Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

iyi akşamlar kızlar melike hakkında hayırlısı canım 12 gün neden kanama oluyor sende ?
Bilmiyorumki tosticim ilk kez oluyor böyle dengeler gitgite bozuluyor anlayacağın hayırlısı bakalım velhasıl kadın olmak zor zanaat be yavrus

üzülme canım geçmiş olsun inşallah diğer aya müjdeni alırız bu konuda doktora gitmişmiydin :26: doktor ne diyor peki

Yok hayatım gitmedim çünkü dediğim gibi ilk kez böyle oluyor normlde adetim zaten günü gününe olmaz ama en fazla 2-3 gün önce lekelenme başlar bu kez bir hafta önceden başladı bi kahverenhi bi küçük pıhtılar bi pembe anlayacağım rengarenk oldum ha hayyy,bayramdan sonra gtmeyi düşünüyorudum zaten sorarım bunu da bizim nunu dengeleri şaştı dohtuuuur diyim bakim

haklısın walla aplacım herkeşş öle diyo bakalımm ne olacakk sonumuzz
ama varyaa benim bacaklarr bitiiiiii resmenn hertarafı çatladıı kıpkırmızı ön arka şiştii acüü oldummm
slm datlumm maleseff quuzu bi bilgimm yokk menimmm
inşalahh vesile olur
kızlar leydimin sonucu 92 çıkmış bebişi hızla büyüyo allah nazardan saklasın
çok uykusu gelmiş yatıcaktı herkese selamlarını iletti herkes için dualar ediyo
maşallahh çok şükürr yaaa
aplamm hayırlısı olsun ipek aplam haklı umut olmadan yaşanmıyorrrrr
topiğin hayırı olsun canım

hayırlı olsunn tostimmm dopiğin arada uğrarıkk kıss

aplamm gı nerdesinn yafff
neyse ben kaçıyımm kociş gelmeden işlerimi hallediiyim çok öptümmmmmmmmm
hayırlı akşamalrrrrrr

cnnmm anlatayımm ALLAH a şükürr hayır severizzz

öncelıkleee uzun çubuku pressed ın ucuna takıyosun sonra şrıngaa ğibi çekiyosun 3 veya 4m kadar kulaanılıyoo (ben 3m kullandım) oraya gelene kadarr sıkıyosun ılacııı sonrasınaa preseed den çıkarıyosun çubugu veeeeeee ne desemm orayaa yavaşçaa sıkıyosunnn içinee v..j ..naya yanii hahaaaaa hadii kolayy gele bunun sayesinde yiğenimiz gele inşallahhhh......

caniş neer oldu senin nunuya bekide kendini hazırlıyodur bi dahaki ayda dö tutmak için öyle düşün olarmı alah çok aratmaısn bebimmm
allllllaaaah razı olsun melek yüzlümm
ama benim şırıngamı tuhaf benmi göremiyorum blemme benimkinde şırıngaya ne kadar aınacağına dair bi işaret yok şırıngada dün öle kafama göre yaptım nerdeyse tüpün yarısını içime doldurdum vıcık vıcık öö geldi yaaa
bidahaki ay başıcam ama iice bi öğrenmek lazım bunu bu arada preseed kullananların topikte bi hanım ilk kez kullanmış bugün hamile olarak döndü kız bizide buurmu o şans acep yaa

kızlar menagon lullandınız mı ben başlayacam..........
ben kullandımda sen ne için kullanıcan dr mu verdi yoksa kendi kendinemi başlıcan
sakın kendi başına başlama alahh korusun kaş yaparken göz çıkabilir kesinlikle doktor kontrolünde başa bu tür ilaçlar sakıncalı canım
inşallah emeklerinin karşılığını alırsın...

ay bebm inşalahh sende o nayan gibii hamile olduğunu söylersin inşalahh inşalah vesile olacakk
Günaydın akide şekerleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmm
:79::80::81::87:

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :80::80::80::80::80::80::80::80:

cnmmmmm nerdee beee inşallah seni bulurr ama benii bulacagını sanmıyorum çünkü geçen ay kullandım ne gelen nede giden var bu ayda kullandım olmazsaa benim için pressed efsanesii son bulacak cnmm kıss zaten tüpün yarısınaa kadar çekiyosun belkıde daha fazlası cnmm yaşçaa sıkkkk içindee kalsın bendee hızlıı sıkmıştım vıcık vıcık oldum ama yavaş sıkıncaaa bişeyyy olmuyoo kalıyo içerideee zavallım çıkacak yer bulamıyooo hahahahahahah
ay bebm inşalahh sende o nayan gibii hamile olduğunu söylersin inşalahh inşalah vesile olacakk

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :80::80::80::80::80::80::80::80:
melikemmm gunaydınn cnm daa gitmişsin sanırımmmm

vee topikin güzelller güzelii anne adaylarıııı vee annelerii nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

geldim ama gidiyorum datlumm misafirlerim gelcek bugün ev temizlicemm çok öptümm sisii görüşüğrüzz

kadın cennetır...kadın annedır...kadın sırdır...kadın ailedır...kadın kız cocugudur ...kadın zengınlıktır...kadın ıfettır...kadın cehennem kılıdıdır...kadın zıraat koprusunde yol arkadasıdır...kadın sıgınılan lımandır...kadın PEYGAMBERI DOGURAN ANADIR...

kıslarr bakın faceden çaldımm nasıl güzell demeeeee.............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…