Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ipekciğim güzelce temizlenir..mis gibi tertemiz evinde iyi bir tatil yaparsın kocişinle....bu arada kocişinle başbaşla son bayramın aklında bulunsunnnnnnnnnn..birdahaki bayrammmmmmmmmm minik meleğininz yanınızda olacak....

ahhhhhhhhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhhhhhhh

ne güzel...isterdim şimdi memlekete giderken ya bebeşim göbeğimde olsun yada kollarımda..
rabbim o günleride gösterirmi acepppppppppppppppppppppp

inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

inşallah bu bayram göbeğinde önümüzdeki senede kucağında olur bebişin

tubiş nasıl kullanıldığını söylesem ayıp olacak msn de anlatırım

afiyet olsun

evet canım inşallah bundan sonraki ilk bayramda küçücük bi şey olucak kucağımızda .......merak etme canım olucak hemde çok yakında
benim geçen bayram tedavi olduğum halde aklıma gelmezdi bu bayrama hamile gireceğim inşallah sende oradan buraya hamiş dönersin canım

Konuyu Toplam 3 Kullanıcı okuyor. (2 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
sifaa, bulut83+

günaydın kızlar diyeceğim ama bulutum görünüyor bir tek canım nasılsın burda olupda görünmez olan kızlara da selam olsun

günaydın canım hoşgeldin ..nasılsın canım ..

bugünki günaydın bir başka

sifaam hoş geldinnnnnnnnnnnnnn...
yerim ben nu çok tatlıııııııııııııııııııııııııııııııııııııı

günaydın canım hoşgeldin ..nasılsın canım ..

bugünki günaydın bir başka
evet canım yaaaa sormayın kızlar bende gerçek kişisel rütbem gibi KARMAKARIŞIKLAŞMAKTAYIM bu aralar daha bir duygusal hüzünlü oldum artık şaka felan bile kaldıramıyorum söz meclisten dışarı tabi yani gülemiyorum ,gülümseyemiyorum asık suratlının biri oldum ahhhhhhhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :95: :88:

Allaha şükür iyiyiz şifam sen biraz üzgünmüşsün kedersizde ö yle
inşallah en kısa zamanda moralinizi bozan konular düzelir

hepimiz öyleyizz aslında da belli ettirmiyoruz işte. ama bazende (şimdi olduğu gibi )tutamıyoruz kendimizi

Allaha şükür iyiyiz şifam sen biraz üzgünmüşsün kedersizde ö yle
inşallah en kısa zamanda moralinizi bozan konular düzelir
inşallah canım ya ben birde bu yeni ortamı hiçççççççç sevemedim insanlar sıcak gibi gelmiyor herkes kendi derdinde eve kapanmak da sıktı beni onunda etkisi var en büyük özlem işte Rabbim hayırlısı ile nasip etsin tez zamanda :13:

hepimiz öyleyizz aslında da belli ettirmiyoruz işte. ama bazende (şimdi olduğu gibi )tutamıyoruz kendimizi
doğru canım doğru aynen öyle bazen gırgır bazen geyik bazen hüzün bazen de tutamayıp ağladığımız anlar oluyor

zamanla alışırsınız birbirinize merak etme ....inşallah en büyük özlemde
biticek özlemi bitmeyen kimse kalmayacak allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…