakat tedbir amaçlı yatırıyolar beni ne olur ne olmaz diye.... Saolsunlar eltimler işlerimi hallediyolar.. Akşamda görümcem geliyo.... Kızlar herkez bebeğimi normal yoldan hamile kadığımı zannediyolar bu beni çok mutlu ediyo.... O kadar uğraştınız diyolar vakti saati buzamanmış diye öle seviniyolar ki anlatamam... şükürler olsun sizlerin ve sevdiklerimin duasıyla buralara kadar geldim allah hepinizde razı olsun bugün tekrar test yapıcam inş. Değerlerim yükselmiştir... Canlarım eltim gelir birazdan ben çıkyorum hepinizi çok çok öpüyorum fırsat buldukça gelirim......

inş. degerinde yükselmiştir kanamada kesilmiş maşallah subhanallah
inş.sonuna kadar sorunsuz bir hamileleik gecirirsin canım

herkeze selam nasılsınız?melikecimm nasılsın canım benim bebişin nasıl?
canım ya görmedimm kusura bakma tatlım bebiş iyi çok şüküe sen nasıslınnnn

aplamm çok şükür kesilmişş kanamann
aplamm senden de Allah razı olsunn yat bol bol dinlenn ne güsel bak yardımada geliyolarr yalnız değilsinn
değerlerin inşalahh katlanmıştırr

günaydın canım iyiyim cok şükür sen nasılsın egecik nasıl

bende egecikte iyiyiz canım

canım herşey iyi olacak

ya inanılmaz uykum varr gözlerim kapanıyoo resmennn ben kaçıyım biraz uyuyum da geliyimm çok öptüm hepcinizii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…