Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

canımız saolsunn sevdam ne yapalımm ...dur bak gece rüyamda seni nasıl görüyordum iyi oku..ikimiz beraber adet oluyoruz ya hani bu benim bilinç altıma iyice yerleşmiş:)) seninle beraber dr a gidiyoruz bende yanındayımm drun odasına giriyoruz .dr önce seni muayne ediyor karnına bakıyo ultrasonla iki tane kese görüyo biz inanmıyoruz ..ama ikimizde şaşkınız adetli olduğun için inanamıyourz .ama dr ısrarla ikiz olduğunu söylüyoo..keseleri bende görüyorum böylece izliyorumm biraz sonraa keseler birleşiyor güneş tutulmasını izlmeişsindir aynı o şekildee yavaş yavaşş birbirni tamamlıyor keseler..tek kalıyor .. ben muayne olmadann bitiyoo rüyam ..demekki öncee sen tedavi olacaksınn sonra ben .neyse çok uzattımm hayırlara çıksın
aa Duru bacıı ben bunu hatırlıyorumm bizim dostlupumuzun başladığıı ismi lazım olmayan topiktee paylaşmıştın bizimlee .canım ya nasıl buldunn sağol valla .
uyanııııkk senin fikrin lazımdı googlenin değill

QUOTE]

cevap:ambulanCE

kızz allah senii An NE etsin emii ...ben bu ambluance neden bu kadar şanslı olsunki, mantığı nedir diyee düşünüp duruken birden başıma dankk ettii Allah canını almasınn .çok güldümm valla

selam kızlar nasılsınız bakalımmm...bizde bugün geldik memleketten....çok şükür evime kavuştum....

selam kızlar nasılsınız bakalımmm...bizde bugün geldik memleketten....çok şükür evime kavuştum....
hoşgeldin dünürrüm nasılsınn keyifler nasıll ...benim damat ne alemdee ne yapıyor üzmüyo annesini değilmii ..dr a ne zaman gidiyorsunuz

canım benim ben iyiym iştee aynen benimde çok ağrım vardı regl olunca rahatladım kendime geldimm inşallahh sende bu ağrılşar hayra vesile olur canım.bu arada sende yumurtlama zamanın için keşke yumurta takibi yaptırsana tüpe gidene kadar canım ona göre preseed kullanırsın oılmazmı canım.

rüyan hayrolsunn canım demek rüyalarımızda da birlikte adet görüp birlikte gidiyos doktoraaa ayy yaa keşke yakın olsakta birlite gitsekkk ne güzell olurdu..ben bu rüyayı işuna vurdum tedaviye kadar bebiş olmayacak :))) tedavi yolu görünüyo :)) şaka bi yana da hayırlısıyla inşallahh dediğin gibi birlikteee tedavili yada tedavisiz aynı zamanda hamiş oluruz canım..çok güzelmiş rüyan valla tabire bi bakayım ben :))

evet sevdacığım...insanın kendi evi gibisi yok...çok şükür şuan iyiyim...mide bulantılarım başladı...doktora 15 gün sonra gideceğim kısmetse...inşallah rabbim herşeyin yolunda gitmesini nasip eder...

kızlar sizlerde ne var yok...

selam kızlar nasılsınız
eve geldim geleli ugraşıyorum temizlik yapmadan gittiğim için yarın camlar silinecek ev temizlenecek falan işim coook
öğleden sonrada dr gidecegim inş. evime yakın bir dr gidecegim inş. memnun kalırım bir kontrol olayım kürtajda sonra hiç gitmedim benim iç hatlarda ne var ne yok öğreneyim dedim :)))

oo işin çok muş hakikaten allah kolaylık versin regl olmadıysan dikkat et bende yarın dr gidicem kısmet olursa...bakalım neler öğrencez inşyeni şeyler türememiştir kız ben ilk kez bu kadar uzun ağrı sızı yaşadım hayır olsun

tubişim adetim bugün bitti benım o yüzden çalışmalara başlamadan temizliğimi yapım dedim inş. güzel haberlerle döneriz

tubişim adetim bugün bitti benım o yüzden çalışmalara başlamadan temizliğimi yapım dedim inş. güzel haberlerle döneriz

aaa oldunda bittinmiii daha niye kızlar tostiden güzel haber bekledi neys eben yanlış okudum heralde...ii düşünmşsün canım durunun dediği olucak inşallah bi hamiş haberi daha yolda inşallah bunuda neden dediysem şimdi içimden geldi birden :))))))

bir ki deneme herkes uyur merkez uyumaz deneme birki sestoses

inş. canım inş.....
ben değil kim olursa olsun cok mutlu olacagız hep beraber yeter ki hamilelerimiz artsın bir arkadasımızın daha özlemi sona ersin leydim nasıl oldu acaba

kızlar bu kız delirmiş olmalı demeyin cicileri göremeyince bende rakam olarak yazdım olucakmı diye
yaptım oldu :))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…