Günaydın akide şekerleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmm
:79::80::81::87:
günaydınnnnnnnnnnngünaydınn herkeşeeeee
leydimin değeri yükselmiş maşallahhh artık normal hamilelik sürecinii girdi hadi hayırlısıyylaaaa güzelce geçirir :13:
ipeğimm fatoşum nasılsınız bakalımm
ben eh işte yaa 1 haftadır bel ağrısı çekiyorum bide kasık iştee yaa ağrısız sızısız zamanımız geçmicek sanırım
inşallahh fatoşumm o günleri hep birlikte görürüz
ipemm dediğim gibiyim işte ne iyi ne kötüü
fatoşum sen niye erken kalkıyon yatsana ne güzelll
amann ne bilemmm bee bacımm sabah kocişi kaldırdım işe gonderdimm dündee yatak odasının yerini degıstırdim bebek olursaa beşigi buraya koyarım dıee sabahtaa orayaa boş boş bakınca ne uyku kaldı ne de bişeyyyyy
belkide ipeğiimm öyledir canım sen dün akşam doktora gitmişsin hayırdır kontrolemi tahlilemi
aman be fatoşumm kendinizi harap ediyonuz haa gencecik yaşlarınıza,eşlerinize yazık valla..en ufak şeyleri bile üzüntüye bağlıyonuz yapmayınn güzellerimm tamam hepimiz üzülüğyos dertleniyos ama ne edekk işteee elden bişey gelmiyokiiieşimizi üzüyos kendimizi yıpratıyos zaten bu psikolojiyle olacaksada olmasını engelliyos
aman be fatoşumm kendinizi harap ediyonuz haa gencecik yaşlarınıza,eşlerinize yazık valla..en ufak şeyleri bile üzüntüye bağlıyonuz yapmayınn güzellerimm tamam hepimiz üzülüğyos dertleniyos ama ne edekk işteee elden bişey gelmiyokiiiEşimizi üzüyos kendimizi yıpratıyos zaten bu psikolojiyle olacaksada olmasını engelliyos
çok haklısın canım bu konuya üzülmemek bunu düşünmemek
mümkün değil tabiki üzüntü olur aklına gelir ama fatoşum ne gerek var
daha şimdiden bebek için odada yer ayırıp oraya bakıp dertlenmeye
bizim boş oda ardiye gibi duruyo ben boşaltıp toplamayı düşünmüyorum
daha erken doğum yaklaşın bakarız diyorum sende uğraşma böyle şeylerle yazık gençliğine unutma bebeğinin sağlıklı bir anneye ihtiyacı olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?