Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

slmmmmmmmmmm kızlar ben geldimmmmmm
nasılsınız cok özledim hepinizi
ya ne olmuş böyle hiç sevmedim ben bu değişikliği

Tubiş öğretmenim hoş geldin canım ders devam ediyormu halaaaaa CE dersi

bende joker hakkımı kullanmak ve telefon hakkımı kullanmak istemiyorum şimdi direk aklımala yarışıyorum

Börülce
paşabahce
Hece

Şimdilik aklıma gelenler bunlar

en şanslısı hangisiymiş merak ettim valla

bilemedin o amca değil google amcaa
ÖPTÜM BENDEE
uyanııııkk senin fikrin lazımdı googlenin değill
slmmmmmmmmmm kızlar ben geldimmmmmm
nasılsınız cok özledim hepinizi
ya ne olmuş böyle hiç sevmedim ben bu değişikliği
hoşgeldin tosticik naber nasılsın eskisi daha iidi sanki ya daha pratikti püfff

slmmm kızlarr herkesinn geçmiş bayramı mübarek olsunn
biraz geçmişe baktım da pek iyi şeyler yok leydim için sıkıldımm yaa inşallahh rabbimmm korur bebeğini de düşmezzzz zar zor hamiş kalıpta bu şekilde risk gerçekten çok zor ( bu arada site değişmiş alışamadım smile ler nerde onuda bulamadım..

nurcanımmm adet olmuşsun kuzumm aynenn bende perişembe günü geldi beklenmeyen adetim..bu ay çok farklıydım çok ümitliydim ama olmadı hayırlısı artık inşallah tostiden ve tuğbişimden güzel haberler alırız.nurcan müsait olursan çağrı at..

durucumm hoşgeldin canım iyi bayramlarrr nasılsın canım

tatlım sende hoşgeldin iyi bayramlar kuzum adet olmuşsun olsun nurcanım temizlen iyice yumurtlama günlerinde çalışlmalara devam gelecek bebiş bi şi diyimmi yine bebiş haberi gelcek yakında herşeyin hayırlısı güzelim leydimin kanaması olmuş inşallah geçer bebeişimiz sıkı sıkı tutunur

kızlarrrrrrrrrr hani size bahsetmişimdir doktor bana yumurtlama günlerinde ilişki vermişti şimdi buldum onu yazayıımmm

adetin başladığı günden itibaren sayıyoruz

11. gün,
13 gün
14 gün
16 gün
18 gün
20 gün
22 gün

bugünlerde ilişkiye girin demişti sonra bana devam demişti hadi bakalım yumurtlama testleride var bu ay herkesten sıkı çalışma bekliyorum ve buraya yazın canlarım tamammı

ısırırımmm nann seniiiiii ohh geçtii hemencikk kurban olduğum daha fazla aratmıcakk inşalahh datlımm ben inanıyorum Rabbim en kısa zamnnda burdaki bütün kardeşlerimin meleklerine ol dicekkkkkk
inşallah hayatım allah bizlerede nasip etsin inşallah tüm kalbime birtek bunu diliyorummm
canlarııımmmm iyi akşamlaarrrr bir bakiim dedimmm keyifler nasılllllll
hoşgeldiiin..bizler iyi sayılırız leydimin olumsuz haberiyle üzüldük onun dışında herşey rutin pöfffff

site ne tuhaf olmuşşşş
valla eskiye dönsün ya ben alışırım dedim amma olmiyyy

sen,nde geçmiş bayramın mübarek olsun canım hoşgeldin nabersin demek kırmızxı kartı yedin hayırlısı diyelim benimde yaklaşık 20 gündür ağrıyıp sızlayan yumurtacıklarım şiddetini arttırdı galiba geliyo ne varsa sanki gözümü açmış bekliyorum hayyyeeet yaaww

hay ağzın bal yesin inşallaaahhh bak senin dediğin çıkıyo ben tarih attım sen dediysen yakındır inşallah kalbinin temizliğine inanıyorum ben...

bu arada kızlar ipemin evde net yokmuydu hiç girmedide merak ettim onu herşey yolundadır umarımm

canımcım peki senin adet döngün kaç günde birdiki mesela ben 24 24 oluyorum benim gibi günü gününe olanlar içinde geçerlimi bu durum birde sen bu günlerde preseed kullandınmı ben bu ay başlıcam kısmet olursa preseedli temel atmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…