Günaydııınnnnnn
kızlar nasılsınız leyidm nasılsın canım kanaman durdumu
tosti canım sen nasılsın
Günaydın kızlar.... Canlarım benim hepinize iyi dilerkleriniz için ayrı ayrı tekrar tekrar teşekkür ediyorum.... Allah razı olsun canlarım benim... çok şükür lekenmelerim kesildi fakat tedbir amaçlı yatırıyolar beni ne olur ne olmaz diye.... Saolsunlar eltimler işlerimi hallediyolar.. Akşamda görümcem geliyo.... Kızlar herkez bebeğimi normal yoldan hamile kadığımı zannediyolar bu beni çok mutlu ediyo.... O kadar uğraştınız diyolar vakti saati buzamanmış diye öle seviniyolar ki anlatamam... şükürler olsun sizlerin ve sevdiklerimin duasıyla buralara kadar geldim allah hepinizde razı olsun bugün tekrar test yapıcam inş. Değerlerim yükselmiştir... Canlarım eltim gelir birazdan ben çıkyorum hepinizi çok çok öpüyorum fırsat buldukça gelirim......
canım ya görmedimm kusura bakma tatlım bebiş iyi çok şüküe sen nasıslınnnnherkeze selam nasılsınız?melikecimm nasılsın canım benim bebişin nasıl?
Günaydın kızlar.... Canlarım benim hepinize iyi dilerkleriniz için ayrı ayrı tekrar tekrar teşekkür ediyorum.... Allah razı olsun canlarım benim... çok şükür lekenmelerim kesildi fakat tedbir amaçlı yatırıyolar beni ne olur ne olmaz diye.... Saolsunlar eltimler işlerimi hallediyolar.. Akşamda görümcem geliyo.... Kızlar herkez bebeğimi normal yoldan hamile kadığımı zannediyolar bu beni çok mutlu ediyo.... O kadar uğraştınız diyolar vakti saati buzamanmış diye öle seviniyolar ki anlatamam... şükürler olsun sizlerin ve sevdiklerimin duasıyla buralara kadar geldim allah hepinizde razı olsun bugün tekrar test yapıcam inş. Değerlerim yükselmiştir... Canlarım eltim gelir birazdan ben çıkyorum hepinizi çok çok öpüyorum fırsat buldukça gelirim......
hoşgeldin meloş iyiyiz biz sen nasılsın
günaydın kızlar nasılsınız
leydim çok sevindim canım kanaman bitmiş
günaydın kızlar nasılsınız
leydim çok sevindim canım kanaman bitmiş
günaydın aplacımm çok şüküğr sen nasılsınn
günaydın ipek tsk sen nasılsın bacım
günaydın canım iyiyim cok şükür sen nasılsın egecik nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?