- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
günaydın canım hoşbuldukk..nasılsınn canım , bugün yine tahlil yapmışsın herşey yolunda çok şükür. bu şekilde sorunsuz devam etsin hamileliğin inşlllahGünaydın kedersiz hoşgeldin
günaydın canım hoşbuldukk..nasılsınn canım , bugün yine tahlil yapmışsın herşey yolunda çok şükür. Bu şekilde sorunsuz devam etsin hamileliğin inşlllah
geçen yaptırdıklarımı gösterdim bir sorun yokmuş çok şükür
geçen aydan bu aya kiloda almamışım o da çok iyi inşallah böyle devam eder inşallah bütün arkadaşlarım bu güzel yollardan geçer
aa ne güzel kiloda almamışsınn .hade bakalımm böyle devam ett çok şirin bir hamiş olacaksın
kilo iki ay daha böyle devam ederse çok iyi olur
hamile kaldığından beri yediklerine dikkat ediyorsun bir çok yiycekten uzak duruyorsunn böyle devam edersen iki ay daha almazsınn ..
Ahh be ipekkk bu boğazını hamile kalmadan öncede tutsaydın ya
tabi canım kaç bedenizki bir bedenle kaç işi bir arada götürebilirzki birde çalışan insanlarda vakit ayırmak çok zor eve zaten yorgun dönüyorsun yemekte bulaşıktı derken harap oluyorsun yeterince .ben ev hanımıyım mesela bazen çok vaktim olmasına rağmen böyle spordu bilemem koşuydu yürüyüşte yapamyıorum ..amannn boşver ipeğimmm tombiş annişler olalımm ne olacakaslında her zaman şu anda yasak olanlardan uzak duruyorum son zamanlarda midem kötü olduğu için yemem gereknlerin bile çoğunu
yiyemiyorum onun etkisi vardır valla keşke 1yıldır 1,5 yıldır tedaviler boyunca hem spora hem de diyet listesine tam tamına uyabilseydim ama herşey birarada olmuyo robot değilizki bu sürede sadece tedavilerde olmadı onun dışında da yaşanmış bir sürü şey var
tabi canım kaç bedenizki bir bedenle kaç işi bir arada götürebilirzki birde çalışan insanlarda vakit ayırmak çok zor eve zaten yorgun dönüyorsun yemekte bulaşıktı derken harap oluyorsun yeterince .ben ev hanımıyım mesela bazen çok vaktim olmasına rağmen böyle spordu bilemem koşuydu yürüyüşte yapamyıorum ..amannn boşver ipeğimmm tombiş annişler olalımm ne olacak
Allah allahh geçen gün tostide kardeşinde hepatit c olduğunu söylememişmiydi ?Biliyomusunuz kızlar geçenlerde kayınvaldemi doktor kontrolüne götürmüştük
genel bir kontrole kan testinde hepatit c çıktı şimdi bayramdan sonra diğer testlerde yapılcak inşallah bir şey çıkmaz moralimiz bozuldu baya
allah allahh geçen gün tostide kardeşinde hepatit c olduğunu söylememişmiydi ?
Inşallahhh diğer testlerinde bir sorun çıkmaz
evet canım onlarda da öyle bir sorun ıoldu çok şükür
diğer testleri temiz dedi inşallah bizde de öyle olur dua et
canım aklına gelirse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?