inşallah bu bayram göbeğinde önümüzdeki senede kucağında olur bebişinipekciğim güzelce temizlenir..mis gibi tertemiz evinde iyi bir tatil yaparsın kocişinle....bu arada kocişinle başbaşla son bayramın aklında bulunsunnnnnnnnnn..birdahaki bayrammmmmmmmmm minik meleğininz yanınızda olacak....
ahhhhhhhhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhhhhhhh
ne güzel...isterdim şimdi memlekete giderken ya bebeşim göbeğimde olsun yada kollarımda..
rabbim o günleride gösterirmi acepppppppppppppppppppppp
inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
evet canım dün gittidünürüm hoş geldin...nasılsın...babanı göndedinmi....allah kavuştursun...
günaydın arkadaşar nasılsınız bugün eşim evde dışarda zaman geçircez çok giremicem bi bakem dedim bizim şeker parçaarına
kızlar ya yokmu aranızda preseed kullanmayı tarif edecek bi hayır sahibi buamıyorum hiçbir topikte preseed topiğinede baktım ama ordanda ii bi tarif alamadım ya
afiyet olsuns.tugba, bulut83, duru81, [ımg]http://www.kadinlarkulubu.com/images/kk_member.gif[/ımg]iipekk34+, [ımg]http://www.kadinlarkulubu.com/images/kk_member.gif[/ımg]kedersiz+, tosti
herkes neden sessiz ???????
Neyse ben kahvaltı hazırayayım öpüyorum şekerciklerim görüşürüz sayfa açık bakarım arada bye
ipekciğim güzelce temizlenir..mis gibi tertemiz evinde iyi bir tatil yaparsın kocişinle....bu arada kocişinle başbaşla son bayramın aklında bulunsunnnnnnnnnn..birdahaki bayrammmmmmmmmm minik meleğininz yanınızda olacak....
Ahhhhhhhhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhhhhhhh
ne güzel...isterdim şimdi memlekete giderken ya bebeşim göbeğimde olsun yada kollarımda..
Rabbim o günleride gösterirmi acepppppppppppppppppppppp
inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
günaydın canım hoşgeldin ..nasılsın canım ..
Konuyu Toplam 3 Kullanıcı okuyor. (2 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
sifaa, bulut83+
günaydın kızlar diyeceğim ama bulutum görünüyor bir tek canım nasılsınburda olupda görünmez olan kızlara da selam olsun
günaydın canım hoşgeldin ..nasılsın canım ..
bugünki günaydın bir başka
evet canım yaaaa sormayın kızlar bende gerçek kişisel rütbem gibi KARMAKARIŞIKLAŞMAKTAYIM bu aralar daha bir duygusal hüzünlü oldum artık şaka felan bile kaldıramıyorum söz meclisten dışarı tabi yani gülemiyorum ,gülümseyemiyorum asık suratlının biri oldum ahhhhhhhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhgünaydın canım hoşgeldin ..nasılsın canım ..
bugünki günaydın bir başka
canım benim günaydın resmim bebek resmiydi yaaaa benim gibi içlendi odakedersizim nasılsın ne oldu neden aglıyon kıyamam özeline bak anacım
hepimiz öyleyizz aslında da belli ettirmiyoruz işte. ama bazende (şimdi olduğu gibi )tutamıyoruz kendimizievet canım yaaaa sormayın kızlar bende gerçek kişisel rütbem gibi KARMAKARIŞIKLAŞMAKTAYIM bu aralar daha bir duygusal hüzünlü oldum artık şaka felan bile kaldıramıyorum söz meclisten dışarı tabi yani gülemiyorum ,gülümseyemiyorum asık suratlının biri oldum ahhhhhhhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:95: :88:
inşallah canım ya ben birde bu yeni ortamı hiçççççççç sevemedim insanlar sıcak gibi gelmiyor herkes kendi derdinde eve kapanmak da sıktı beni onunda etkisi var en büyük özlem işte Rabbim hayırlısı ile nasip etsin tez zamandaAllaha şükür iyiyiz şifam sen biraz üzgünmüşsün kedersizde ö yle
inşallah en kısa zamanda moralinizi bozan konular düzelir
doğru canım doğru aynen öyle bazen gırgır bazen geyik bazen hüzün bazen de tutamayıp ağladığımız anlar oluyorhepimiz öyleyizz aslında da belli ettirmiyoruz işte. ama bazende (şimdi olduğu gibi )tutamıyoruz kendimizi
inşallah canım ya ben birde bu yeni ortamı hiçççççççç sevemedim insanlar sıcak gibi gelmiyor herkes kendi derdinde eve kapanmak da sıktı beni onunda etkisi var en büyük özlem işte rabbim hayırlısı ile nasip etsin tez zamanda:13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?