slmmm kızlarr herkesinn geçmiş bayramı mübarek olsunn
biraz geçmişe baktım da pek iyi şeyler yok leydim için sıkıldımm yaa inşallahh rabbimmm korur bebeğini de düşmezzzz zar zor hamiş kalıpta bu şekilde risk gerçekten çok zor( bu arada site değişmiş alışamadım smile ler nerde onuda bulamadım..
nurcanımmm adet olmuşsun kuzumm aynenn bendeperişembe günü geldi beklenmeyen adetim..bu ay çok farklıydım çok ümitliydim ama olmadı hayırlısı artık inşallah tostiden ve tuğbişimden güzel haberler alırız.nurcan müsait olursan çağrı at..
aa Duru bacıı ben bunu hatırlıyorumm bizim dostlupumuzun başladığıı ismi lazım olmayan topiktee paylaşmıştın bizimlee .canım ya nasıl buldunn sağol valla .kızlarrrrrrrrrr hani size bahsetmişimdir doktor bana yumurtlama günlerinde ilişki vermişti şimdi buldum onu yazayıımmm
adetin başladığı günden itibaren sayıyoruz
11. gün,
13 gün
14 gün
16 gün
18 gün
20 gün
22 gün
bugünlerde ilişkiye girin demişti sonra bana devam demişti hadi bakalım yumurtlama testleride var bu ay herkesten sıkı çalışma bekliyorum ve buraya yazın canlarım tamammı
uyanııııkk senin fikrin lazımdı googlenin değill
QUOTE]
cevap:ambulanCE
hoşgeldin dünürrüm nasılsınn keyifler nasıll ...benim damat ne alemdee ne yapıyor üzmüyo annesini değilmii ..dr a ne zaman gidiyorsunuzselam kızlar nasılsınız bakalımmm...bizde bugün geldik memleketten....çok şükür evime kavuştum....
inşallah hayatım allah bizlerede nasip etsin inşallah tüm kalbime birtek bunu diliyorummm
hoşgeldiiin..bizler iyi sayılırız leydimin olumsuz haberiyle üzüldük onun dışında herşey rutin pöfffff
valla eskiye dönsün ya ben alışırım dedim amma olmiyyy
sen,nde geçmiş bayramın mübarek olsun canım hoşgeldin nabersin demek kırmızxı kartı yedin hayırlısı diyelim benimde yaklaşık 20 gündür ağrıyıp sızlayan yumurtacıklarım şiddetini arttırdı galiba geliyo ne varsa sanki gözümü açmış bekliyorum hayyyeeet yaaww
hay ağzın bal yesin inşallaaahhh bak senin dediğin çıkıyo ben tarih attım sen dediysen yakındır inşallah kalbinin temizliğine inanıyorum ben...
bu arada kızlar ipemin evde net yokmuydu hiç girmedide merak ettim onu herşey yolundadır umarımm
canımcım peki senin adet döngün kaç günde birdiki mesela ben 24 24 oluyorum benim gibi günü gününe olanlar içinde geçerlimi bu durum birde sen bu günlerde preseed kullandınmı ben bu ay başlıcam kısmet olursa preseedli temel atmaya
canımız saolsunn sevdam ne yapalımm ...dur bak gece rüyamda seni nasıl görüyordum iyi oku..ikimiz beraber adet oluyoruz ya hani bu benim bilinç altıma iyice yerleşmiş:)) seninle beraber dr a gidiyoruz bende yanındayımm drun odasına giriyoruz .dr önce seni muayne ediyor karnına bakıyo ultrasonla iki tane kese görüyo biz inanmıyoruz ..ama ikimizde şaşkınız adetli olduğun için inanamıyourz .ama dr ısrarla ikiz olduğunu söylüyoo..keseleri bende görüyorum böylece izliyorumm biraz sonraa keseler birleşiyor güneş tutulmasını izlmeişsindir aynı o şekildee yavaş yavaşş birbirni tamamlıyor keseler..tek kalıyor .. ben muayne olmadann bitiyoo rüyam ..demekki öncee sen tedavi olacaksınn sonra ben.neyse çok uzattımm hayırlara çıksın
aa Duru bacıı ben bunu hatırlıyorumm bizim dostlupumuzun başladığıı ismi lazım olmayan topiktee paylaşmıştın bizimlee .canım ya nasıl buldunn sağol valla .
kızz allah senii An NE etsin emii ...ben bu ambluance neden bu kadar şanslı olsunki, mantığı nedir diyee düşünüp duruken birden başıma dankk ettii Allah canını almasınn .çok güldümm valla
selam kızlar nasılsınız bakalımmm...bizde bugün geldik memleketten....çok şükür evime kavuştum....
bizlerde herşey varda bi bebek yok yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
slm tubiş nasılsın[/QUOTE
çok şükür iyi yim tosticik yeni gördüm mesajını kusura bakma canişimm
hayyyret nasıl olduda jeton geç düştü hemde sen aaa şaşırdım :)))kızz allah senii An NE etsin emii ...ben bu ambluance neden bu kadar şanslı olsunki, mantığı nedir diyee düşünüp duruken birden başıma dankk ettii Allah canını almasınn .çok güldümm valla
hoşgeldiiiin nasılsın canım nasıl geçti gezme bakem artık göğsünü gere gere hamileyim diye haykırmışsındır çok sevindim çooook hele o yazdıkların aklıma geldikçe deriiin bir nefes alarak çook şükür diyorum oooh beaa kız bak ayağını sürümeyi unutma sıra bizlerde az bi sayı galdı finae ulaşmak için allahın izniylee..selam kızlar nasılsınız bakalımmm...bizde bugün geldik memleketten....çok şükür evime kavuştum....
canım benim ben iyiym iştee aynen benimde çok ağrım vardı regl olunca rahatladım kendime geldimm inşallahh sende bu ağrılşar hayra vesile olur canım.bu arada sende yumurtlama zamanın için keşke yumurta takibi yaptırsana tüpe gidene kadar canım ona göre preseed kullanırsın oılmazmı canım.
QUOTE]
ya şimdiye kadar hiç bir dr yapalım demediki acaba erkek sebepli olduğu içinmi aslında mantıklı geldi bak şimdi yarın dr gitmeyi düşünüyorum ağrılarım için inşallah gitmeden cebaın gelirde dr a sölerim ama ne dicem yumoş takibimi istiyorum diyim
oo işin çok muş hakikaten allah kolaylık versin regl olmadıysan dikkat et bende yarın dr gidicem kısmet olursa...bakalım neler öğrencez inşyeni şeyler türememiştir kız ben ilk kez bu kadar uzun ağrı sızı yaşadım hayır olsunselam kızlar nasılsınız
eve geldim geleli ugraşıyorum temizlik yapmadan gittiğim için yarın camlar silinecek ev temizlenecek falan işim coook
öğleden sonrada dr gidecegim inş. evime yakın bir dr gidecegim inş. memnun kalırım bir kontrol olayım kürtajda sonra hiç gitmedim benim iç hatlarda ne var ne yok öğreneyim dedim :)))
tubişim adetim bugün bitti benım o yüzden çalışmalara başlamadan temizliğimi yapım dedim inş. güzel haberlerle döneriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?