herkes öyle diyor canım benim sağol hatta bende öyle diyorum alışırım evet ama sadece alışkanlık olur bu yaşadığım yer :26: yani ilkler benim için çok önemli çokkkkkkkk ilk gördüğümde sevemedim hep sevmiyeceğim gibi bir durum olabilir diyede düşünüp duruyorumzamanla alışırsınız birbirinize merak etme ....inşallah en büyük özlemde
biticek özlemi bitmeyen kimse kalmayacak allahın izniyle
herkes öyle diyor canım benim sağol hatta bende öyle diyorum alışırım evet ama sadece alışkanlık olur bu yaşadığım yer :26: Yani ilkler benim için çok önemli çokkkkkkkk ilk gördüğümde sevemedim hep sevmiyeceğim gibi bir durum olabilir diyede düşünüp duruyorumTanıştığım insanlar tabi oldu tek -tük de olsa ama onlarıda hiç kendime yakın bulmadım Ne biliyim sevemeye sevemeye kaç yıl geçircez bakalım burda tabi ömrümüz varsa
sağol canım benim yaaaa inşallah memnun olacağımız arkadaşlıklar kurarız yaaaa birde ev çarşıya çok uzak arabasızlıktan da böyleyim ben dışarı çıkınca sinirlerim bozuluyor kaldığım yer Kayseri ilçesi ama servisi var ilçe içinde işleyen saat başı 5 e kadar ama ben bekleye bekleye sinir oluyommmm ters bi zamanda mı çıkıomm nedir servis beklemekten geriliyorum bu yüzden dışarı çıkmak cazip gelmiyor bana ev de de sıkılıyomm çoğu zaman araba şart tüp bebek şart bi kooperatife felan girsek de ev sahibi olsak diyoruz evde şart 3 acil ihtiyaç hadi ev en sonda kalsın ama para denkleşmioo kredi çeksek offfffffffffff şu parasızlık beni bu hale getirdisen sıcakkanlısın çabuk uyum sağlarsın gör bak
anlıyorum canım zaman herşeyin ilacı deyip geçiştirioz bazende aha böleee sabırsızlanıommm :18:şşifaaa alışırsın canımm çevrende olur merak etme ...benimde henüz komşum olmadı henüz balkonda bazen göüryoruz birbirmizi merhabadan öteye gitmedik
şşifaaa alışırsın canımm çevrende olur merak etme ...benimde henüz komşum olmadı henüz balkonda bazen göüryoruz birbirmizi merhabadan öteye gitmedik
[sıze="1"] [/sıze]
valla kızlar ben bile komşuluk yapıyosam siz bu sıcakkanlılıkla mutlaka yaparsınız ...şifam inşallah sıkıntıların bir an önce geçersağol canım benim yaaaa inşallah memnun olacağımız arkadaşlıklar kurarız yaaaa birde ev çarşıya çok uzak arabasızlıktan da böyleyim ben dışarı çıkınca sinirlerim bozuluyor kaldığım yer kayseri ilçesi ama servisi var ilçe içinde işleyen saat başı 5 e kadar ama ben bekleye bekleye sinir oluyommmm ters bi zamanda mı çıkıomm nedir servis beklemekten geriliyorum bu yüzden dışarı çıkmak cazip gelmiyor bana ev de de sıkılıyomm çoğu zaman araba şart tüp bebek şart bi kooperatife felan girsek de ev sahibi olsak diyoruz evde şart 3 acil ihtiyaç hadi ev en sonda kalsın ama para denkleşmioo kredi çeksek offfffffffffff şu parasızlık beni bu hale getirdi
ben bile ne demekmişvalla kızlar ben bile komşuluk yapıyosam siz bu sıcakkanlılıkla mutlaka yaparsınız ...şifam inşallah sıkıntıların bir an önce geçer
canım sana vakıa suresini tavsiye ederim bolluk bereket her akşam oku çok iyi geliyo
ben bile ne demekmişSende gayet sıcakkanlı , sevecen çok anlayışlı dostumuzsun Inşallah canım amin hepimizin tüm sorunları sıkıntısızca hallolur Allah razı olsun canım yer-gök dua ile inşalllah hepimizin kesesine bereket olsun rabbim kabul etsin inşallah dualarımızı yüzümüz hep gülsün inşallah
ha tamam anladım canım valla benimde huyum suyum değişti ben önceden ne idim şimdi oldumben çok çekingenim kimseye gidemem komşular bana geldikten sonra
o kadar çekindimki iade ziyareti yapmaya ....amin canım inşallah
aleyküm selam canım hoş geldin naber ,nasılsınslm canlarim nbr
anlıyorum canım para herşeyin ilacı bencede öyle canım Rabbim büyük inşallah daha çok para kaybı ( borçlanmadan ) bebişlerimiz sağlıklı-hayırlısı ile oluverirkızlara çıkıyorum göürşürzz
şifa zaten ne çekiyorsak çu kahrolasıca para yüzünden çekiyoruz ..parayle saadet olmaz diyenlerden değilim .bence paraylada bir nevi saadet olur
neyse kafam okadar alakbulakki yanlış birşey yazmadan çıkayım en iyisi
ben tekrar geldim az önce dayımın kızını aradım kendisi Kayseri de evsahibi oldu şükür rahatladı eşide çok iyidir aradım görüşelim diye '' bana hemen hamilemisin '' diye sordu kendisi çok anlayışlıdır yaşça benden büyüktür 3 cici kızı varGüle güle kızlar
CANIM İNŞALLAH O RÜYA EN KISA ZAMANDA GERÇEK OLURaleyküm selam canım hoş geldin naber ,nasılsınanlıyorum canım para herşeyin ilacı bencede öyle canım Rabbim büyük inşallah daha çok para kaybı ( borçlanmadan ) bebişlerimiz sağlıklı-hayırlısı ile oluverir
ben tekrar geldim az önce dayımın kızını aradım kendisi Kayseri de evsahibi oldu şükür rahatladı eşide çok iyidir aradım görüşelim diye '' bana hemen hamilemisin '' diye sordu kendisi çok anlayışlıdır yaşça benden büyüktür 3 cici kızı varyok abla dedim daha yeni adetim bitti dedim bana ardından dediki '' ben bir rüya gördüm dedi o yüzden sordum dedi '' eeee hayırdır anlat dedim haırdır inşallah rüyan dedim '' yok anlatmam dedi ,müjdelediler rüyamda dedi'' ayyy nasıl heyecanlandım sırf bunu paylaşmak istedim sizlerle :81: benim tüp bebeklik olduğumu bilen birisidir inşallah yüce Rabbimmmmmmmmmm inşallah rüyalar gerçek olsun
aminn canım inşallah dayımın kızı nın kalbi çok temizdir ne biliyim işte bir rüya bile insanı nasıl umutlandırıyorCANIM İNŞALLAH O RÜYA EN KISA ZAMANDA GERÇEK OLUR
aminn canım inşallah dayımın kızı nın kalbi çok temizdir ne biliyim işte bir rüya bile insanı nasıl umutlandırıyorAminnnnnnnnnn rabbim tüm bebek özlemi çeken kullarının yüzünü güldürsün inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?