Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

iyi diyeyim de belki iyi olurum canım ya sanırım bugün yüksek ihtinal regl oldum çünkü diğer günlere göre daha çok geldi zaten 33e kadar yolu var demiştim tam 33 de geldi.fena bozuldum ama hatta az önce tutunma kanaması dedikleri şeye baktım ama uzun sürmez diyor benim nerdeyse 12 gündür leke leke geliyor.öyle işte umutlar umutlar ve sonu tossss

tamam hayatım iyi akşamlar sana bende çıkıcam birazdan hadi güzel haberler innşallah herşey tıkırındadır Allaha emanet oluuuun minnakınla

üzülme canım geçmiş olsun inşallah diğer aya müjdeni alırız bu konuda doktora gitmişmiydin :26: doktor ne diyor peki

Kızlar bende bir topik açtım
adet günü yaklaşanlar ve acaba hamile miyim diyenler konu başlıklı
:)))

tubiş nasıl kullanıldığını söylesem ayıp olacak msn de anlatırım
hmmm bu ay geçti gaiba bir dahaki ay nasip olursa başlarım seni rahatsız ederim o zaman şekercim
niyeki bebim ya saın şu kara bulutları üstünüzden hayırısı osun herşeyin çok düşünmemeye çalış seni üzen durumları ne bieyim komşuya fian gitmiyosanda günde yarım saat kendine ayır azıcık çık evin yakınarında yürü bul bi park otur evde durup durup benim gibi akını yarım etme öpüyorum şifaaammmbi dahaki girişimde daha neşei cıvıl cıvıl şifa görem olarmı
kızlar leydimin sonucu 92 çıkmış bebişi hızla büyüyo allah nazardan saklasın
çok uykusu gelmiş yatıcaktı herkese selamlarını iletti herkes için dualar ediyo

:92::81::87:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…