bennn kocişii üzmüyomm damammmı o işee gidincee ne yapıyosamm yapıyomm kendımee gelıncee amann geçersee geçsinn gençlik ne edemmm banannneee yaaaaaaaaaaaaaa
kesinlikleee ipeğimm katılıyorum sana
fatoşumm her ne kadar eşlerimize belli etmesekte onlar sanki anlamıyolarr herşeyin farkındalar merak etme canımm
öyle deme geçen günleri geri getirmek mümkün olmuyo
allah korusun kaybedilen sağlığı yerine koymak kolay olmuyo
benim patron gelir birazdan yarım saat sonra gelirim dedi..bu sekreter bugünde yok iyileşmemiş üff patronlarda bana soruyoo sanki zorla elinden tutup getiricem kızı..
seninn o patronlaraa gıcık oluyomm haa sananee bee sekreterdenn sendee onlara deki siz ne biliyosanız bende onu biliyorum deeee......
ya sorunda orda kız benden sorumlu gibi,kız beni arıyo patronları değil :26: Ben patronlara söylüyom..aman be bıktımm kendi derdim yemiyo bide elalemin derdini mi takıcamm
amann boşverr o kıs aradıgında deki patronları ara beni deil dee bitinn sanane yaa onun derdindennnnya sorunda orda kız benden sorumlu gibi,kız beni arıyo patronları değil :26: ben patronlara söylüyom..aman be bıktımm kendi derdim yemiyo bide elalemin derdini mi takıcamm
Sevdam süpersin bugün ağzından bal damlıyo bütün söylediklerine katılıyorum
çok var etrafımızda çocuğu olup kocasıyla büyük sorunlar yaşayan çocuk olmasa şöyle olur böyle olur diyen allah yaşadığımız sahip olduğumuz hiç bişeye pişman etmesin bizleri
hiç başkası için sıkma kendini seni aradığı zman kıza patronu ara de
patron sana bi şey dediği zamanda git ona söyle de ben öyle yapıyorum artık bıktım çünkü yanımdaki çömez geç geliyo beyefendi ona bi şey demiyo bana diyo sanki gidip evinden ben alıp getircem ne zaman gelip biş ey dese fırsat vermiyorum geldiğinde kendisine söyleyin diyorum
bende öyle yapıcam canım daha yeni olduğundan bilmiyo ne şekilde davranıcağını bana haber verirken patrona da söyle dicem yoksa böle olmuyo zaten..sen en iyisini yapıyon dediğin gibi sanki biz gidip alıcaz evden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?