Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

Iyiyim canım sen nasılsın ...evet kadın geliyo bundan sonra her ay almayı düşünüyorum ben yapamıyorum çevremde de gelip yapan kimse yok
bir şeye ihtiyacın olursa söyle diyo bizim gelin sağolsun ama onuda ben diyemem
hem gelinde çalışıyo küçük çocuğu var onada yazık en iyisi bu ayda bir kere gelir
zaten eşim tuvalet temizleme süpürme silme gibi üstten olan işleri yapıyo......
Sende iyi düşünmüşsün canım hem bayram üstü sevaba girersin hemde yorulmazsın ne güzel .....kedersiz canım sıkkın dedi ama bi şey anlatmadı

canım naber patron kıışşşşş kışşşşşşşş gittimi nasılsın canım

evet kimseden bu konuda bende yardım isteyemem boşver eniyisini yapıyon sende ayda bir defa para ayrılır bende hamile kalınca açıkçası bende öle yapmayı düşünüyorum..baksana şimdiden yolu yaptım camdan başlatıyom
evet gerçekten gelecek kişi demiş çok iyi olur ihtiyacım var diye 3 tane çocuğu var eşi yurtdışında işçiymiş bende bir çocuğuna bişeyler aldım kadında zayıfmış benim yeni ama artık olmayan kıyafetlerimi ayırıcam istediğini alsın diye. İnan okadar seviniyorumki etrafımda böle insanlara az da olsa yardımcı olmak çok güzel..Allah kimseyi darda bırakmasınn

canım naber patron kıışşşşş kışşşşşşşş gittimi nasılsın canım

burdamıydın sende canım görmedim birz önce seni iyim canım sen nasılsın bakemm
yaa evet şimdilik yok ama eli kulağında gelir hemen yemek yiyipp bugün sekreterde yok hastaymış o yüzden yoğunum baya canım..
demek sende komşularına iadei ziyaret yapmadınn olmaz kızlarr yapınnn komşuluk çok önemli dinimizde biliyosunuzz yavaş yavaş alışıcan sende canımm yeni yerine merak etme:89:

çok düşünmüşsünüz kızlar hani beterin beteri misali bizlerden çok zor durumda olanlara el uzatmalıyız :79: :81:

geçim derdi hepimizde var ama böyle etrafımıza bakıp bizden daha zor durumdakilere az da olsa bu şekilde yardımda bulunmak en iyisi allah kabul etsin canım

3 kişi geldi bana 2 sini gittim 1 i kaldı onu ihmal ettim gitmeliyim canım komşucuğumun dayı kızımın rüyasından bahsetmiştim onu nasılllll görmezsin kolay gelsin canım personel sayısı azalmış yoğunmuşsun sabır diliyorum

kızlar sayfa açık kalsın ben ara ara katılırım aranıza öptüm hoş sohbetler :92: :79:

Konuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
sifaa, iipekk34+, ofamannalan, sevdanehri54+, tuyaneda+

ofamannalan ne derdin var senin canım

tuyaneda hoş geldin canım ofamannalan sende canım hoş geldiniz ,şeref verdiniz nasılsınız kızlar

ben bitirdim iade ziyaretlerini allaha şükür iyi bi apartmana denk geldik
çekindiğimin farkındalar onlar sokuluyolar alışmaya başladım hamile olduğumu öğrendikleriden beri pişirdikleri yemeklerden sağolsunlar getiriyolar

ohhhh komşuda pişer sanada düşer afiyet olsun canım diyalog çok önemli Rabbim daim ettirsin canım :81:

kızlar leydimin sonucu 92 çıkmış bebişi hızla büyüyo allah nazardan saklasın
çok uykusu gelmiş yatıcaktı herkese selamlarını iletti herkes için dualar ediyo

Son düzenleme:
Duru öyle seviniyorum ki herkes listede yerini almaya başladı
yakında inşallah burada bebek özlemi çeken kimse olmayacak

kızlar leydimin sonucu 92 çıkmış bebişi hızla büyüyo allah nazardan saklasın
çok uykusu gelmiş yatıcaktı herkese selamlarını iletti herkes için dualar ediyo
çok şükür ALLAH ım çok sevindim yaaaaaaa teşekkürler İpekciğim bildirdiğin için :81: :80: :79:

ha bu arada o gidemediğim komşuma gittim ama evde yoktu şans işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…