Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

zamanla alışırsınız birbirinize merak etme ....inşallah en büyük özlemde
biticek özlemi bitmeyen kimse kalmayacak allahın izniyle
herkes öyle diyor canım benim sağol hatta bende öyle diyorum alışırım evet ama sadece alışkanlık olur bu yaşadığım yer :26: yani ilkler benim için çok önemli çokkkkkkkk ilk gördüğümde sevemedim hep sevmiyeceğim gibi bir durum olabilir diyede düşünüp duruyorum tanıştığım insanlar tabi oldu tek -tük de olsa ama onlarıda hiç kendime yakın bulmadım ne biliyim sevemeye sevemeye kaç yıl geçircez bakalım burda tabi ömrümüz varsa

sen sıcakkanlısın çabuk uyum sağlarsın gör bak

şşifaaa alışırsın canımm çevrende olur merak etme ...benimde henüz komşum olmadı balkonda bazen göüryoruz birbirmizi merhabadan öteye gitmedik

Son düzenleme:
sen sıcakkanlısın çabuk uyum sağlarsın gör bak
sağol canım benim yaaaa inşallah memnun olacağımız arkadaşlıklar kurarız yaaaa birde ev çarşıya çok uzak arabasızlıktan da böyleyim ben dışarı çıkınca sinirlerim bozuluyor kaldığım yer Kayseri ilçesi ama servisi var ilçe içinde işleyen saat başı 5 e kadar ama ben bekleye bekleye sinir oluyommmm ters bi zamanda mı çıkıomm nedir servis beklemekten geriliyorum bu yüzden dışarı çıkmak cazip gelmiyor bana ev de de sıkılıyomm çoğu zaman araba şart tüp bebek şart bi kooperatife felan girsek de ev sahibi olsak diyoruz evde şart 3 acil ihtiyaç hadi ev en sonda kalsın ama para denkleşmioo kredi çeksek offfffffffffff şu parasızlık beni bu hale getirdi

şşifaaa alışırsın canımm çevrende olur merak etme ...benimde henüz komşum olmadı henüz balkonda bazen göüryoruz birbirmizi merhabadan öteye gitmedik
anlıyorum canım zaman herşeyin ilacı deyip geçiştirioz bazende aha böleee sabırsızlanıommm :18:

şşifaaa alışırsın canımm çevrende olur merak etme ...benimde henüz komşum olmadı henüz balkonda bazen göüryoruz birbirmizi merhabadan öteye gitmedik
[sıze="1"] [/sıze]

valla kızlar ben bile komşuluk yapıyosam siz bu sıcakkanlılıkla mutlaka yaparsınız ...şifam inşallah sıkıntıların bir an önce geçer
canım sana vakıa suresini tavsiye ederim bolluk bereket her akşam oku çok iyi geliyo

ben bile ne demekmiş sende gayet sıcakkanlı , sevecen çok anlayışlı dostumuzsun inşallah canım amin hepimizin tüm sorunları sıkıntısızca hallolur ALLAH razı olsun canım yer-gök dua ile inşalllah hepimizin kesesine bereket olsun Rabbim kabul etsin inşallah dualarımızı yüzümüz hep gülsün inşallah

ben çok çekingenim kimseye gidemem komşular bana geldikten sonra
o kadar çekindimki iade ziyareti yapmaya ....amin canım inşallah

ben çok çekingenim kimseye gidemem komşular bana geldikten sonra
o kadar çekindimki iade ziyareti yapmaya ....amin canım inşallah
ha tamam anladım canım valla benimde huyum suyum değişti ben önceden ne idim şimdi oldum önceden tanımasamda el sallardım ilk adımı ben atardım :80: burda bende senin gibi olldum canım kimse bana gelmeden gitmiyom gitmicem içime kapandım insanlara güvenim yok denecek kadar az işte ondanmıdır nedir bakalım işte bana gelenlerin hepsine iadeyi ziyaret yapmadım hallaaaaaaaa :18: ayıp mı ettim ne dur bir silkeleneyim eski şifaya döneyim :92:

kızlar bana müsade az gideyim ders çalışayım kociş aradı az evvel sordu ders çalışıyor musun diye unutmuşum bugün :))))))))))) hadi sonra kaçamak yapar kaçarım yanınıza kalan kızlara hoş sohbetler öptümmmmmmmmmmmmmmm

kızlara çıkıyorum göürşürzz

şifa zaten ne çekiyorsak çu kahrolasıca para yüzünden çekiyoruz ..parayle saadet olmaz diyenlerden değilim .bence paraylada bir nevi saadet olur

neyse kafam okadar alakbulakki yanlış birşey yazmadan çıkayım en iyisi

slm canlarim nbr
aleyküm selam canım hoş geldin naber ,nasılsın anlıyorum canım para herşeyin ilacı bencede öyle canım Rabbim büyük inşallah daha çok para kaybı ( borçlanmadan ) bebişlerimiz sağlıklı-hayırlısı ile oluverir
Güle güle kızlar
ben tekrar geldim az önce dayımın kızını aradım kendisi Kayseri de evsahibi oldu şükür rahatladı eşide çok iyidir aradım görüşelim diye '' bana hemen hamilemisin '' diye sordu kendisi çok anlayışlıdır yaşça benden büyüktür 3 cici kızı var yok abla dedim daha yeni adetim bitti dedim bana ardından dediki '' ben bir rüya gördüm dedi o yüzden sordum dedi '' eeee hayırdır anlat dedim haırdır inşallah rüyan dedim '' yok anlatmam dedi ,müjdelediler rüyamda dedi'' ayyy nasıl heyecanlandım sırf bunu paylaşmak istedim sizlerle :81: benim tüp bebeklik olduğumu bilen birisidir inşallah yüce Rabbimmmmmmmmmm inşallah rüyalar gerçek olsun

Son düzenleme:
CANIM İNŞALLAH O RÜYA EN KISA ZAMANDA GERÇEK OLUR

CANIM İNŞALLAH O RÜYA EN KISA ZAMANDA GERÇEK OLUR
aminn canım inşallah dayımın kızı nın kalbi çok temizdir ne biliyim işte bir rüya bile insanı nasıl umutlandırıyor aminnnnnnnnnn Rabbim tüm bebek özlemi çeken kullarının yüzünü güldürsün inşallah

ipek ciğim çıkıyorum canım kusura bakma yalnız bırakıyorum inşallah kızlar doluşur buraya da sohbet-muhabbet derken akşam oluverir öpüyorum canım kolaylıklar görüşmek üzere

tünaydınlarrrr patron yemeğe gitti bende hemen damladımm
ipeğim bitek sen görünüyonn nasılsın canım demek haftasonu temizliğe gelen var ne güzell..bende ilk defa birini çağırdım yarın gelecek sadece cam ve kapı silecek ihtiyacı varmış oda ilk defa yapacak komşumla ben bayram öncesi onun içinde iyi olur dedik bakalım canım..Hem onun işine yarasın hem bizim işimize yarasın dedim..

ne oldu nurcanım bu sabah dertli görünüyodu bilgin varmı

leydimm demek lekelenmen geçtii ohh maşallahh değerlerinde yükselmiştir canım merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…