Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

inş. canım inş.....
ben değil kim olursa olsun cok mutlu olacagız hep beraber yeter ki hamilelerimiz artsın bir arkadasımızın daha özlemi sona ersin leydim nasıl oldu acaba
tamamen katılıyorum...
leydim arada faceden bazı paylaşımarımı beğeniyo bende onları görünce biraz rahatlıyorum galiba iyidiyorum inşalla düzelmiştir ya allah onlara bağışlasın başka dondurulmuşuda yok kızın ...

amin ya inş. bişey olmayacak

ay ben sevmedim alışamadım siteye bu ne yaaaa

aynen...
bu arada bugün bir rüya gördüm (gündüz niyetine)anlatayımda belki yorumlayan olur bakmadım hala tabire
rüyamda annemlerin evddeyiz az bi kalabalık var yemek veriyolar ama beya beyaz rulo şeklinde tatlılar aklımda kalanı...birde tandır ekmeği bir yüzü siyah yanmış bi tarafı beyaz yiyorum o ekmek ve dağıtılan yemekelrden o sırada bi hanım başı kapalı saçlarının önü örtüden çıkmış ben yerde otururken o koltukta galiba yani az yükseğimde bana küçücük bi kız çocuğu atıyo tam kucağıma geldi saçları var bebeğin simsiyah hayır olsun inş.ama merak ttim kardeşim gelmişti az çıkarıp gezdirdik fırsat olmadıki tabirlemeye bakem

bugün sinemaya gittik testereye giricektik son anda vazgeçtim eşim bazen gece nöbet alıyo korkarım diye girmedim ama bileti almış bulunduk neyse konuştuk personelle başa filme girdik VAY ARKADAŞ diye bi türk filmi komedi ama kesinlikle tavsiye ederim özellikle sevo ve nurcan sultana gülmekten içim yarıldı ben pek gülemem film izlerken bir türkler çıldırmış olmalıda birde bunda çok güldüm...son günlrde polisiye olarak 5 minareyi komedi olarakta vay arkadaşa bayıldımmmm....niyemi yazdım nurcik soruyo bu günlerde fikir topşuyo filmler hakkında içeriğini yazmıyorum merak uyansında gitsin yada indirip izlesin diye
kafadan rakam yazdım acep şansıma n egelcek :))

hayır olsun inş. rüyan cok güzel tubiş bizim aklımızda bebek oldugu için bu rüyaları görmemiz cok normal bende sık sık hamile oldugumu görüyorum tabii onu düşünüp yatınca rüyama giriyor sanırım

tosticik müsadenle ben çıkıyorum canım yarın için kolay gelsin sana dr a gidersende güzel haberle gel inş..
bu arada keke adetliyken gitseydin dr a o haldeyken daha ii görünüyomuş diyolar kist varmı yokmu gibisinden
neyse canım çok öpt.ii gcler

aynen ama inşalllah gerçeğini görmekte nasp olur benim hala umudum var yani eskiye göre daha umutluyum hepimiz için

umut olmadan hiç bişey olmuyor zaten tubişim allah umudumuzu kaybettirmesin inş.
grş canım iyi geceler

ne bilem bacım ya bir kaç kişi daha öyle dedi olmazsa adet olursam yıne giderim

hayyyret nasıl olduda jeton geç düştü hemde sen aaa şaşırdım :)))

QUOTE]

hade ordann benim aklım çalışmaz böyle şeyleree beni yanlış tanımışsınn

tosticann çok yormuşsun kendini tatlım yaa ..evin mis gibi olmuştur şimdii
demek artık DR.a gitmeye karar verdin hade bakalımm inşallah herşey yolundadır

bir ki deneme herkes uyur merkez uyumaz deneme birki sestoses
birde ben deniyimm

hayırlara çıksın rüyann tubişimm ..ekmek berekete işarattir derler ...şu gördüğünn örtülü kadın eğer tanıdığınsaa sana dua etsin canım .senin rüyanda bir işaret görüyorum aslındaa keşke rüyadan anlıyan birine yorumlatsaydınn ..ben senin rüyanı okurkenn içimdeki hissi söyliyecemm mevlüt falan adadıysan eğer bunu kısa zaman içinde yemekli ve pideli bir şekilde konu komşu ,eş dost ile beraber bir mevlüt versen iyi olacak ben bu kadarını diyorumm
hade yaa keşke gideydinn kaçıncı serisiydii? ..biz dün 5 minareye gittikk gerçektenn söyledikleri kadar varmışş mahsun abecek hangi ara böyle başarılı bir yönetmen oldu anlıyamadım helal valla adama .çok başarılıydı ..şu söylediğin vay arkadaşıda merak ettim doğrusu .olmazsa birgünn halk günüde gidelim eşimle daha ucuz oluyor :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…