Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

bennn kocişii üzmüyomm damammmı o işee gidincee ne yapıyosamm yapıyomm kendımee gelıncee amann geçersee geçsinn gençlik ne edemmm banannneee yaaaaaaaaaaaaaa

öyle deme geçen günleri geri getirmek mümkün olmuyo
allah korusun kaybedilen sağlığı yerine koymak kolay olmuyo

kesinlikleee ipeğimm katılıyorum sana

fatoşumm her ne kadar eşlerimize belli etmesekte onlar sanki anlamıyolarr herşeyin farkındalar merak etme canımm

ivettttttttttttt bunaa sonunaa kadarr katılıyorum geçen akşamm adam geldii bana dedıkııı benim yüzümden üzülüyosun benim yüzümden çocugun olmuyoo dedıı vee ben daha çok üzüldüm ama karşılıgındaa ona dedımkı demekkı bendee olsaydıı sorun sen bana dıyecektınkı senın yuzunden olmuyoo dıyecektın demekki dedim sustuuu ben hiç lafın altındaa kalır mıyıımm beeeeeeeeeee

benim patron gelir birazdan yarım saat sonra gelirim dedi..bu sekreter bugünde yok iyileşmemiş üff patronlarda bana soruyoo sanki zorla elinden tutup getiricem kızı..

seninn o patronlaraa gıcık oluyomm haa sananee bee sekreterdenn sendee onlara deki siz ne biliyosanız bende onu biliyorum deeee......

zaman zaman eşimde bana böyle laflar etmişti bende bunun eksiklik değil hastalık olduğunu bende de olabilceğini elimizden geleni yapacağımızı olmazsa da olmaz dedim sonuçta eşlerimizle çocuk için evlenmedik ben eşimle mutluysam çocuğum olmuyo diye boşanıp çocuk yapacak başka biriylemi evleneyim..Napalımm Rabbim bu şekilde yazmış herkez canından can kocasında çocuk ister ama en önemlisi sağlık ve huzurr benceee

ayy ben bugün ne kadann iyimserimm

seninn o patronlaraa gıcık oluyomm haa sananee bee sekreterdenn sendee onlara deki siz ne biliyosanız bende onu biliyorum deeee......

ya sorunda orda kız benden sorumlu gibi,kız beni arıyo patronları değil :26: ben patronlara söylüyom..aman be bıktımm kendi derdim yemiyo bide elalemin derdini mi takıcamm

Sevdam süpersin bugün ağzından bal damlıyo bütün söylediklerine katılıyorum
çok var etrafımızda çocuğu olup kocasıyla büyük sorunlar yaşayan çocuk olmasa şöyle olur böyle olur diyen allah yaşadığımız sahip olduğumuz hiç bişeye pişman etmesin bizleri

ya sorunda orda kız benden sorumlu gibi,kız beni arıyo patronları değil :26: Ben patronlara söylüyom..aman be bıktımm kendi derdim yemiyo bide elalemin derdini mi takıcamm

hiç başkası için sıkma kendini seni aradığı zman kıza patronu ara de
patron sana bi şey dediği zamanda git ona söyle de ben öyle yapıyorum artık bıktım çünkü yanımdaki çömez geç geliyo beyefendi ona bi şey demiyo bana diyo sanki gidip evinden ben alıp getircem ne zaman gelip biş ey dese fırsat vermiyorum geldiğinde kendisine söyleyin diyorum

ya sorunda orda kız benden sorumlu gibi,kız beni arıyo patronları değil :26: ben patronlara söylüyom..aman be bıktımm kendi derdim yemiyo bide elalemin derdini mi takıcamm
amann boşverr o kıs aradıgında deki patronları ara beni deil dee bitinn sanane yaa onun derdindennnn

amann beeeeeeeeeee bi efkarr bilee yaptırmadınızzzzzzzzzzzzz

bende öyle yapıcam canım daha yeni olduğundan bilmiyo ne şekilde davranıcağını bana haber verirken patrona da söyle dicem yoksa böle olmuyo zaten..sen en iyisini yapıyon dediğin gibi sanki biz gidip alıcaz evden

başkasının derdi için sabahın köründe benim neden moralim bozulsun
senin neden moalin bozulsun kızın karşına geçip iki kelime etmez
bana gelir ağzına geleni sayar arkasından konuşmasın gitsin yüzüne desin demi ama

anam herkeş gelmeye başlıyo ben çıkmaya hazırlanıyomm oldu mu şimdii neyse işlerimi biraz daha aksatayım patron gelirse kapatırım hemencik

kızlar bende çıkıyorum...bugün camdı yerlerdi derken temizlik yapmam lazım...yarında kısmet olursa alışverişe çıkarım ...yol için bir şeyler hazırlarım...saten rabbim kısmet ederse eşim cumartesi sabah namazı kılıp çıkarız diyor....onun için bu aralar pek olmaya bilirim buralarda....inşallah dönüşte sizlere güzel haberlerle dönerimmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…