Duru öyle seviniyorum ki herkes listede yerini almaya başladı
yakında inşallah burada bebek özlemi çeken kimse olmayacak
iyi akşamlar canım nasılsıniyi akşamlar kızlar melike hakkında hayırlısı canım 12 gün neden kanama oluyor sende ?
üzülme canım geçmiş olsuniyi diyeyim de belki iyi olurum canım ya sanırım bugün yüksek ihtinal regl oldum çünkü diğer günlere göre daha çok geldi zaten 33e kadar yolu var demiştim tam 33 de geldi.fena bozuldum ama hatta az önce tutunma kanaması dedikleri şeye baktım ama uzun sürmez diyor benim nerdeyse 12 gündür leke leke geliyor.öyle işte umutlar umutlar ve sonu tossss
iyi akşamlar canım nasılsınkomşudaydın bugün demi eğlenmişsindir ne güzel
aman yok kız ne eylenmesi her zman gidiyorum ona oda bana sıkıldım acıkcası
inşallahh edeğerin katlanmıştır canım..herşey daha güzel olacak Allah bu mutluluğunu bozmasın inşallah ..hayırlı haberlerini bekliyoruz
tubişimm test çubukları olacak .. ben akşam üstü saat 5_6 gibi sıkışık idrarla temiz bir kaba idrarımı yapıyordumm test çubuğunu max yazan yere kadar daldıırıyordum çubuğu15_20 saniye bekletiyordumm ikinci çizgi çıkana dek tekrarlıyorsun hergünn ..ilk yumurtladığın günler silik çizgi çıkacak silik çizgiyi gördüğün günün gecesi ilişkiye başlıyorsunuz preseed eşliğinde:) ertesi günü tekrarladığında silik çizgi daha koyulaşacak ozaman tam yumurtlamış oluyorsun işte..ilişkiye tam gaz devam ediyorsunuz
not:en az 3 saatlik idrar olacak ve o saat zarfında içecek içme
hmmm bu ay geçti gaiba bir dahaki ay nasip olursa başlarım seni rahatsız ederim o zaman şekercimtubiş nasıl kullanıldığını söylesem ayıp olacak msn de anlatırım
niyeki bebim ya saın şu kara bulutları üstünüzden hayırısı osun herşeyin çok düşünmemeye çalış seni üzen durumları ne bieyim komşuya fian gitmiyosanda günde yarım saat kendine ayır azıcık çık evin yakınarında yürü bul bi park otur evde durup durup benim gibi akını yarım etmeevet canım yaaaa sormayın kızlar bende gerçek kişisel rütbem gibi KARMAKARIŞIKLAŞMAKTAYIM bu aralar daha bir duygusal hüzünlü oldum artık şaka felan bile kaldıramıyorum söz meclisten dışarı tabi yani gülemiyorum ,gülümseyemiyorum asık suratlının biri oldum ahhhhhhhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:95: :88:
kızlar leydimin sonucu 92 çıkmış bebişi hızla büyüyo allah nazardan saklasın
çok uykusu gelmiş yatıcaktı herkese selamlarını iletti herkes için dualar ediyo
topiğin hayırı olsun canımKızlar bende bir topik açtım
adet günü yaklaşanlar ve acaba hamile miyim diyenler konu başlıklı
:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?