Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

dün akşam leydimi aradımm .sesi okadar mutlu geliyorduuki Allahım hep böyle güldürsün yüzünü arkadaşımızın ..konu komşuları eve çağırmışlar tatlı ziyafeti vereceklerdi heyecanlıydı azıcıkta .herkese normal yoldan hamile olduğunu söylemiş leydimmm:)

evet tedaviye başladıklarını söylemedikleri için herkes
normal olduğunu biliyomuş herkes herşeyi bilmek zorunda değil
iyi yapmışlar inşallah allah bozmasın mutluluklarını

evet tedaviye başladıklarını söylemedikleri için herkes
normal olduğunu biliyomuş herkes herşeyi bilmek zorunda değil
iyi yapmışlar inşallah allah bozmasın mutluluklarını
en iyisini yapmış arkadaşımız..bende Allah kısmet ederse ne zaman başlarsam tedaviye hiç kimseye söylemeyi düşünmüyorum siz hariç ..kendi aileme bile söylemiyecemmm..onlar benden daha çok heyecan yapıyo günde 3_4 defa annem bir taraftan ablamlar bir taraftan telofon açıp beni soraralrdı buda beni çok sıkıyorduu .bu sefer kimsenin ruhu duymadan başlıycam tedaviye :)

gerçekten morali etkiliyo bilen ne kadar fazla olursa
üzerindeki baskı da o kadar çok oluyo bilinmemesi daha iyi

geçmiş olsun ipemm inşalah üzücü sonuçlar çıkmaz canımm

kızlar işi gücü bıraktım kahvemide aldım geldim..birazcık ara vereyim...değilmi...

hep derlerya ayağanın altında takılanın yok birşey yok...işlerini rahat rahat yaparsın...ahhhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhhhh peşimden eteğimden tutanım olsada işlerim yarım kalsa....o zaman lafı söyleyenlere sinir oluyorum....rabbim sabır ver....

bu arada kızlar o kadar işin arasında ayva reçelide yapıyorummmmm...pazardan almıştım..yenilmedi....baktım 1 haftada evde yokum...en iyisi reçel yapayımmmmmmmm...artık yemeye gelirsinizzzzzzzzzzzz...

aman iyi yaptın dünür çok yorma kendini adet günün yaklaştıysa eğer ağır işlerden kaçın ne olur ne olmaz tedbiri elden bırakmamk lazımm ..inşallah eteğimizden tutup çekiştiren çocuklarımız olacak görecez o günlerii inşallah

bu arada kızlar o kadar işin arasında ayva reçelide yapıyorummmmm...pazardan almıştım..yenilmedi....baktım 1 haftada evde yokum...en iyisi reçel yapayımmmmmmmm...artık yemeye gelirsinizzzzzzzzzzzz...
ohhh mis gibi olmuştur şimdi canım çekti vallahi .ayva reçelide bir başka oluyo heleki ev reçeli olursa eşimin teyzesi yapıyo çok güzel oluyo

bende bilmiyorum kızlar bugün kendimi çok iyi hissediyorum....

dünürüm aç pencereyi gönderiyorum....

olurmu hiç canım kendi kendime başım ağrısa bile ilaç almıorm dr um verdi önce adetim çok gecikti onu farluturalla getircez sonra adetimin 5.günü menogona başlayacam bu arada da folik asit ve glugophage alıorum..amin işllh bu sefer olur hepimiz için ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…