Bilmiyorumki tosticim ilk kez oluyor böyle dengeler gitgite bozuluyor anlayacağın hayırlısı bakalım velhasıl kadın olmak zor zanaat be yavrusiyi akşamlar kızlar melike hakkında hayırlısı canım 12 gün neden kanama oluyor sende ?
üzülme canım geçmiş olsuninşallah diğer aya müjdeni alırız bu konuda doktora gitmişmiydin :26: doktor ne diyor peki
haklısın walla aplacım herkeşş öle diyo bakalımm ne olacakk sonumuzzgünaydın ipeğimmm nasılsın yumurcak nasıl seninde uykun vardır bebişten dolayı az kaldı tatile gircez bol bol dinlenirsin
git yat dinlen melike şimdi bol bol uykuyu depola sonrasında lazım olacakbak demedi deme
slm datlumm maleseff quuzu bi bilgimm yokk menimmmgünaydın arkadaşar nasılsınız bugün eşim evde dışarda zaman geçircez çok giremicem bi bakem dedim bizim şeker parçaarına
kızlar ya yokmu aranızda preseed kullanmayı tarif edecek bi hayır sahibi buamıyorum hiçbir topikte preseed topiğinede baktım ama ordanda ii bi tarif alamadım ya
maşallahh çok şükürr yaaakızlar leydimin sonucu 92 çıkmış bebişi hızla büyüyo allah nazardan saklasın
çok uykusu gelmiş yatıcaktı herkese selamlarını iletti herkes için dualar ediyo
aplamm hayırlısı olsun ipek aplam haklı umut olmadan yaşanmıyorrrrriyi diyeyim de belki iyi olurum canım ya sanırım bugün yüksek ihtinal regl oldum çünkü diğer günlere göre daha çok geldi zaten 33e kadar yolu var demiştim tam 33 de geldi.fena bozuldum ama hatta az önce tutunma kanaması dedikleri şeye baktım ama uzun sürmez diyor benim nerdeyse 12 gündür leke leke geliyor.öyle işte umutlar umutlar ve sonu tossss
topiğin hayırı olsun canım
hoşgeldin menikem ne var ne çok
günaydın arkadaşar nasılsınız bugün eşim evde dışarda zaman geçircez çok giremicem bi bakem dedim bizim şeker parçaarına
kızlar ya yokmu aranızda preseed kullanmayı tarif edecek bi hayır sahibi buamıyorum hiçbir topikte preseed topiğinede baktım ama ordanda ii bi tarif alamadım ya
caniş neer oldu senin nunuya bekide kendini hazırlıyodur bi dahaki ayda dö tutmak için öyle düşün olarmı alah çok aratmaısn bebimmmBilmiyorumki tosticim ilk kez oluyor böyle dengeler gitgite bozuluyor anlayacağın hayırlısı bakalım velhasıl kadın olmak zor zanaat be yavrus
Yok hayatım gitmedim çünkü dediğim gibi ilk kez böyle oluyor normlde adetim zaten günü gününe olmaz ama en fazla 2-3 gün önce lekelenme başlar bu kez bir hafta önceden başladı bi kahverenhi bi küçük pıhtılar bi pembe anlayacağım rengarenk oldum ha hayyy,bayramdan sonra gtmeyi düşünüyorudum zaten sorarım bunu da bizim nunu dengeleri şaştı dohtuuuur diyim bakim
allllllaaaah razı olsun melek yüzlümmcnnmm anlatayımm ALLAH a şükürr hayır severizzz
öncelıkleee uzun çubuku pressed ın ucuna takıyosun sonra şrıngaa ğibi çekiyosun 3 veya 4m kadar kulaanılıyoo (ben 3m kullandım) oraya gelene kadarr sıkıyosun ılacııı sonrasınaa preseed den çıkarıyosun çubugu veeeeeee ne desemm orayaa yavaşçaa sıkıyosunnn içinee v..j ..naya yanii hahaaaaa hadii kolayy gele bunun sayesinde yiğenimiz gele inşallahhhh......
ben kullandımda sen ne için kullanıcan dr mu verdi yoksa kendi kendinemi başlıcankızlar menagon lullandınız mı ben başlayacam..........
ay bebm inşalahh sende o nayan gibii hamile olduğunu söylersin inşalahh inşalah vesile olacakkcaniş neer oldu senin nunuya bekide kendini hazırlıyodur bi dahaki ayda dö tutmak için öyle düşün olarmı alah çok aratmaısn bebimmm
allllllaaaah razı olsun melek yüzlümm
ama benim şırıngamı tuhaf benmi göremiyorum blemme benimkinde şırıngaya ne kadar aınacağına dair bi işaret yok şırıngada dün öle kafama göre yaptım nerdeyse tüpün yarısını içime doldurdum vıcık vıcık öö geldi yaaa
bidahaki ay başıcam ama iice bi öğrenmek lazım bunu bu arada preseed kullananların topikte bi hanım ilk kez kullanmış bugün hamile olarak döndü kız bizide buurmu o şans acep yaa
Günaydın akide şekerleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmm
:79::80::81::87:
cnmmmmm nerdee beee inşallah seni bulurr ama benii bulacagını sanmıyorum çünkü geçen ay kullandım ne gelen nede giden var bu ayda kullandım olmazsaa benim için pressed efsanesii son bulacak cnmm kıss zaten tüpün yarısınaa kadar çekiyosun belkıde daha fazlası cnmm yaşçaa sıkkkk içindee kalsın bendee hızlıı sıkmıştım vıcık vıcık oldum ama yavaş sıkıncaaa bişeyyy olmuyoo kalıyo içerideee zavallımcaniş neer oldu senin nunuya bekide kendini hazırlıyodur bi dahaki ayda dö tutmak için öyle düşün olarmı alah çok aratmaısn bebimmm
allllllaaaah razı olsun melek yüzlümm
ama benim şırıngamı tuhaf benmi göremiyorum blemme benimkinde şırıngaya ne kadar aınacağına dair bi işaret yok şırıngada dün öle kafama göre yaptım nerdeyse tüpün yarısını içime doldurdum vıcık vıcık öö geldi yaaa
bidahaki ay başıcam ama iice bi öğrenmek lazım bunu bu arada preseed kullananların topikte bi hanım ilk kez kullanmış bugün hamile olarak döndü kız bizide buurmu o şans acep yaa
melikemmm gunaydınn cnm daa gitmişsin sanırımmmmay bebm inşalahh sende o nayan gibii hamile olduğunu söylersin inşalahh inşalah vesile olacakk
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:80::80::80::80::80::80::80::80:
günaydın
cnmmmmm nerdee beee inşallah seni bulurr ama benii bulacagını sanmıyorum çünkü geçen ay kullandım ne gelen nede giden var bu ayda kullandım olmazsaa benim için pressed efsanesii son bulacak cnmm kıss zaten tüpün yarısınaa kadar çekiyosun belkıde daha fazlası cnmm yaşçaa sıkkkk içindee kalsın bendee hızlıı sıkmıştım vıcık vıcık oldum ama yavaş sıkıncaaa bişeyyy olmuyoo kalıyo içerideee zavallımçıkacak yer bulamıyooo hahahahahahah
melikemmm gunaydınn cnm daa gitmişsin sanırımmmm
vee topikin güzelller güzelii anne adaylarıııı vee annelerii nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
geldim ama gidiyorum datlumm misafirlerim gelcek bugün ev temizlicemm çok öptümm sisii görüşüğrüzz
iyidir fatoş sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?