bilemedin o amca değil google amcaahmm bildim o ammcaa
sağol şekercimm öpüyorum çok
iyi bende ailemle birlikte akraba ziyareti vs derken 2 gün çabucak bittiii bende alışamıyorum fena değil ama aşlışmak lazım galiba ya
hadi yaaa hayırlısı olsun ne diyelim bacım bendeki belirtiler aynı memişlere bit girmiş gibi kaşınıyo kasıklarım yumurtacıklarım fena ağrıyo ve kezzap dökülmüşcesine sızlamaya başlıyo ara ara tabi sürekli değil bakalım ayın 24 ü adet tarihim inş gelmez gelirsede preseed kullancam bu ay olmazsa aralık adetimle antalyaya gidicem hayırlısıyla bende bu kör talih bvarken doğal yolla haöiş kalma şansı beni bulmaz nurcanım ya
ciddimisin ya nasıl üzüldüm bi bilsen kızın da şansı ya allah yardım etsin inşallah tutunur öle bişey olmazda mucize bebemizin doğumunu görürüz inşallah allahım
ebet datlımm alışmak lazım ama alımakta biraz zor gibiii
nann quzuu wallaa dengem,i kaybettimm yanlışlıkla olduuu attımm kıss nasıl kıydınn baa çabıkk diiiiiiileydimin bebeği için ayetel kürsi
ya banada 50 yazında bu listeyi beceremedim ayy ysinir bastı beaaa kazen amca duy sesinmizi eskiyi bize bağışla lütfeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnn
aferin kütlet kütlet yerimede kendine bi tokat at bakim
şimdi son serisi var cinemalarda izleyelim diyorumda herif yok diyo ..ne duygusal ama dimi nurcikk ağlayası geliyyy adamınnnn
kiki kiki
beş minareyi kesinlikle tavsiye ederim izle bacıcımm
Allah razı olsun quzumm cümlemizi inşalahhhhhhhALLAH daha iyi etsinnnnn bizimm minkimizii bendee nasıl olamm olee dolanıp gıdıyommmmmm
inşalahh quzuu gerçi olsaydıı belli olurduuukorma tatlımm hiç bişeycik olmamıştır inşallah ..
hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrr izlemeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
sakınn boşverrr cnmm ne işin o saçmaa sapann fılımlerleeeeeeeeee ama yalnızz deılsınn ben burdayımmmmmm
kıss gardaşımmmm napcann testereyi neym boşverrr kıs izleme öle şeylerrr ürkütücü ya ben korku filmi izlemiyorum artıkk
haa çok korku istiyosan korku kapanı varr onu izle tavsiye ederimmm benn izledimmm ama göslerimi çok kapattımmmm
mutasyona uğrayanların filmii harika korkkunç adrenalin yüklüü::)))
iyi bende ailemle birlikte akraba ziyareti vs derken 2 gün çabucak bittiii bende alışamıyorum fena değil ama aşlışmak lazım galiba ya
hadi yaaa hayırlısı olsun ne diyelim bacım bendeki belirtiler aynı memişlere bit girmiş gibi kaşınıyo kasıklarım yumurtacıklarım fena ağrıyo ve kezzap dökülmüşcesine sızlamaya başlıyo ara ara tabi sürekli değil bakalım ayın 24 ü adet tarihim inş gelmez gelirsede preseed kullancam bu ay olmazsa aralık adetimle antalyaya gidicem hayırlısıyla bende bu kör talih bvarken doğal yolla haöiş kalma şansı beni bulmaz nurcanım ya
ciddimisin ya nasıl üzüldüm bi bilsen kızın da şansı ya allah yardım etsin inşallah tutunur öle bişey olmazda mucize bebemizin doğumunu görürüz inşallah allahım
leydimin bebeği için ayetel kürsi
ya banada 50 yazında bu listeyi beceremedim ayy ysinir bastı beaaa kazen amca duy sesinmizi eskiyi bize bağışla lütfeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnn
aferin kütlet kütlet yerimede kendine bi tokat at bakim
şimdi son serisi var cinemalarda izleyelim diyorumda herif yok diyo ..ne duygusal ama dimi nurcikk ağlayası geliyyy adamınnnn
kiki kiki
beş minareyi kesinlikle tavsiye ederim izle bacıcımm
cnm ben izledimmm nurcikk testereyi bıraksın onu ızlesın dıyee yazdımmmmmmbendee cok begendımmmmmm.......
