canım naber patron kıışşşşş kışşşşşşşş gittimitünaydınlarrrr patron yemeğe gitti bende hemen damladımm
ipeğim bitek sen görünüyonn nasılsın canım demek haftasonu temizliğe gelen var ne güzell..bende ilk defa birini çağırdım yarın gelecek sadece cam ve kapı silecek ihtiyacı varmış oda ilk defa yapacak komşumla ben bayram öncesi onun içinde iyi olur dedik bakalım canım..Hem onun işine yarasın hem bizim işimize yarasın dedim..
ne oldu nurcanım bu sabah dertli görünüyodu bilgin varmı
leydimm demek lekelenmen geçtii ohh maşallahh değerlerinde yükselmiştir canım merak etme
Iyiyim canım sen nasılsın ...evet kadın geliyo bundan sonra her ay almayı düşünüyorum ben yapamıyorum çevremde de gelip yapan kimse yok
bir şeye ihtiyacın olursa söyle diyo bizim gelin sağolsun ama onuda ben diyemem
hem gelinde çalışıyo küçük çocuğu var onada yazık en iyisi bu ayda bir kere gelir
zaten eşim tuvalet temizleme süpürme silme gibi üstten olan işleri yapıyo......
Sende iyi düşünmüşsün canım hem bayram üstü sevaba girersin hemde yorulmazsın ne güzel .....kedersiz canım sıkkın dedi ama bi şey anlatmadı
canım naber patron kıışşşşş kışşşşşşşş gittiminasılsın canım
çok düşünmüşsünüz kızlar hani beterin beteri misali bizlerden çok zor durumda olanlara el uzatmalıyız :79: :81:evet kimseden bu konuda bende yardım isteyemem boşver eniyisini yapıyon sende ayda bir defa para ayrılır bende hamile kalınca açıkçası bende öle yapmayı düşünüyorum..baksana şimdiden yolu yaptım camdan başlatıyom
evet gerçekten gelecek kişi demiş çok iyi olur ihtiyacım var diye 3 tane çocuğu var eşi yurtdışında işçiymiş bende bir çocuğuna bişeyler aldım kadında zayıfmış benim yeni ama artık olmayan kıyafetlerimi ayırıcam istediğini alsın diye. İnan okadar seviniyorumki etrafımda böle insanlara az da olsa yardımcı olmak çok güzel..Allah kimseyi darda bırakmasınn
evet kimseden bu konuda bende yardım isteyemem boşver eniyisini yapıyon sende ayda bir defa para ayrılır bende hamile kalınca açıkçası bende öle yapmayı düşünüyorum..baksana şimdiden yolu yaptım camdan başlatıyom
Evet gerçekten gelecek kişi demiş çok iyi olur ihtiyacım var diye 3 tane çocuğu var eşi yurtdışında işçiymiş bende bir çocuğuna bişeyler aldım kadında zayıfmış benim yeni ama artık olmayan kıyafetlerimi ayırıcam istediğini alsın diye. Inan okadar seviniyorumki etrafımda böle insanlara az da olsa yardımcı olmak çok güzel..allah kimseyi darda bırakmasınn
3 kişi geldi bana 2 sini gittim 1 i kaldı onu ihmal ettim gitmeliyim canım komşucuğumunburdamıydın sende canım görmedim birz önce seni iyim canım sen nasılsın bakemm
yaa evet şimdilik yok ama eli kulağında gelir hemen yemek yiyippbugün sekreterde yok hastaymış o yüzden yoğunum baya canım..
demek sende komşularına iadei ziyaret yapmadınn olmaz kızlarr yapınnn komşuluk çok önemli dinimizde biliyosunuzzyavaş yavaş alışıcan sende canımm yeni yerine merak etme:89:
burdamıydın sende canım görmedim birz önce seni iyim canım sen nasılsın bakemm
Yaa evet şimdilik yok ama eli kulağında gelir hemen yemek yiyippBugün sekreterde yok hastaymış o yüzden yoğunum baya canım..
Demek sende komşularına iadei ziyaret yapmadınn olmaz kızlarr yapınnn komşuluk çok önemli dinimizde biliyosunuzzYavaş yavaş alışıcan sende canımm yeni yerine merak etme:89:
ohhhh komşuda pişer sanada düşer afiyet olsun canım diyalog çok önemli Rabbim daim ettirsin canım :81:ben bitirdim iade ziyaretlerini allaha şükür iyi bi apartmana denk geldik
çekindiğimin farkındalar onlar sokuluyolar alışmaya başladım hamile olduğumu öğrendikleriden beri pişirdikleri yemeklerden sağolsunlar getiriyolar
hoş gelmişsin iyiii bulduğumuz her yerdehu hu kızlar arkadasa cıktım caya laptopu varmış ondan bir bakem dedim sizlere
kızlar leydimin sonucu 92 çıkmış bebişi hızla büyüyo allah nazardan saklasın
çok uykusu gelmiş yatıcaktı herkese selamlarını iletti herkes için dualar ediyo
çok şükür ALLAH ım çok sevindim yaaaaaaa teşekkürler İpekciğim bildirdiğin içinkızlar leydimin sonucu 92 çıkmış bebişi hızla büyüyo allah nazardan saklasın
çok uykusu gelmiş yatıcaktı herkese selamlarını iletti herkes için dualar ediyo
çok şükür allah ım çok sevindim yaaaaaaa teşekkürler ipekciğim bildirdiğin için:81: :80: :79:
Ha bu arada o gidemediğim komşuma gittim ama evde yoktuşans işte
olur öyle yapacağım kaldımı kalıyor işte kısmet ne zamansa artık , canım ben mutfakta olacağım yemek hazırlığındayımyarın gidersin canım ne yapalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?