Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

leydimin değeri yükselmiş maşallahhh artık normal hamilelik sürecinii girdi hadi hayırlısıyylaaaa güzelce geçirir :13:

ipeğimm fatoşum nasılsınız bakalımm
ben eh işte yaa 1 haftadır bel ağrısı çekiyorum bide kasık iştee yaa ağrısız sızısız zamanımız geçmicek sanırım

inşallahh fatoşumm o günleri hep birlikte görürüz

ipemm dediğim gibiyim işte ne iyi ne kötüü

aman be fatoşumm kendinizi harap ediyonuz haa gencecik yaşlarınıza,eşlerinize yazık valla..en ufak şeyleri bile üzüntüye bağlıyonuz yapmayınn güzellerimm tamam hepimiz üzülüğyos dertleniyos ama ne edekk işteee elden bişey gelmiyokiii eşimizi üzüyos kendimizi yıpratıyos zaten bu psikolojiyle olacaksada olmasını engelliyos

bennn kocişii üzmüyomm damammmı o işee gidincee ne yapıyosamm yapıyomm kendımee gelıncee amann geçersee geçsinn gençlik ne edemmm banannneee yaaaaaaaaaaaaaa

çok haklısın canım bu konuya üzülmemek bunu düşünmemek
mümkün değil tabiki üzüntü olur aklına gelir ama fatoşum ne gerek var
daha şimdiden bebek için odada yer ayırıp oraya bakıp dertlenmeye
bizim boş oda ardiye gibi duruyo ben boşaltıp toplamayı düşünmüyorum
daha erken doğum yaklaşın bakarız diyorum sende uğraşma böyle şeylerle yazık gençliğine unutma bebeğinin sağlıklı bir anneye ihtiyacı olucak

kesinlikleee ipeğimm katılıyorum sana

fatoşumm her ne kadar eşlerimize belli etmesekte onlar sanki anlamıyolarr herşeyin farkındalar merak etme canımm

yaa ne bıleyımmmmmmmmmmmm yaptım iştee salakımm benn salakkkkkkkk beım dee boş adamm ardıyeee gıbıı cnm sadece yatak odasınaa bı duzenleme yapayım dedım onudaa içine ettımmmmmmmmmmmmmm

benim patron gelir birazdan yarım saat sonra gelirim dedi..bu sekreter bugünde yok iyileşmemiş üff patronlarda bana soruyoo sanki zorla elinden tutup getiricem kızı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…