uyanııııkk senin fikrin lazımdı googlenin değillbilemedin o amca değil google amcaa
ÖPTÜM BENDEE
hoşgeldin tosticik naber nasılsın eskisi daha iidi sanki ya daha pratikti püfffslmmmmmmmmmm kızlar ben geldimmmmmm
nasılsınız cok özledim hepinizi
ya ne olmuş böyle hiç sevmedim ben bu değişikliği
nann quzuu wallaa dengem,i kaybettimm yanlışlıkla olduuu attımm kıss nasıl kıydınn baa çabıkk diiiiiii
QUOTE]
hak ettin bence sus sen içinde can taşıyosun onu arayıpta bulamıyoruz az daha dikkat etmen lazım küçüklüğünü bil yeğenimizi sağ salim kucağına al taaammııı hadi öpemde yüzün gülsün muuuuaaahhh :)küçük cadı seniiii
ı ıııı olmadıııbendendeee bu olsun
ingilizCE
inCE
hatiCE
eCE
cevap:ambulanCE
Tubiş öğretmenim hoş geldin canımders devam ediyormu halaaaaa CE dersi
bende joker hakkımı kullanmak ve telefon hakkımı kullanmak istemiyorum şimdidirek aklımala yarışıyorum
Börülce
paşabahce
Hece
Şimdilik aklıma gelenler bunlar
en şanslısı hangisiymiş merak ettim valla
hoşbulduk şekercimmmm
yok kız ne dersi ne haddime geçenlerde birinden duydum ambulans geçince sordu bana bende sizinkiler gibi cebaplar verdim ve az önce geçti dedi ambulanCE dedii :))))
yani seninkilerde yanlıştı üzgünümmm
uyanııııkk senin fikrin lazımdı googlenin değill
hoşgeldin tosticik naber nasılsın eskisi daha iidi sanki ya daha pratikti püfff
nann quzuu wallaa dengem,i kaybettimm yanlışlıkla olduuu attımm kıss nasıl kıydınn baa çabıkk diiiiiii
QUOTE]
hak ettin bence sus sen içinde can taşıyosun onu arayıpta bulamıyoruz az daha dikkat etmen lazım küçüklüğünü bil yeğenimizi sağ salim kucağına al taaammııı hadi öpemde yüzün gülsün muuuuaaahhh :)küçük cadı seniiii
ı ıııı olmadııı
cevap:ambulanCE
hoşbulduk şekercimmmm
yok kız ne dersi ne haddime geçenlerde birinden duydum ambulans geçince sordu bana bende sizinkiler gibi cebaplar verdim ve az önce geçti dedi ambulanCE dedii :))))
yani seninkilerde yanlıştı üzgünümmm
ısırırımmm nann seniiiiii ohh geçtii hemencikk kurban olduğum daha fazla aratmıcakk inşalahh datlımm ben inanıyorum Rabbim en kısa zamnnda burdaki bütün kardeşlerimin meleklerine ol dicekkkkkk
slmmm kızlarr herkesinn geçmiş bayramı mübarek olsunn
biraz geçmişe baktım da pek iyi şeyler yok leydim için sıkıldımm yaa inşallahh rabbimmm korur bebeğini de düşmezzzz zar zor hamiş kalıpta bu şekilde risk gerçekten çok zor( bu arada site değişmiş alışamadım smile ler nerde onuda bulamadım..
nurcanımmm adet olmuşsun kuzumm aynenn bendeperişembe günü geldi beklenmeyen adetim..bu ay çok farklıydım çok ümitliydim ama olmadı hayırlısı artık inşallah tostiden ve tuğbişimden güzel haberler alırız.nurcan müsait olursan çağrı at..
durucumm hoşgeldin canım iyi bayramlarrr nasılsın canım
inşallah hayatım allah bizlerede nasip etsin inşallah tüm kalbime birtek bunu diliyorummmısırırımmm nann seniiiiii ohh geçtii hemencikk kurban olduğum daha fazla aratmıcakk inşalahh datlımm ben inanıyorum Rabbim en kısa zamnnda burdaki bütün kardeşlerimin meleklerine ol dicekkkkkk
hoşgeldiiin..bizler iyi sayılırız leydimin olumsuz haberiyle üzüldük onun dışında herşey rutin pöfffffcanlarııımmmm iyi akşamlaarrrr bir bakiim dedimmm keyifler nasılllllll
valla eskiye dönsün ya ben alışırım dedim amma olmiyyysite ne tuhaf olmuşşşş
sen,nde geçmiş bayramın mübarek olsun canım hoşgeldin nabersin demek kırmızxı kartı yedin hayırlısı diyelim benimde yaklaşık 20 gündür ağrıyıp sızlayan yumurtacıklarım şiddetini arttırdı galiba geliyo ne varsa sanki gözümü açmış bekliyorum hayyyeeet yaawwslmmm kızlarr herkesinn geçmiş bayramı mübarek olsunn
biraz geçmişe baktım da pek iyi şeyler yok leydim için sıkıldımm yaa inşallahh rabbimmm korur bebeğini de düşmezzzz zar zor hamiş kalıpta bu şekilde risk gerçekten çok zor( bu arada site değişmiş alışamadım smile ler nerde onuda bulamadım..
nurcanımmm adet olmuşsun kuzumm aynenn bendeperişembe günü geldi beklenmeyen adetim..bu ay çok farklıydım çok ümitliydim ama olmadı hayırlısı artık inşallah tostiden ve tuğbişimden güzel haberler alırız.nurcan müsait olursan çağrı at..
hay ağzın bal yesin inşallaaahhh bak senin dediğin çıkıyo ben tarih attım sen dediysen yakındır inşallah kalbinin temizliğine inanıyorum ben...tatlım sende hoşgeldin iyi bayramlar kuzum adet olmuşsun olsun nurcanım temizlen iyice yumurtlama günlerinde çalışlmalara devam gelecek bebiş bi şi diyimmi yine bebiş haberi gelcek yakında herşeyin hayırlısı güzelim leydimin kanaması olmuş inşallah geçer bebeişimiz sıkı sıkı tutunur
canımcım peki senin adet döngün kaç günde birdiki mesela ben 24 24 oluyorum benim gibi günü gününe olanlar içinde geçerlimi bu durum birde sen bu günlerde preseed kullandınmı ben bu ay başlıcam kısmet olursa preseedli temel atmayakızlarrrrrrrrrr hani size bahsetmişimdir doktor bana yumurtlama günlerinde ilişki vermişti şimdi buldum onu yazayıımmm
adetin başladığı günden itibaren sayıyoruz
11. gün,
13 gün
14 gün
16 gün
18 gün
20 gün
22 gün
bugünlerde ilişkiye girin demişti sonra bana devam demişti hadi bakalım yumurtlama testleride var bu ay herkesten sıkı çalışma bekliyorum ve buraya yazın canlarım tamammı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?