Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

melike ipek günaydıınnn

atamı andım şimdi yerime geldimmm

nur içinde yat ATAM
hoşgeldinn datlumm

Iyi uykular uykucu benim içinde bir yarım saat yat

ayy apla walla hiç sorma iyice uykucu oldum gittiimm yani uykuyu aldım ama yinede bu saatlerde basıyor uykuu
tamam datlum senin içinde yarım saat uyurumm

Günaydım duru kardeş

günaydın ipeğimmm nasılsın yumurcak nasıl seninde uykun vardır bebişten dolayı az kaldı tatile gircez bol bol dinlenirsin

hoşgeldinn datlumm

ayy apla walla hiç sorma iyice uykucu oldum gittiimm yani uykuyu aldım ama yinede bu saatlerde basıyor uykuu
tamam datlum senin içinde yarım saat uyurumm

git yat dinlen melike şimdi bol bol uykuyu depola sonrasında lazım olacak bak demedi deme

aminn datlumm benimm özledimm kıs senii kıs çıkmam lazımdıı hallettim geldimm
:78:
canım beniimm inşallah herşey daha güzel olucak rahat ol inşallah bundan sonra değerin kat kat artıcak ve sende isteye ekleniceksin canımm....çok öpüyorum

günaydın arkadaşar nasılsınız bugün eşim evde dışarda zaman geçircez çok giremicem bi bakem dedim bizim şeker parçaarına
kızlar ya yokmu aranızda preseed kullanmayı tarif edecek bi hayır sahibi buamıyorum hiçbir topikte preseed topiğinede baktım ama ordanda ii bi tarif alamadım ya

saolasınız kızlar....haftasonu yaklaşıyor..artık tatilde bol bol dinlenirsiniz çalışan bayanlar....

tuğbişim isterdim yardımcı olmak malesef bir bilgim yok...hatta bende almayı düşünmüştüm..sonra vazgeçtim...

inşallahh edeğerin katlanmıştır canım..herşey daha güzel olacak Allah bu mutluluğunu bozmasın inşallah ..hayırlı haberlerini bekliyoruz

tubişimm test çubukları olacak .. ben akşam üstü saat 5_6 gibi sıkışık idrarla temiz bir kaba idrarımı yapıyordumm test çubuğunu max yazan yere kadar daldıırıyordum çubuğu15_20 saniye bekletiyordumm ikinci çizgi çıkana dek tekrarlıyorsun hergünn ..ilk yumurtladığın günler silik çizgi çıkacak silik çizgiyi gördüğün günün gecesi ilişkiye başlıyorsunuz preseed eşliğinde:) ertesi günü tekrarladığında silik çizgi daha koyulaşacak ozaman tam yumurtlamış oluyorsun işte..ilişkiye tam gaz devam ediyorsunuz

not:en az 3 saatlik idrar olacak ve o saat zarfında içecek içme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…