hoşgeldinn datlummmelike ipek günaydıınnn
atamı andım şimdi yerime geldimmm
nur içinde yat ATAM
Iyi uykular uykucu benim içinde bir yarım saat yat
Günaydım duru kardeş
hoşgeldinn datlumm
ayy apla walla hiç sorma iyice uykucu oldum gittiimm yani uykuyu aldım ama yinede bu saatlerde basıyor uykuu
tamam datlum senin içinde yarım saat uyurumm
iyiyim canım uyusam çok iyi olurdu sen nasılısngünaydın ipeğimmm nasılsın yumurcak nasıl seninde uykun vardır bebişten dolayı az kaldı tatile gircez bol bol dinlenirsin
git yat dinlen melike şimdi bol bol uykuyu depola sonrasında lazım olacakBak demedi deme
iyiyim canım uyusam çok iyi olurdu sen nasılısn
aminn datlumm benimm özledimm kıs senii kıs çıkmam lazımdıı hallettim geldimm
canım beniimm inşallah herşey daha güzel olucak rahat ol inşallah bundan sonra değerin kat kat artıcak ve sende isteye ekleniceksin canımm....çok öpüyorumGünaydın kızlar.... Canlarım benim hepinize iyi dilerkleriniz için ayrı ayrı tekrar tekrar teşekkür ediyorum.... Allah razı olsun canlarım benim... çok şükür lekenmelerim kesildi fakat tedbir amaçlı yatırıyolar beni ne olur ne olmaz diye.... Saolsunlar eltimler işlerimi hallediyolar.. Akşamda görümcem geliyo.... Kızlar herkez bebeğimi normal yoldan hamile kadığımı zannediyolar bu beni çok mutlu ediyo.... O kadar uğraştınız diyolar vakti saati buzamanmış diye öle seviniyolar ki anlatamam... şükürler olsun sizlerin ve sevdiklerimin duasıyla buralara kadar geldim allah hepinizde razı olsun bugün tekrar test yapıcam inş. Değerlerim yükselmiştir... Canlarım eltim gelir birazdan ben çıkyorum hepinizi çok çok öpüyorum fırsat buldukça gelirim......
benimde geceleri uykum bölünüyooo küçük bey feryat figan ağlayarak uyanıyor hemde 2- 3 bazen 4 sefer herseferinde uyutmak yarım saati buluyoo ama bunada şükür
bana haftasonu temizliğe kadın gelicek temizlik var temizliktensaolasınız kızlar....haftasonu yaklaşıyor..artık tatilde bol bol dinlenirsiniz çalışan bayanlar....
sağol bebiimmmmmtuğbişim isterdim yardımcı olmak malesef bir bilgim yok...hatta bende almayı düşünmüştüm..sonra vazgeçtim...
inşallahh edeğerin katlanmıştır canım..herşey daha güzel olacak Allah bu mutluluğunu bozmasın inşallah ..hayırlı haberlerini bekliyoruzGünaydın kızlar.... Canlarım benim hepinize iyi dilerkleriniz için ayrı ayrı tekrar tekrar teşekkür ediyorum.... Allah razı olsun canlarım benim... çok şükür lekenmelerim kesildi fakat tedbir amaçlı yatırıyolar beni ne olur ne olmaz diye.... Saolsunlar eltimler işlerimi hallediyolar.. Akşamda görümcem geliyo.... Kızlar herkez bebeğimi normal yoldan hamile kadığımı zannediyolar bu beni çok mutlu ediyo.... O kadar uğraştınız diyolar vakti saati buzamanmış diye öle seviniyolar ki anlatamam... şükürler olsun sizlerin ve sevdiklerimin duasıyla buralara kadar geldim allah hepinizde razı olsun bugün tekrar test yapıcam inş. Değerlerim yükselmiştir... Canlarım eltim gelir birazdan ben çıkyorum hepinizi çok çok öpüyorum fırsat buldukça gelirim......
tubişimm test çubukları olacak .. ben akşam üstü saat 5_6 gibi sıkışık idrarla temiz bir kaba idrarımı yapıyordumm test çubuğunu max yazan yere kadar daldıırıyordum çubuğu15_20 saniye bekletiyordumm ikinci çizgi çıkana dek tekrarlıyorsun hergünn ..ilk yumurtladığın günler silik çizgi çıkacak silik çizgiyi gördüğün günün gecesi ilişkiye başlıyorsunuz preseed eşliğinde:) ertesi günü tekrarladığında silik çizgi daha koyulaşacak ozaman tam yumurtlamış oluyorsun işte..ilişkiye tam gaz devam ediyorsunuzyaw hatunlar preseedim geldi ama nasıl kullancamı bilemedim beaa gavurca yazıyo ya ben çat pat anlarım ing.oda yetmedi anlamama yani kullanmayı öğrendimde o içindeki ovuasyon testi varya onu nasıl kuanacağımı bulamaıdm göremedim bi yerde :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?